Προς το περιεχόμενο

USB 2.0 PCI Controller και μπροστινές

--b}{d--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι για αγορά ενός USB 2.0 PCI Controller.

Βρήκα ένα που εκτός τις κλασικές 4 βγάζει άλλη μία πόρτα εσωτερικά.

2403741portsviayd3.th.jpg

Η ερώτηση μου είναι πως γίνεται να συνδέσω τις μπροστινές μέσω αυτής της 5ης πόρτας.

Από όσο μπορώ να καταλάβω απο την φώτο η 5η πόρτα είναι πανομοιότυπη απλώς κοιτάει προς τα μέσα.

Δεν έχει υποδοχές που περίμενα να βρω όπως αυτές στην mobo που σύνδεσα τα καλωδιάκια των front. Βέβαια από την άλλη και να είχε δεν ξέρω αν θα φτάναν τα καλωδιάκια μέχρι εκεί πίσω.

Τι κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση;

Υπάρχει κάποιο καλώδιο-αντάπτορας;

Μήπως κάνω λάθος και όντως η υποδοχή παίρνει τα καλωδιάκια;

Δημοσ.

To πιο λογικό πάντως είναι να έχω κάνει λάθος και η υποδοχή να παίρνει όντως τα καλωδιάκια του case.

Btw σήμερα που τα ξανακοίταγα φτάνουν όντως μέχρι πίσω.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει please;

Δημοσ.

εγώ έχω μια παρόμοια (μόνο που έχει και Firewire). H usb που βλέπει προς τα μέσα είναι ίδια με τις άλλες usb.Δεν είναι σαν τα καλωδιάκια που πάνε στο mobo.

Τώρα πως θα τα συνδέσεις εδώ θα σε γελάσω. Θεωριτικά μπορείς να πάρεις μια κοινή επέκταση usb και να τη φέρεις μπορστά και να τη συνδέσεις σε ένα αυτοσχέδιο front panel (το έχει κάνει ο ξάδελφος μου και έχει βγει πολύ καλό).

Για να συνδέσεις κανονικό front panel (έτοιμο αγοράς) δεν ξέρω να σου πω...

Δημοσ.

η δικη μου πάντως εκτος από αυτήν την εσωτερική έχει και με τα κλασικά καλωδιάκια και στην εσωτερική που είναι ίδια με τις εξωτερικές του κάρφωσα το bluetooth stick και έτσι την αξιοποίησα

Δημοσ.

μοντέλο δεν θυμάμαι αλλά Via Chipset ( αρκετά καλά μου φάνηκε ) τιμή τώρα πάλυ δεν θυμάμαι πόσο την πήρα ακριβός αλλά κάπου στο 25αρι αν θυμάμαι καλά με επιφύλαξη πάντα

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε να απαντήσει κάποιος που θυμάται then.

Καλή φάση με το bluetooth γιατί το προστατεύεις κιόλας αλλά δεν επηρρεάζεται η εμβέλεια του λόγω case;

Btw έχω και κάποιες άλλες πιο βασικές απορίες για τα sticks που περιμένουν απάντηση εδώ:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=175038

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...