pagratios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έκανα το πρωί σε ένα φίλο format και μου είπε οτι ο σκληρός έχει καταστραφεί!!!Μετά ξανα κάνω format και τα ίδια πάλι!!!Παίζει να σωθεί ο σκλήρός αν τον βάλω σε άλλο pc ως δευτερο ή ως εξωτερικό και να κάνω καμμιά διώρθωση σφαλμάτων?Υπάρχει καμμιά ιδέα?
Barret Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Dokimase ton se deytero pc na deis an sou vgazei ta idia! Etsi ki alliws exeis kanei format kai den exeis tpt na xaseis!!!
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 δοκιμασε να κανεις low-level format με καποιο εργαλειακι οπως αυτο της WD
pagratios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Data Lifeguard Tools 11.2 for Windows αυτό είναι το πρόγραμμα?Και κάτι άλλο, ο σκληρός είναι maxtor και έμαθα ότι δεν είναι οτι το καλύτερο!Ισχύει ότι είναι ψιλο μούφα σαν σκληρός?
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 ολες οι εταιρειες κατα καιρους εχουν βγαλει καποιες παρτιδες που τις εχουν κανει ρεντικολο!δεν σημαινει κατι το ονομα MAXTOR. προσωπικα και ο 160αρης και ο 300αρης μια χαρα τα πανε πολυ καιρο τωρα.(φτου να μην σας ματιαξω!!!) εφοσον τωρα εχεις maxtor βρες απο εδω και κατεβασε MAXBLAST και powertools αν τα βρεις σκουρα πες μου να στα ανεβασω καπου καλο ειναι εφοσον η μαμα εταιρεια εχει βγαλει software για ελεγχο και φορματ καλο ειναι να τα χρησιμοποιουμε αυτα
pagratios Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Βασικά το format που τον κατεστρεψε ήτανε από τα cd των windows
PATRINOS06 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 εμενα τα windows ενω διάλεγα αλλο partition μου φορμαραν αλλο,τι λες τωρα.και επειδη την πρωτη φορα νομισα οτι εκανα εγω λαθος το δοκιμασα αλλες 5-6 και μου ξε-απαυτωσαν τελικα αντι για τον αδειο χωρο που ηθελα, το partition με τα linux,και τραβαγα τα μαλλια μου...πικρα
pagratios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 ΝΑσου πω την αλήθεια μπερδεύτηκα με τόσα MAXBLAST αν μπορείς να ανεβάσεις κάπου MAXBLAST και powertools θα σου ήμουνα ευγνώμων!!!
pagratios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Επειδή είμαι στην δουλειά δεν μπορώ να σου πω!!!Όταν πάω σπίτι θα το γράψω!!
pagratios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ο σκληρός πάνω γράφει model:6L10M0 160GB SATA 150 Τα 0 μπορεί να είναι και Ο
PATRINOS06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 πηγαινεις εδω και βρισκεις οτι ταιριαζει με το σκληρο σου
PATRINOS06 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 MaxBlast 4 is a one-step, ATA/IDE hard drive installation utility. MaxBlast 4 makes hard drive installations and upgrades hassle-free for novices and professionals alike by automatically identifying, partitioning, and formatting any Maxtor ATA or SATA hard drive, making it data-ready in minutes. MaxBlast 4 replaces all previous versions of MaxBlast and MaxBlast Plus.απ'την Maxtor την ιδια
pagratios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Έκανα φορμάτ και τους 2 western digital με ένα πρόγραμμα από την wb έβαλα στον ένα τα window αλλά δε βλέπει τον άλλον στα windows το bios τους βλέπει και τους 2!!Είναι IDE
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.