xpapias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έχω το Word 2003 και έχω ένα αρχείο .doc το οποίο έχει κείμενο σε διάφορα μεγέθη (πχ 12,14 κλπ). Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσω όλο το κείμενο κατά ένα μέγεθος; Είχα παρατηρήσει ότι σε κάποια Word υπάρχει ένα αντίστοιχο κουμπί - στο δικό μου οσο και να έχω ψάξει δεν το βρίσκω...
accipio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ctrl+A για να επιλέξεις όλο το κείμενο, Ctrl+] για να αυξήσεις κατά μία μονάδα το μέγεθος των γραμματοσειρών.
accipio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Αν θες να υπάρχουν και εικονίδια στο toolbar του Word, θα πας Tools > Customize > Commands > κλικ αριστερά στο Format και δεξιά βρες τα Grow Font 1 Pt και Shrink Font 1 Pt, τα οποία κάνεις drag'n'drop στο toolbar όπου σε βολεύει, ανάμεσα στα άλλα εικονίδια.
xpapias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Αν θες να υπάρχουν και εικονίδια στο toolbar του Word, θα πας Tools > Customize > Commands > κλικ αριστερά στο Format και δεξιά βρες τα Grow Font 1 Pt και Shrink Font 1 Pt, τα οποία κάνεις drag'n'drop στο toolbar όπου σε βολεύει, ανάμεσα στα άλλα εικονίδια. Οκ,το βρήκα. Σ'ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.