Προς το περιεχόμενο

Αγορά laptop μεχρι 800 ευρώ

fysikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυσκολο να βρεις κατι τοσο φτηνο και ετοιμο με τοση ram. Η συμβουλη μου ειναι να δωσεις 950 και να παρεις καποιο αρκετα καλυτερο συνολικα, η να παρει καποιο μαρκας με 750 ευρω και 512 ram και να βαλεις τα 512 απο την τσεπη σου εξτρα, με κοστος γυρω στα 100 ευρω. Παντως εγω αυτο που προτινεις με 900 ευρω, δεν θα το αγοραζα.

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο ψάχνω και εγώ αυτόν τον καιρό για τον ίδιο λόγο, απλά άντε φτάνω μέχρι 950 ?. Τα Acer τα φοβάμαι και εγώ λογω κάκιστης εξυπηρέτησης σε θέματα εγγύηησης. Και εδώ στο ινσόμνια ουκ ολίγα έχουμε διαβάσει για την εγγύηση της Acer, γι'αυτό και για κανέναν άλλον λόγο. Δεν είναι και λίγο να τρέμεις μην πάθει τίποτα το μαραφέτι και στο κρατήσουν κανα δυο -τρείς μήνες...

Δημοσ.

Μια φίλη μου πήρε πριν από ένα μήνα περίπου πήρε ένα fujitsu - siemens από το multirama, 500 ευρώ χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Δεν τον έχουν πλεόν στο site για να δείτε ποιος είναι. Αλλά για κάποιον που δεν ξέρει και πολλά μια χαρά ήταν.

Και ο αδερφός μου βρήκε μια προσφορά της dell και πήρε έναν με 750 ευρώ από 1100 :)

Δίκη μου άποψη μην πάρεις με τίποτα acer.

Δημοσ.
Και σου είπανε κοντά σε notebook multirama, turbo-x, FS ή ΗΡ;

de katalava giati tetoia eirwneia?? mipws pisteueis oti i acer einai kaliteri??? an nai eisai vathia nixtwmwnos.eidika turbo-x pou exei ameso service klp kai hp pou exei poli kalitero serviceapo alles "treles" markes pou lete edw mesa opws toshoba as poume.

Δημοσ.

μαγκες το χετε ξεφτυλίσει λιγάκι με το να μην πάρεις acer ! Μολις έμαθα οτι η acer δινει 4 χρονια εγγuηση on site . Αντίθετα η Hp οχι μόνο εχει ένα χρονο αλλα αμα καει δισκος / καρτα γραφικών σου προβάλλουν ως πρ'οβλημα την πολύ χρηση που δεν εγγυται στους ορους της εγγυήσεος.

Βέβαια αυτο με την τετραετία υπάρχει μου παν στα νέα μοντέλα ! Ρωτήστε το !

Δημοσ.
na κοιταζω για laptop με amd ή θα μπλεξω με ασυμβατότητες?

κανένα πρόβλημα! 3 έχουμε. εάν η διαφορά στη τιμή αξίζει γιατί όχι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...