Προς το περιεχόμενο

Ghostbusters

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

[gt]43328[/gt]

"Who ya gonna call?" :P

Εγώ πάλι έχω αποθημένα από το GB 2 παιχνίδι του PC.

Ποτέ δεν πέρασα το περπάτημα με το άγαλμα, αφού δεν ήξερα σε ποια οδό να στρίψω... :P

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλύτερο οπτικά το Ghostbusters στα PC

Σύμφωνα με την Terminal Reality, η PC έκδοση του Ghostbusters δεν θα είναι ένα βιαστικό port, αλλά μια προσεγμένη έκδοση, που θα διαθέτει μερικά έξτρα χαρακτηριστικά όπως τον “per pixel screen space ambient occlusion” φωτισμό (ή αλλιώς γνωστό ως SSAO).

Οι κάτοχοι δυνατών συστημάτων, μεταξύ όλων των άλλων, θα μπορούν να αυξήσουν την ανάλυση των σκιών (shadow maps) και να χρησιμοποιήσουν μεγαλύτερης ανάλυσης υφές.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την Infernal Engine και υποστηρίζει αρκετά σύγχρονα εφέ, όπως τα Parallax Mapping, δυναμικές Soft Shadows, Tone Mapping, HDR και Radiosity Lighting.

Η μηχανή γραφικών θα εκμεταλλεύεται τα SLI/Crossfire συστήματα και υποστηρίζει μέχρι και 8 CPU πυρήνες, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το σύστημα φυσικής είναι κατασκευασμένο από την ίδια την Terminal Reality, ονομάζεται Infernal Engine’s VELOCITY physics engine και δεν βασίζεται στις έτοιμες λύσεις των Havok και AGEIA (ξεχάστε κοινώς τα PhysX effects).

Η εταιρεία προτείνει μια 4850, 4870 ή GTX260, GTX280 για ανάλυση 1080p με όλες τις γραφικές επιλογές στο μέγιστο χωρίς FSAA.

Στην περίπτωση που δεν θέλετε καθόλου jaggies, η εταιρεία συνιστά μια SLI/Crossfire λύση (αναμενόμενα πράγματα δηλαδή).

Και προτού βιαστεί κάποιος να κατακρίνει την Terminal Reality, το παιχνίδι αναμένεται να τρέχει αξιόλογα ακόμα και σε ενσωματωμένες κάρτες της Intel σε 480p.

Το Ghostbusters αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Εσείς “ποιον θα καλέσετε” τότ

Δημοσ.

μα καλα πλακα μας κανουν????? Θα θελει GTX 280 για να παιξει με ολα φουλ?? Δηλαδη τι θα εχει γραφικα ισαξια με τα very high του crysis?????

Δημοσ.
μα καλα πλακα μας κανουν????? Θα θελει GTX 280 για να παιξει με ολα φουλ?? Δηλαδη τι θα εχει γραφικα ισαξια με τα very high του crysis?????

Θα σε συμβούλευα να ξεκινήσεις απο τώρα τα παρακάλια στη μαμά και τον μπαμπά.

Τελειώνει και η Α' Γυμνασίου...ευκαιρία για αναβάθμιση...:P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Xoυ γιου γκονα κολ;ΓΚΟΣΤΜΠΑΣΤΕΡΣ!Καιρό έχω να παίξω παιχνίδι...θα το προτιμήσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στις 16 Ιουνιου θα κυκλοφορησει το παιχνιδι στην Αμερικη για ολες τις πλατφορμες απο την Atari.

Στην Ευρωπη ομως επειδη πηρε τα δικαιωματα η Sony θα κυκλοφορησει στις 19 Ιουνιου για τα PS3 και PS2 μονο, για τις υπολοιπες πλατφορμες δεν εχει ανακοινωθει ακομα ημερομηνια.

Δημοσ.
Στις 16 Ιουνιου θα κυκλοφορησει το παιχνιδι στην Αμερικη για ολες τις πλατφορμες απο την Atari.

Στην Ευρωπη ομως επειδη πηρε τα δικαιωματα η Sony θα κυκλοφορησει στις 19 Ιουνιου για τα PS3 και PS2 μονο, για τις υπολοιπες πλατφορμες δεν εχει ανακοινωθει ακομα ημερομηνια.

ευτυχώς που εμένα θα μου το φέρει η θεία απο το Σικάγο...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...