Προς το περιεχόμενο

Problem με σκληρό

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα το πρωί σε ένα φίλο format και μου είπε οτι ο σκληρός έχει καταστραφεί!!!Μετά ξανα κάνω format και τα ίδια πάλι!!!Παίζει να σωθεί ο σκλήρός αν τον βάλω σε άλλο pc ως δευτερο ή ως εξωτερικό και να κάνω καμμιά διώρθωση σφαλμάτων?Υπάρχει καμμιά ιδέα?

Δημοσ.

Data Lifeguard Tools 11.2 for Windows αυτό είναι το πρόγραμμα?Και κάτι άλλο, ο σκληρός είναι maxtor και έμαθα ότι δεν είναι οτι το καλύτερο!Ισχύει ότι είναι ψιλο μούφα σαν σκληρός?

Δημοσ.

ολες οι εταιρειες κατα καιρους εχουν βγαλει καποιες παρτιδες που τις εχουν κανει ρεντικολο!δεν σημαινει κατι το ονομα MAXTOR.

προσωπικα και ο 160αρης και ο 300αρης μια χαρα τα πανε πολυ καιρο τωρα.(φτου να μην σας ματιαξω!!!)

εφοσον τωρα εχεις maxtor βρες απο εδω και κατεβασε MAXBLAST και powertools

αν τα βρεις σκουρα πες μου να στα ανεβασω καπου

καλο ειναι εφοσον η μαμα εταιρεια εχει βγαλει software για ελεγχο και φορματ καλο ειναι να τα χρησιμοποιουμε αυτα

Δημοσ.

εμενα τα windows ενω διάλεγα αλλο partition μου φορμαραν αλλο,τι λες τωρα.και επειδη την πρωτη φορα νομισα οτι εκανα εγω λαθος το δοκιμασα αλλες 5-6 και μου ξε-απαυτωσαν τελικα αντι για τον αδειο χωρο που ηθελα, το partition με τα linux,και τραβαγα τα μαλλια μου...πικρα

Δημοσ.

ΝΑσου πω την αλήθεια μπερδεύτηκα με τόσα MAXBLAST αν μπορείς να ανεβάσεις κάπου MAXBLAST και powertools θα σου ήμουνα ευγνώμων!!!

Δημοσ.
MaxBlast 4 is a one-step, ATA/IDE hard drive installation utility. MaxBlast 4 makes hard drive installations and upgrades hassle-free for novices and professionals alike by automatically identifying, partitioning, and formatting any Maxtor ATA or SATA hard drive, making it data-ready in minutes. MaxBlast 4 replaces all previous versions of MaxBlast and MaxBlast Plus.
απ'την Maxtor την ιδια
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα φορμάτ και τους 2 western digital με ένα πρόγραμμα από την wb έβαλα στον ένα τα window αλλά δε βλέπει τον άλλον στα windows το bios τους βλέπει και τους 2!!Είναι IDE

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...