Προς το περιεχόμενο

Bluetooth USB dongle

--b}{d--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω dongle. Για σύνδεση με το κινητό το χρειάζομαι πρωτίστως αλλά θέλω να είμαι future-proof για ότι άλλο προκύψει.

Υποθέτω πρέπει να κοιτάζω για bt class 2 και usb 2.0;

Έχω την εντύπωση πως η class 2 έχει μικρότερη εμβέλεια από τις προηγούμενες (20m vs. 100m), ξέρει κανείς τι παίζει ακριβώς;

Το εύρος του usb 2.0 το εκμεταλλεύονται όντως ή δεν έχει διαφορά με ένα usb 1.1;

Δημοσ.

εγώ θα σου πρωτείνω αυτό

φθηνό - καλό - γνωστό όνομα - το έχω και εγώ

100 μέτρα εμβέλεια

3Mbps σε δίκτυο

εμένα στο σπίτι μου πιάνει σχεδόν σε όλους τους χώρους και το σπίτι δεν είναι μικρό 115 τετραγωνικά πιάνει ακόμα και στον κάτω όροφο

Δημοσ.

Με μπερδεύουν τα versions...

Ας πούμε αυτό που έδωσες λέει BLUETOOTH 2.0 CLASS 1

Τι διαφορές θα έχει από ένα BLUETOOTH 2.0 CLASS 2;

Επίσης σαν USB 1.1 θα υστερεί σημαντικά έναντι ενός USB 2.0;

Edit

OK από ότι είδα τελικά το

Class αντιστοιχεί σε τάξη ισχύος και προφανώς Class 1 > Class 2

Bluetooth Version αντιστοιχεί στο πρωτόκολλο επικοινωνίας και 2.0 > 1.2 > 1.0

Για το usb έμεινε να μάθουμε αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγω κατι με την σειρά μου... τι παιζει με τα bluetooth profiles?? Εγω σθγκεκριμένα θέλω να ελέγχω διάφορεσ εφαρμογες (winamp) απο το κινητό μου..πρέπει να διαλέξω bluetooth usb αντάπτορα που να έχει κάποιο συγκεκριμένο profile ή να πάρω οτι ναναι???

Δημοσ.

βασικά πως γίνετε να ελέγξεις το winamp από το κινητό σου γιατί με ενδιαφέρει και εμενα κατά τα άλλα την απάντηση στην ερώτηση σου δεν την ξέρω :(

Δημοσ.
βασικά πως γίνετε να ελέγξεις το winamp από το κινητό σου γιατί με ενδιαφέρει και εμενα κατά τα άλλα την απάντηση στην ερώτηση σου δεν την ξέρω :(

να για παραδειγμα κοιτα εδώ ενα προγραμματάκι:http://www.blueshareware.com/bluetooth_remote_control.asp

αν υποστηρίζει το κινητο σου μια ειδική εκδοση της java τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προγραμματάκι.

Εγω που έχω το sony ericsson w550i έρχεται με κατιεργαλειάκια που το κανει ακομα πιο ευκολο μιας και υπάρχει ήδη η επιλογή στο κινητό...

αυτά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...