Προς το περιεχόμενο

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ fan!

tzoni007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο άκυρο μου φαίνεται το thread αλλά ο Μπεζος είναι μακράν ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός μας. (και όχι μόνο κωμικός)

Δημοσ.

Από τους καλύτερους ηθοποιούς της τηλεόρασης.

Απολαυστικός στους "Απαράδεκτους" (μαζί με Μπονάτσο).

Δημοσ.
Λίγο άκυρο μου φαίνεται το thread αλλά ο Μπεζος είναι μακράν ο καλύτερος εν ζωή ηθοποιός μας. (και όχι μόνο κωμικός)

ΟΚ φοβερός είναι ο Μπέζος, δε λέω, αλλά μη μιλάμε και αψυχολόγητα ε.

Δημοσ.

Σαν κωμικός ο Βέγγος είναι και μάλιστα με διαφορά8)

Δημοσ.

Ρε σεις χτές όταν έγραφα το μύνημα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, νόμιζα ότι ο Βέγγος είχε πεθάνει. Για υατό έβαλα το εν ζωή. Ότι να'ναι. Ναι όντως, ο Βέγγος είναι κάποιες κλάσεις πιο πάνω.

Δημοσ.

άλλος ένας φαν του Μπέζου. Φοβερό ταλέντο στην υποκριτική. Είναι το κάτι άλλο. Σαν κωμικό βέβαια βάζω πρώτο τον Σεφερλή. Με διαφορά από Βέγγο κ λοιπούς....

Δημοσ.
άλλος ένας φαν του Μπέζου. Φοβερό ταλέντο στην υποκριτική. Είναι το κάτι άλλο. Σαν κωμικό βέβαια βάζω πρώτο τον Σεφερλή. Με διαφορά από Βέγγο κ λοιπούς....

Και εγώ αυτόν θα έβαζα αν σταματούσε στον Κατα μάρκον Ευαγγέλιον.

Μετά χάλασε πάρα πολύ. Σε σημείο να γελάει μόνο η αδερφή μου απο την οικογένεια που είναι 10 χρονών.

Ε και συ όχι τον Σεφερλή πάνω απο τον Βέγγο. Ιεροσυλία...

Δημοσ.

Μετά τον βέγγο το χάος!!!!!!!!!!!!!!!

Μας τα χάλασε με κάτι αστυνόμος θανάσης καραθανάσης άλλα έπρεπε κάπως να ζήσει και αυτός.

Γενικά ήταν πολλά χρόνια μπροστά και πιστεύω οτι τότε κάποια αστεία δεν τα καταλάβαιναν οι θεάτες.

Ειδικά αυτο το "ροχαλίζεις πάντα?"

απαντήση: "μόνο όταν κοιμάμαι!!!" Είναι κορυφαίο.

Βέγγος forever.

Δημοσ.

Ναι και εγώ πιστεύω πως ο Φιλλιπίδης είναι μία κλάση ανώτερος απο τον μπέζο...Μάλλον πολλές κλάσεις...

Βέγγος εννοείται αξεπέραστος.Ατάκας...Πολύ ελληνικό χιούμορ though...

Δημοσ.

Δεν ξέρω όμως κατα πόσο μπορεί να προσαρμοστεί ο Φιλλιπίδης σε άλλους ρόλους μη κωμικούς. Ίσως φταίει που δεν τον έχω δει να παίζει πουθενά δραματικό ρόλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...