Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop μεχρι 800 ευρώ

fysikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Acer 5101 στα 650 ευρώ

Acer 5102 στα 750 περίπου

και το Amilo PA1510 που αναφέρθηκε είναι νομίζω πολύ καλές επιλογές.

Τώρα για το service ίσως να αντιμετωπίσεις και πρόβλημα αλλά δεν σημαίνει ότι και οι άλλες μάρκες είναι τόσο τέλεια.

Μέχρι 800ευρώ αν δεν είχα ιδιαίτερες απαιτήσεις σε επιδόσεις θα κοιτούσα κάτι ASUS σε stock με turion απλό ML-30 αλλά με εγγύηση onsite δύο χρόνια!!!!Νομίζω Α6km ή κάπως έτσι

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να επαναφέρβω το θέμα..για να μην ανοίγω άλλο..

θέλει μια φίλη μου να πάρει μέχρι 700 ευρώ ένα laptop..για ofiice,internet,mp3, και λίγη επεξεργασία με photoshop [απλά πράγματα]..

με αυτό τα χρήματα ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις που παίζουν αυτή τη στιγμή; Τρέχει κάποια προσφορά αυτή την περιόδο που θα μπορούσε να εκμεταλευθεί;

Ελπίζω σε απάντηση [γιατί ποιος την ακούει].

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ένα vaio με 699 από τα carrefour. Core duo, 512 ram, 80gb σκληρό. Όχι τίποτα ιδιαίτερο αλλά σε αυτά τα λεφτά μου φαίνεται καλή επιλογή για κοπέλα. Ακριβές όνομα μοντέλου δεν θυμάμαι αλλά είναι ένας ασημένιος με λευκό καπάκι. Έστειλα ένα φίλο να τον πάρει που με είχε πρήξει θέλοντας vaio σώνει και καλά, και μου φάνηκε αρκετά συμπαθητικός για τα λεφτά του και απλές εφαρμογές. Για photoshop πάντως δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάνει.

Δημοσ.

με ~900 ευρώ παίρνεις ένα αξιαγάπητο apple :) !

Για κοίταξέ τα, και μην κολλήσεις στις ram εκεί, τα πράγματα και οι αναλογίες δεν είναι ίδιες, πάρε και απο εκεί μερικές γνώμες!

Δημοσ.

Με 900 παίρνει πολλά αξιαγάπητα αλλά το θέμα είναι το διαθέτει μετά βίας 700..

alfista ευχαριστώ ..ξέρεις αν μπορώ να το βρω κάπου online;

Κανείς άλλος που να ξέρει κάτι σε αυτά τα χρήματα;

Δημοσ.

Λοιπον το θεμα ειναι η μνημη καθως με 512 μονο τα xp μπορεις να εχεις εγκατεστημενα για να κανεις δουλεια σου και τιποτα παραπανω. Οσο για τους apple μου αρεσουν πολυ αλλα δεν υπαρχει μοντελο με 900 ευρωπουλα, ασε που εχει μονο 1 χρονο εγγυηση...

Δημοσ.

Με vista δλδ το φτηνότερο που μπορεί να βρει πόσο είναι;

Η προσφορά στα carefour ισχύει ακόμα;

Άλλλη πρόταση έχει κάποιος σε αυτά τα χρήματα;

ευχαριστώ όλους σας.

Δημοσ.

899 θυμάμαι θα έβγαινε ο φτηνότερος toshiba με vista. Για τις άλλες εταιρείες δεν ξέρω. Χαρακτηριστικά αν θυμάμαι καλά ίδια με του vaio που προανέφερα απλά είχε 512ΜΒ επιπλέον ram. H προσφορά του vaio στα carefour προφανώς ήταν για να εξαντληθούν τα αποθέματα και εξαρτάται από το υποκατάστημα της περιοχής σου από το αν έχει εξαντληθεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...