sotalotsopa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το προβλημα μου ειναι οτι σε ενα pc εβαλα την μητρικη asus a8v-deluxe με τον επεξεργαστη athlon 3700+ . Το κακο είναι οτι δεν εχς δει ακομα το pc να δουλευει.... Τι εννοω: Ανοιγουν οι ανεμιστηρες, το λαμπακι της μητρικης κτλ, αλλα στην οθονη εχω "no video input". Τιποτε αλλο. Ουτε το ηχειακι να κανει μπιπ, ουτε τιποτα... Εχω δοκιμασει να αλλαξω θεσεις στις ram, reset στην μητρικη, ειχα ξεκουμπωσει ολα τα αλλα που δεν χρειαζοταν αλλα και παλι τιποτα... το τροφοδοτικο και η ram ειναι οκ, τα εχω και σε αλλο pc. Ειναι προβλημα της μητρικής? Εχει κανεις καμια ιδεα?
Kyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Κάτι με την κάρτα γραφικών θα γίνεται. Την έχεις κουμπώσει καλά; Είναι καινούργια η κάρτα; Δοκίμασε να βάλεις καμιά άλλη αν έχεις και αν δουλέψει κάνε ένα update το bios και ξαναδοκίμασε. Αυτά σαν πρώτη σκέψη, αν δεν γίνει τίποτα εδώ είμαστε πάλι
sotalotsopa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 θα το δοκιμασω, αλλα να ρωτησω και κατι: εβγαλα την καρτα γραφικων ξαναδοκιμασα. φυσιολογικα δεν θα επρεπε να αρχιζε τα μπιιιιπ ? γιατι εμενα δεν μου κανει τιποτα
Kyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δεν θυμάμαι τώρα αν κάνει beep αν δεν έχεις την κάρτα πάνω. Η μητρική δούλευε και πριν με αυτόν τον επεξεργαστή πάνω; Αν βγάλεις τις μνήμες και το ανοίξεις κάνει κανά beep; μπορεί να μην είναι συμβατές με την μητρική αυτή. Αν έχεις άλλες να δοκιμάσεις και ανοίξει bios update μήπως και μετά δουλεύει.
sotalotsopa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Η μητρικη δουλευε με αλλον επεξεργαστη (δεν την εχω δει εγω να δουλευει, αλλα το βεβαιωσε φιλος μου). εχω αλλαξει μνημη αλλα και παλι τιποτα
Apateonas_69 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 1)Τσεκαρε εαν εχεις συνδεσει το 24pin καλωδιο της μητρικης καλα αλλα και το 4pin εαν η μητρικη σου το υποστηριζει αλλιως δε θα κανει ποτε boot εαν δεν το εχεις συνδεσει και αυτο. 2)Κανε ενα restar το BIOS αφερεις την μπαρατια της μητρικης(εχεις βγαλει μπριζα απο το pc και τροφοδοτικο και αλλαζεις θεση στο jumber για 15 δευτερολεπτα....ξαναβαζεις το jumper στη σωστη θεση,την μπαταρια της μητρικης και τα καλωδια ρευματος και να πατησουν καλα,να ακουσεις το κλικ οταν κουμπωσουν μετα εαν δεν ξαναμπεις τσεκαρε και τα jumper στους σκληρους δισκους που εχεις,slave και master....και εαν δεν ξαναμπεις εδω ειμαστε
sotalotsopa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Εχω τσεκαρει την τροφοδοσια της μητρικης και βεβαια restart το bios. Τους σκληρους δεν τους εχω βαλει ακομα πανω, οποτε δεν υπαρχει λογος. Ας ανοιξει το bios και μετα ολα οκ
Kyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δες από το manual μήπως έχει πάνω στη μητρική κανά τζαμπεράκι για να ρυθμίζει το fsb. Αν ο παλιός επεξεργαστής που δούλευε είχε άλλο fsb ίσως φταίει αυτό. Τα master και τα slave σε αυτή τη φάση δεν παίζουν ρόλο. Αν τελικά δεν κάνεις τίποτα ξαναβάλε πάνω τον παλιό επεξεργαστή και τις παλιές μνήμες να δεις ότι δουλεύει, μπες και κάνε ένα bios update (σε έχω πρήξει ε; κάντο όμως), και μετά δόκίμαζε ένα ένα επεξεργαστή και μνήμες. Άλλαξε μόνο τον επεξεργαστή και δες αν δουλεύει. Αν δεν δουλεύει το πρόβλημα έχει να κάνει με αυτόν. Αν δουλεύει μετά άστον πάνω και άλλαξε τις μνήμες. Αν δουλεύει σημαίνει ότι ήθελε update το bios αν δεν δουλεύει φταίνε οι μνήμες που δεν είναι (φαντάζομαι) συμβατές.
sotalotsopa Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Σωστος Kyro, αυτα σκεφτομουν να κανω αλλα.... ΔΕΝ εχω τον παλιο επεξεργαστη! ασε που δεν ξεω και ποιος ηταν. Το bios update ειναι η πρωτη δουλεια που θα κανω ΑΝ τελικα δουλεψει. Jumper για fsb? αυτο δεν το ηξερα... θα το δω τωρα στο manual Τσεκαρα και το manual, αλλα τιποτα
Kyro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Το είχανε παλιότερες motherboard. Άρα δεν έχει να κάνει με το fsb. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.