Arioch79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ο Μπέζος είναι άπαιχτος, τον είχα δει πριν κάτι χρόνια στην Λυσσηστράτη (στο θέατρο φαίνεται πόσα @@ έχει ο ηθοποιός) και ήταν απίθανος. Κατάφερε να ανάγει το έργο άψογα στη σύγχρονη εποχή, χωρίς να το κάνει επιθεώρηση της πλάκας όπως έκανε ο Λαζόπουλος με τον Πλούτο. Για μένα καλύτερα να είσαι πολύ καλός σε κάτι παρά μέτριος σε πολλά. Οπότε δεν με χαλάει που δεν μου γεμίζουν το μάτι σε πιο δραματικούς ρόλους αυτοί οι ηθοποιοί. Ο Βέγγος είναι όντως ο καλύτερος Έλληνας κωμικός ever. Ο Φιλλιπίδης δεν μου αρέσει, πολύ φωνάζει και με πιάνει πονοκέφαλος. Ο Σεφερλής ξέρει να παίζει πολύ καλά με μεταφορά - κυριολεξία, αλλά όντως έκανε κάποιες απόπειρες που ήταν λίγο υπερβολικές. Μου άρεσαν οι "ταινίες" όμως, ειδικά το "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Χώρια που απ' ό,τι ξέρω έγραψε το σενάριο της "σαπουνόπετρας" που για μένα είναι η πιο αστεία ταινία του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου ("μεγάλε, εδώ, ευαγγέλου!" ΛΟΛ).
antreas18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 BEZOS RULES.kai gw trelos fan opou kian paiksei kai oso vl****a ki'an einai i tainia!
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ αυτόν θα έβαζα αν σταματούσε στον Κατα μάρκον Ευαγγέλιον.Μετά χάλασε πάρα πολύ. Σε σημείο να γελάει μόνο η αδερφή μου απο την οικογένεια που είναι 10 χρονών. Ε και συ όχι τον Σεφερλή πάνω απο τον Βέγγο. Ιεροσυλία... Ετσι για να μην ξεχνιομαστε Sellers... Εχεις απολυτο δικιο γιατ ο Σεφερλη. Οπως πλατιασαν τα x-files ετσι και αυτος αρχισε να επαναλαμβανεται!! Οσο για τον Μπεζο, πραγματι ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος, υπαρχουν ομως κατα τη γνωμη μου και καλυτεροι...
kx5 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ο Φιλιππίδης μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση σε ένα επεισόδιο του "Ανατομία ενός εγκλήματος" που υποδύονταν τον ψυχοπαθή γιο μιας οικογένειας.
Godfath3r Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω όμως κατα πόσο μπορεί να προσαρμοστεί ο Φιλλιπίδης σε άλλους ρόλους μη κωμικούς. Ίσως φταίει που δεν τον έχω δει να παίζει πουθενά δραματικό ρόλο. E,νομίζω πως όταν μιλάμε για κωμικούς κρίνουμε τους κωμικούς τους ρόλους.Ανεξάρτητα πόσο καλοί μπορεί να είναι σαν ηθοποιοί γενικότερα....
Sellers Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 E,νομίζω πως όταν μιλάμε για κωμικούς κρίνουμε τους κωμικούς τους ρόλους.Ανεξάρτητα πόσο καλοί μπορεί να είναι σαν ηθοποιοί γενικότερα.... Ναι σωστά... Και πιστεύω πς ο κωμικός ηθοποιός είναι σε πιο δύσκολη θέση απο τον δραματικό π.χ. Είναι πιο δύσκολο να κάνεις τον άλλον να γελάσει, παρά να κλάψει. Επίσης και ο Μπουλάς και ο Χαικάλης έχουν κάποια πολύ θετικά στοιχεία. Ετσι για να μην ξεχνιομαστε Sellers...Εχεις απολυτο δικιο γιατ ο Σεφερλη. Οπως πλατιασαν τα x-files ετσι και αυτος αρχισε να επαναλαμβανεται!! Καλά αγόρι μου είσαι καμμένος. Ακόμα και για αυξανόμενη ανεργεία στην Ελλάδα να μιλάμε, πάλι με τα X-Files θα την συνδέσεις... ;-) The truth is out there... Οσο για τον Μπεζο, πραγματι ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος, υπαρχουν ομως κατα τη γνωμη μου και καλυτεροι... Μπα δεν νομίζω. Απο τους γνωστούς τουλάχιστον τον Μπέζο έχω ξεχωρίσει.
babyboy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εγω παλι πειραζει που δεν μπορω ουτε να τον βλεπω? (ψηφιζω Φιλιππιδη). Με τον Μπεζο τσαντιστηκα απο μια συνεντευξη που ειχα δει σε περιοδικο που ελεγε 'με ενοχλει να με φωναζουν στο δρομο Γιαννη. Ειμαι ο κυριος Μπεζος'. Σιγα ρε Τζακ Νικολσον, ο κοσμος σου δειχνει την αγαπη του και εσυ εισαι ο Κυριος Μπεζος, Μαρλον Μπραντο!! Οκ, τωρα βριστε με ελευθερα!
Freddie Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Εγω παλι πειραζει που δεν μπορω ουτε να τον βλεπω? (ψηφιζω Φιλιππιδη). Με τον Μπεζο τσαντιστηκα απο μια συνεντευξη που ειχα δει σε περιοδικο που ελεγε 'με ενοχλει να με φωναζουν στο δρομο Γιαννη. Ειμαι ο κυριος Μπεζος'. Σιγα ρε Τζακ Νικολσον, ο κοσμος σου δειχνει την αγαπη του και εσυ εισαι ο Κυριος Μπεζος, Μαρλον Μπραντο!! Οκ, τωρα βριστε με ελευθερα! Και πάνω που ήμουνα έτοιμος να πω καλά λόγια για τον Μπέζο τώρα με έστειλες. Έχει καεί απο ότι φαίνεται. Είπαμε καλός ηθοποιός αλλά σιγά και τον Robert De Niro....Mαζί σου αγορίνα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.