Προς το περιεχόμενο

Γνωρίζετε για τους νέους intel???

kostasR1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω γνώρισα τον X6800 εχθές.

Πήγαμε για καφέ στην Πολιτεία και μετά πήγαμε στο Envy για ένα ποτάκι.

Καλά τα περάσαμε :D

Εντάξει πέρα από την πλάκα, το ερώτημά ( ??? ) σου, και το όλο thread σου όπως είναι αυτή την στιγμή δεν έχει σημασία ούτε κάποιο νόημα.

Αν έχεις κάποια ερώτηση, κάνε την.

Δημοσ.
Ξέρω κάτι γι'αυτούς.. Προυποθέτει να έχεις κερδίσει το jocker για να τους πάρεις..

τζοκερ?????? 100 ευρο θα κανουν οι andalle!!! ελεος!!! ΠΑΜΦΘΗΝΟΙ!!! τοση πολυ δηναμη σε τετοια τιμη δε ξαναεγινε! μη τρελαθουμε!!

Δημοσ.
τζοκερ?????? 100 ευρο θα κανουν οι andalle!!! ελεος!!! ΠΑΜΦΘΗΝΟΙ!!! τοση πολυ δηναμη σε τετοια τιμη δε ξαναεγινε! μη τρελαθουμε!!

Sorry αλλά... Allendale λέγονται :P

Δημοσ.
Δεν θυμάμαι αν οι άλλαντάλε είναι οι τετραπύρινοι αλλά οι τετραπύροινοι έχουν κάπου 800 Ευρώ

Τα έχετε κάνει :P... ehmmm :D

Core 2 E6300/E6400 = Allendale [ στην ουσία ένας Conroe με 2MB L2 Cache έναντι 4MB ]

Core 2 E6600/E6700/X6800 = Conroe

Core 2 Quad Series = Kentsfield

Δημοσ.

Έκανα αυτή την ερώτηση για να δω κατά πόσο το κοινό ασχολείται με τεχνικά θέματα όπως οι επεξεργαστές.

Ας πούμε, γνωρίζετε οτι στο Μάρτιο περίπου όλοι οι Pentium D σταματά η παραγωγή τους και θα έχουμε σαν entry level στα Desktop PC τους

Core 2 Duo E4300, E4400 κτλ...

Επίσης εκτός τον Core 2 Quad QX6700 σύντομα έρχετε και ο πιο μικρός

Core 2 Quad Q6600.

Τέλος μέχρι και σήμερα οι Χ6800 και QX6700 ανοίκουν στη κατηγορία Core 2 Extreme.

Δημοσ.

σορρυ λαθος. Allendale. οπως λεει και το τραγουδακι.... νταλε... νταλε νον νταλε..... :| :| :| :| (δεν ειρωνευομαι)

Δημοσ.

Με λίγα λόγια από την ερωτησή μου το νόημα είναι κατά πόσο το αγοραστικό κοινό γνωρίζει την εξέλιξη της αγοράς..

Δημοσ.
Έκανα αυτή την ερώτηση για να δω κατά πόσο το κοινό ασχολείται με τεχνικά θέματα όπως οι επεξεργαστές.

Ας πούμε, γνωρίζετε οτι στο Μάρτιο περίπου όλοι οι Pentium D σταματά η παραγωγή τους και θα έχουμε σαν entry level στα Desktop PC τους

Core 2 Duo E4300, E4400 κτλ...

Επίσης εκτός τον Core 2 Quad QX6700 σύντομα έρχετε και ο πιο μικρός

Core 2 Quad Q6600.

Τέλος μέχρι και σήμερα οι Χ6800 και QX6700 ανοίκουν στη κατηγορία Core 2 Extreme.

οπα! γιατι κανεις στατιστικες μελετες? οποιον του αρεσει να ψαχνει, ψαχνει και μαθαινει. και αν θελει μοιραζεται τη "γνωση" του και με αλλους. τι νοημα εχει να ρωτησεις αλλους αν τα εμαθαν?

Δημοσ.

Δεν κάνω μελέτες για κανένα. Απλά λόγω της δουλειάς μου θέλω να δω κατά πόσο ένας χρήστης-αγοραστής PC, γνωρίζει την αγορά και τι νέο περιμένουμε.

Δημοσ.

για 100 ευρω δεν υπαρχει περιπτωση ουτε με σφαιρες να κανει.ειμαι σιγουρος 135 και πανω με μια λογικη τιμη 145 ευρω και ο 6300 170 που εχει τωρα.

ποτε τον περιμενουμε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...