--b}{d-- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Σκέφτομαι να πάρω dongle. Για σύνδεση με το κινητό το χρειάζομαι πρωτίστως αλλά θέλω να είμαι future-proof για ότι άλλο προκύψει. Υποθέτω πρέπει να κοιτάζω για bt class 2 και usb 2.0; Έχω την εντύπωση πως η class 2 έχει μικρότερη εμβέλεια από τις προηγούμενες (20m vs. 100m), ξέρει κανείς τι παίζει ακριβώς; Το εύρος του usb 2.0 το εκμεταλλεύονται όντως ή δεν έχει διαφορά με ένα usb 1.1;
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 εγώ θα σου πρωτείνω αυτό φθηνό - καλό - γνωστό όνομα - το έχω και εγώ 100 μέτρα εμβέλεια 3Mbps σε δίκτυο εμένα στο σπίτι μου πιάνει σχεδόν σε όλους τους χώρους και το σπίτι δεν είναι μικρό 115 τετραγωνικά πιάνει ακόμα και στον κάτω όροφο
--b}{d-- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Με μπερδεύουν τα versions... Ας πούμε αυτό που έδωσες λέει BLUETOOTH 2.0 CLASS 1 Τι διαφορές θα έχει από ένα BLUETOOTH 2.0 CLASS 2; Επίσης σαν USB 1.1 θα υστερεί σημαντικά έναντι ενός USB 2.0; Edit OK από ότι είδα τελικά το Class αντιστοιχεί σε τάξη ισχύος και προφανώς Class 1 > Class 2 Bluetooth Version αντιστοιχεί στο πρωτόκολλο επικοινωνίας και 2.0 > 1.2 > 1.0 Για το usb έμεινε να μάθουμε αν υπάρχει ουσιαστική διαφορά.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 use google δεν ξέρω να σου πώ με σιγουριά αλλιώς άρχισε το διάβαζα από εδώ εδώ και εδώ
AoD Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Να ρωτήσω και εγω κατι με την σειρά μου... τι παιζει με τα bluetooth profiles?? Εγω σθγκεκριμένα θέλω να ελέγχω διάφορεσ εφαρμογες (winamp) απο το κινητό μου..πρέπει να διαλέξω bluetooth usb αντάπτορα που να έχει κάποιο συγκεκριμένο profile ή να πάρω οτι ναναι???
Vatos_locos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 βασικά πως γίνετε να ελέγξεις το winamp από το κινητό σου γιατί με ενδιαφέρει και εμενα κατά τα άλλα την απάντηση στην ερώτηση σου δεν την ξέρω
AoD Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 βασικά πως γίνετε να ελέγξεις το winamp από το κινητό σου γιατί με ενδιαφέρει και εμενα κατά τα άλλα την απάντηση στην ερώτηση σου δεν την ξέρω να για παραδειγμα κοιτα εδώ ενα προγραμματάκι:http://www.blueshareware.com/bluetooth_remote_control.asp αν υποστηρίζει το κινητο σου μια ειδική εκδοση της java τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προγραμματάκι. Εγω που έχω το sony ericsson w550i έρχεται με κατιεργαλειάκια που το κανει ακομα πιο ευκολο μιας και υπάρχει ήδη η επιλογή στο κινητό... αυτά..
--b}{d-- Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Για την περίπτωση των SE έχω φτιάξει κι εγώ ένα αρχείο για τον GOM player [εδώ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.