Προς το περιεχόμενο

Ghostbusters

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζω ότι το game πήγε για κυκλοφορία τον Οκτώβριο. Γνωρίζει κανένας τίποτα σχετικό? Κοιτάω σε διάφορα fora ότι το street date έσπασε, κάτοχοι ps3 και xbox ξεκίνησαν ήδη το gaming.....για pc ούτε κουβέντα.

Επιβεβαιωμένο πάντως ότι το pc δεν έχει multi :lol:, ενώ το παιχνίδι δεν διαθέτει καν single player co-op (κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό του RE5, το οποίο και θα το καθιστούσε αυτόματα άξιο αγοράς για μένα στο ps3)

Τα reviews είναι ενθαρρυντικά πάντως, ας ελπίσουμε η ημερομηνία να μην πάει προς Οκτώβρη.

Αν βγει στις 16......

Tατατα τα τα τα τατατα

WHO U GONNA CALL?

:lol: GAMECRACKERS :lol:

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το εχω ηδη για Wii αλλα περιμενω λιγο μπας και βγει για το pc αν και ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα.Λιγο που το εβαλα στο Wii θυμιζει το Elebits.

Δημοσ.
Το εχω ηδη για Wii αλλα περιμενω λιγο μπας και βγει για το pc αν και ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα.Λιγο που το εβαλα στο Wii θυμιζει το Elebits.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΜΟΥ Ε??? Κανονικα θα βγει και σε pc στις 16 ιουνιου http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-83891.aspx στην αμερικη. Στην ευρωπη βγαινει τον οκτωβριο. Δεν θα χρειαστει να περιμενουμε μεχρι τοτε ομως γιατι θα το παρουμε απο το θειο και οταν βγει σε ευρωπη τοτε θα το αγορασω και μαλιστα 2 φορες για να στηριξω το pc gaming!!

Δημοσ.
Διαβάζω ότι το game πήγε για κυκλοφορία τον Οκτώβριο. Γνωρίζει κανένας τίποτα σχετικό? Κοιτάω σε διάφορα fora ότι το street date έσπασε, κάτοχοι ps3 και xbox ξεκίνησαν ήδη το gaming.....για pc ούτε κουβέντα.

Επιβεβαιωμένο πάντως ότι το pc δεν έχει multi :lol:, ενώ το παιχνίδι δεν διαθέτει καν single player co-op (κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό του RE5, το οποίο και θα το καθιστούσε αυτόματα άξιο αγοράς για μένα στο ps3)

Τα reviews είναι ενθαρρυντικά πάντως, ας ελπίσουμε η ημερομηνία να μην πάει προς Οκτώβρη.

Αν βγει στις 16......

Tατατα τα τα τα τατατα

WHO U GONNA CALL?

:lol: GAMECRACKERS :lol:

Πως γίνεται κάτοχοι του ps3 να παίζουν ήδη? Aφού το ps3 δεν έχει σπάσει:shock:

Δημοσ.

Μόλις είπα στο θείο μου να μου το φέρει.Σε καμιά ωρίτσα θα χει έρθει(τρέχει με 1,7 MB/s ο θείος μου:-D) βάλε και άλλα 40 λεπτά να το γράψω,να παίξω και καμιά ώρα οπότε σε κανά 3-4ωρο θα σας πω πως μου φάνηκε.

Edit:Για την έκδοση του 360 λέω όχι για PC.

Δημοσ.

Πως γίνεται κάτοχοι του ps3 να παίζουν ήδη? Aφού το ps3 δεν έχει σπάσει:shock:

Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι το ps3 έσπασε, δεν μπορώ να καταλάβω :lol:. Το street day, η ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού είπα ότι έσπασε. Αυτό σημαίνει ότι μερικά καταστήματα πουλούσαν το game νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Μόλις είπα στο θείο μου να μου το φέρει.Σε καμιά ωρίτσα θα χει έρθει(τρέχει με 1,7 MB/s ο θείος μου:-D) βάλε και άλλα 40 λεπτά να το γράψω,να παίξω και καμιά ώρα οπότε σε κανά 3-4ωρο θα σας πω πως μου φάνηκε.

Edit:Για την έκδοση του 360 λέω όχι για PC.

Τoo much info

plus

Insomnia.gr > Software > PC Games

Δημοσ.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΜΟΥ Ε??? Κανονικα θα βγει και σε pc στις 16 ιουνιου http://www.vgreleases.com/PC/ReleaseDate-83891.aspx στην αμερικη. Στην ευρωπη βγαινει τον οκτωβριο. Δεν θα χρειαστει να περιμενουμε μεχρι τοτε ομως γιατι θα το παρουμε απο το θειο και οταν βγει σε ευρωπη τοτε θα το αγορασω και μαλιστα 2 φορες για να στηριξω το pc gaming!!

αφού θα το αγοράσεις 2 φορές δώσε το δεύτερο original σε εμένα που δε θα το αγοράσω...θα έλεγα ότι σε έπιασαν οι ζέστες αλλά αυτό δεν ισχύει στη περιπτωσή σου μιας και είσαι all time classic..:-)

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ιδίως για τους fans είναι must.

P.S.: Απο διάρκεια για κανα 6-7 ώρες το κόβω. Το θετικό είναι ότι έχει και co-op.

Δημοσ.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Ιδίως για τους fans είναι must.

P.S.: Απο διάρκεια για κανα 6-7 ώρες το κόβω. Το θετικό είναι ότι έχει και co-op.

Τι εννοεις πρωτες εντυπωσεις καλες?Για που?Διοτι υπαρχουν διαφορες απο format σε format.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν τα χαζοπαίχνιδα τους για τα pc. Λές και μας κάνουν χάρη κιόλας..

Δημοσ.

καλά αν είναι δυνατόν...πρώτη φορά ακούω ένα multiplatform game να έχει multiplayer στις κονσόλες αλλά όχι στο pc...έλεος δηλαδή στο τέλος θα χρησιμοποιούμε το word στις κονσόλες και θα γράφουμε χρησιμοποιώντας τα κουμπάκια του gamepad...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...