Προς το περιεχόμενο

sos...prob me windows

ntinlar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις προαλλες εκανα φορματ αλλα σε καποια φαση και ενω αντεγραφε τα αρχεια μου εβγαλε ενα error και δν αντεγραψε ενα dll στην συνεχεια εκανε install ta win αλλα μετα το pc κολλουσε επανελλημενα και δεν ολοκληρωνε τα install απο κατι προγραμματα που περνουσα οπως antivirus κλπ εκανα repair αλλα και παλι δεν αντεγραφε αλλο αρχειο τωρα...ξανακανω format παλι τα ιδια μου ειπαν να καθαρισω τα slots apo tis ram αλλα παλι τζιφος αλλαξα μεχρι windows το ιδιο πραγμα δεν κανει σωστα copy ολα στο pc λειτουργουν κανονικα πρακαλω πειτε μου αν γνωριζετε γιατι δεν ξερω τι αλλο να κανω .....ευχαριστω για τις απαντησεις προκαταβολικα :|

Δημοσ.

δοκιμασα αλλο cd ασχετο με το δικο μου και οχι αντεγραμενο απο τα windows που εχω και σου ξαναλεω πως δεν παιζει ρολο ποιο dll ειναι γιατι δεν μου βγαζει error συνεχεια στο ιδιο αλλα οταν παω να κανω install βγαζει error σε ενα dll μπορει και 2 διαφορετικα καθε φορα thnx

Δημοσ.

aa sorry, den to proseksa to "allo .dll" kai nomiza einai to idio....ti na pw einai duskoli periptwsi....isws na fteei h kalwdiotainia tou Drive sou..to xw dei kai ayto...isws mia memory ... an exeis 2 vgale ti mia ennalax.. isws na fteei o diskos.....mono me dokimes tha vgaleis akri..

Δημοσ.

Κάπου είχα διαβάσει ότι αν δεν μπαίνουν τα WIN τότε εγκατέστησε πρώτα τα 98 μετά κάνε copy τα αρχεία από το cd των XP μέσα στο δίσκο και μετά από το δίσκο εγκατέστησε τα XP. (Δεν το εχω δοκιμάσει).

Στην δικιά σου περίπτωση επειδή υπάρχουν τα XP έστω και στραβά μήπως κάνεις copy το CD μέσα στο δίσκο και μετά από το δίσκο εγκαταστήσεις τα XP.

Δημοσ.

nai einai 2x256 dual 512mb synolo kai einai akrivws idies twra paizei na ftaiei kanena xnoudi giati prin to format ka8arisa to pc .ena allo pu mu vgazei sthn arxh kai leei new cpu is installed press F1 to configure klp mallon 8a exei ksekollisei kamia cpu who knows

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...