Προς το περιεχόμενο

γιατι δεν βλέπω αλλαγές στις επιδόσεις?

trelofanis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπάρχει Πλεονασμός Ισχύος Εδώ Και Καιρό Στα Pc,Οπότε Οι Εφαρμογές Που Δεν Είναι Υπεραπαιτητικές Όπως Τα Games, Δεν Επωφελούνται.

ΜήπωΣ ΕίναΙ ΚαλύτερΑ Να ΓράφουμΕ ΚεφαλαίΟ ΚαΙ Το ΤελευταίΟ ΓράμμΑ ΚάθΕ ΛέξηΣ;

Δημοσ.

αν χρησιμοποιεις το pc σαν γραφομηχανη, για web browsing η σαν cd-dvd player κακως εκανες αναβαθμιση. Aλλα ακομα και εκει θα δεις διαφορα στην ταχυτητα οχι τοσο πολυ στο boot η στο ανοιγμα του explorer (πραγμα που μπορει ετσι κι αλλιως να βελτιωθει με τις καταλληλες ρυθμισεις των windows) αλλα στην μεταφορα- αντιγραφη φακελων στο ποσο γρηγορα εκτελουνται εργασιες οπως το antivirus scanning η το defragmantation τον χρονο που χρειαζεται για να εγκαταστησεις ενα προγραμμα κλπ.

Ριξε μια ματια εδω να δεις ποσο τεραστια διαφορα εχουν πολλες εφαρμογες στην ταχυτητα αναμεσα σε pentium 4 (ποσο μαλλον σε celeron) και σε core 2 duo !!!

Και βεβαια οσον αφορα πιο ειδικες εφαρμογες οπως επεξεργασια ηχου η video οι διαφορες ειναι αβυσσαλεες. Για τα παιχνιδια να μην επαναλαβω τα αυτονοητα...

Η σχεση αποδοσης τιμης ειναι ενας δεικτης πολυ υποκειμενικος και διαφερει αναλογα με τις ικανοτητες (τεχνολογικες και οικονομικες) του καθε χρηστη.:wink:

Δημοσ.
Εντάξει δίκιο έχεις αλλά είναι ανάλογα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί κάποιος αλλά και το ΠΩΣ τις χρησιμοποιεί.Έχω έναν φίλο που ότι και να κάνει ανοίγει 650 παράθυρα και τρέχει τουλάχιστον 2 εφαρμογές μαζί!Αυτός έχει μονοπύρινο,ε όταν θα πάρει δυπίρινο και θα αναβαθμίσει και την μνήμη θα δει διαφορά.Τώρα αν κάποιος αχολείται με το κάψιμο cd μόνο άντε στο τσακιρ κέφι και κανά ριπάρισμα ταινίας δεν θα δει διαφορά.

Και όπως προείπαν το σημαντικότερο είναι τα ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ!

Θα διαφωνησουμε...

Γιατι να υπαρχουν διαφορες στα παιχνιδια? Εγω με τη μεταβαση απο μονό σε διπλο πυρηνα δεν ειδα καμμια διαφορα(τη διαφορα τη κανει η καρτα γραφικων και λιγο η μνημη ram)

Ομοιαζω με το φιλο σου γιατι κι εγω ανοιγω 650 παραθυρα και τρεχω μαζι 2,3,4 εφαρμογες. Η διαφορα που ειδα σ αυτο ειναι μικρη, θα ελεγα.

Οσο για το καψιμο/κωδικοποιηση ταινιας για dvd, εκει ειναι η μεγαλη διαφορα: Η δουλεια τωρα γινεται στο 1/2 ή 1/3 του χρονου που απαιτουνταν πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...