greaug Δημοσ. 6 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2001 Κατ' αρχήν, τα σέβη μου.<BR>Υπάρχει άλλος τρόπος να μου δείξει το motherboard τα 100mh εκτός από το να φιξάρω το B 21 pin του Celeron; Το bios είναι το πιο πρόσφατο αλλά για τους γνωστούς λόγους δε μου δίνει πάνω από 83MH x 4.5 =375 (373.5).<BR>Παρακαλώ ό,τι προαιρείσθε και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
greaug Δημοσ. 7 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2001 Sorry που το επαναφέρω.<BR>Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος;
xsterg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2001 ΦΙΛΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΙΚΗ. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ (ΣΕ ΜΗΖ) ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?
greaug Δημοσ. 7 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2001 Γεια χαρά και σε σένα<BR>Με βάση το τελευταίο bios (24/6/99), σε Cel. PPGA ως 533ΜΗ. Σε ΡΙΙΙ, η εταιρεία λέει, δεν ξέρω προσωπικά, μέχρι 600ΜΗ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις εκεί:http://www.ecsusa.com/product/p6bx-a+.htm
dimitris74 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2001 einai mia malakia tis intel gia na min kanoun overclocking... mono me to pinaki tha kaneis douleia ektos ean agoraseis kana piii gia na sou anoiksei to diavlo sta 100. eixa ena qdi palia pou eixe to idio provlima<BR>
greaug Δημοσ. 10 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2001 Η πρόκληση όμως εκεί ακριβώς είναι. Όπου σε θέλουν απλό χρήστη-καταναλωτή που τρέχει να δοκιμάσει τα καινούργια λαλά με τις τρελλές επιδόσεις που πλασσάρουνε καθημερινά, εμένα μ' αρέσει να πειράζω το "μαντρακά" μου και να μαθαίνω πάνω του.<BR>Anyway, ψάχνοντας στο <B>BXBOARD</B> και στο <B>Tomshardware</B> είδα κατι προγράμματα που σου δίνουν έλεγχο των εν λόγω ρυθμίσεων του bios (τάσεις, FSB) μέσα από τα Windows. Ξέρετε τίποτα γι αυτά; Είναι επικίνδυνα; Ξεπερνούν πράγματι τις απαγορεύσεις του motherboard; Ποιο από αυτά θα συστήνατε;<BR>Ζητάω πολλά;
dimitris74 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2001 i gnomi mou einai makria apo afta... kalitero na to pas me mia parthena para me mia pou exei skisei o gates.. me ta win klp.. kalytera apo bios... den tha xeis provlima ego douleva me zelotape ton diko mou kana dio xronia kai itan entaksei
greaug Δημοσ. 12 Μαρτίου 2001 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2001 Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου. Με το Softfsb κόλλαγε συνέχεια. Παράτησα λοιπόν τις ακροβασίες, δούλεψα με τον κλασικό τρόπο της μονωτικής και τώρα γράφω αυτό το post με τον "καινούργιο" μου 450άρη, σταθερότατο δυο μέρες τώρα, και με καινούργιες απορίες.<BR> <B>Πώς μπορώ να μάθω αν η μνήμη μου (Diamond 128 @ 133MH) υποστηρίζει ECC?</B><BR>Θα έχει αποτέλεσμα αυτή η ρύθμιση στο bios?<BR>Παρακαλώ, απαντήσεις, αν μπορείτε.<BR>Ευχαριστώ.<P>Προς xsterg:Το κόλπο με τη μονωτική μου αποκάλυψε πως η P6BX-A+ υποστηρίζει επεξεργαστή μέχρι 800MH, FSB 133, πολλαπλασσιαστή 8Χ. <BR>Παρατήρησα επίσης ένα Jumper 4 πάνω στη μητρική, undocumented, το οποίο υποψιάζομαι ότι ανοίγει το FsB, αλλά δεν τόλμησα να το πειράξω. Ξέρεις τίποτα γι αυτό;
dimikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2001 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2001 filarako to jumper poy les ayth th doyleia kanei anoigei fbs to dokimasa an o epejergasths trexei sto 66 px celeron den anoigei poio pano apo 83 an einai pano apo 100 to anoigeis.aytes oi mal..... einai poy spane neyra..den exeis enxyridio mitrikhs
MikeNuke Δημοσ. 15 Μαΐου 2002 Δημοσ. 15 Μαΐου 2002 </font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by greaug: <strong>Προς xsterg:Το κόλπο με τη μονωτική μου αποκάλυψε πως η P6BX-A+ υποστηρίζει επεξεργαστή μέχρι 800MH, FSB 133, πολλαπλασσιαστή 8Χ. Παρατήρησα επίσης ένα Jumper 4 πάνω στη μητρική, undocumented, το οποίο υποψιάζομαι ότι ανοίγει το FsB, αλλά δεν τόλμησα να το πειράξω. Ξέρεις τίποτα γι αυτό;</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Paidia epeidi exw thn sigkekrimeni m/b 8elw an kserete merikes dieukrinisis panw sta pio panw 8emata. Pio kolpo me monotiki ennoeite? To Jumper4 pou anafereis se pio shmeio uparxei panw sthn m/b? Edw einai to sxediagramma tis http://www.ecsusa.com/ecsusa/www.ecs.com.tw/products/graphics/l-p6bxa+.gif Ontws anoigei to fsb? Euxaristw ek twn proterwn.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.