patrickdrd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν, είχα στο rs 3 φακέλους, εκ των οποίων τους δυο τους είχα shared (ο άλλος ήταν για private use), τους είχα βάλει και εδώ στην υπογραφή μου, όπως και σε άλλα forums που συμμετέχω, τα αρχεία που περιείχαν τα μοίρασα σε 7 forums, και μια ωραία πρωία... (ο Θεός να την κάνει!) βλέπω ότι είχαν διαγραφεί όλα τα αρχεία στους δυο φακέλους! Βέβαια είχαν αρκετό "παράνομο" υλικό, όπως τσόντ3ς και w@r3z (αυτά πουλάνε τι να κάνουμε), με τα ονόματα να είναι "χύμα", π.χ. "f@ck my @ss.avi" κλπ και χωρίς password! Το ίδιο συνέβη και σε έναν φίλο, ο οποίος είχε ένα αρχείο με όνομα "katerina-eirini.avi", αλλά χωρίς pass. Έχει συμβεί σε κανέναν; Τι παίχτηκε; Με "έδωσε" κάποιος; Αν ναι, πως, τους έστειλε email; Ή το rs τσεκάρει τα αρχεία ανα διαστήματα να δει τι ανεβάζει ο καθένας και τι περιέχουν;
blueviper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ό,τι και να έγινε, από τη στιγμή που το λογισμικό ήταν παράνομο κι ενάντια στους κανονισμούς τους, έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. Όσο διασπείρεις τους δεσμούς για να μαζέψεις πόντους, τόσο αυξάνεις την πιθανότητα να σε δώσουν στεγνά...
grigas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 η κατερίνα και η ειρήνη είναι εξαιρετικά κορίτσια που όλοι θα θέλαμε να γνωρίσουμε
danaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ..........................................
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ναι, αλλά εγώ ρώτησα πως έγινε, αν ξέρει κανείς... Πως μπορεί να με δώσει κάποιος, στέλνει email; Και όσο για το μοίρασμα, αφού έτσι δουλεύει το σύστημα τι να κανα; Σε κάποια αναζήτηση στο google είχα δει μια φωτό ενός τύπου ο οποίος πόσταρε τα links του (τσόντ3ς) σε καμιά 10 αριά forums (μεταξύ των οποίων και βραζιλιάνικα (!) ) και είχε μαζέψει πάνω από 100,000 πόντους (μπορεί και εκατομμύριο)!
blueviper Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έτσι γίνεται, ναι. Όπως και να έχει, είναι το τίμημα της κοινοποίησης που πληρώνεις. You got to live with it.
deathlok Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 +1 nio (an kai tha esbina to link) to video einai epagelmatikon prodiagrafon paroti milame gia amatuer.
billpeppas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 .......................................... Πας καλά εσύ ρε ? Ευκαιρίες spamming ψάχνετε ? [ ή είναι το καινούργιο κόλπο...μπινελικώνω και μετά από λίγο κάνω edit το post σε ...... ]
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 το... ξεφτιλίσατε παίδες (για να μην πω τίποτα άλλο)! στο θέμα μας...
danaos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Πας καλά εσύ ρε ?Ευκαιρίες spamming ψάχνετε ? [ ή είναι το καινούργιο κόλπο...μπινελικώνω και μετά από λίγο κάνω edit το post σε ...... ] Δεν μπινελίκωσα κανέναν. Είπα απλώς ότι είναι δυνατόν εκτός από τη διαγραφή των αρχείων του φίλου, να γίνει και μία καταγραφή των στοιχείων του από τη ΓΑΔΑ, μιας και τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός...
billpeppas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δεν μπινελίκωσα κανέναν. Είπα απλώς ότι είναι δυνατόν εκτός από τη διαγραφή των αρχείων του φίλου, να γίνει και μία καταγραφή των στοιχείων του από τη ΓΑΔΑ, μιας και τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός... Και εγω γιατί βλέπω μόνο 2 post σου με ένα smilie & μερικές ...... μόνο ?
--b}{d-- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 patrickdrd κι ήμουν έτοιμος να σε βρίσω όταν διάβασα deleted by uploader τις προάλλες. είχες μερικά χρήσιμα stuff up there. Ατυχία δεν πειράζει. Την επόμενη φορά δοκίμασε κωδικοποιημένα ονόματα αντί για full titles (αν είχες). Ίσως να έπαιξε ρόλο.
wert Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ξαναανέβασέτα με άσχετο όνομα και κλειδωμένα. Και μετά στείλε μου ένα pm να τους ρίξω μια ματιά να δω και εγώ ποιότητα να γίνει και μία καταγραφή των στοιχείων του από τη ΓΑΔΑ Αυτηνής της κυρίας της εύχομαι να γίνει ΓΙΔΙ Εκεί δεν είναι που μαθαίνουν ακροβατικά; Μπαίνουν λέει απο την πόρτα και βγαίνουν από το παράθυρο; Μαγικόοοοοο !!! Θέλω και εγώ να γίνω μάγος ακροβάτης
patrickdrd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τα ξανανέβασα ήδη με άσχετα ονόματα (του τύπου ab.rar) και με password, όποιος θέλει ας μου στείλει pm (με email κατά προτίμηση) να του στείλω τις λίστες, απλά εγώ ρώτησα τη γνώμη σας, αν δηλαδή τα έσβησε το rs από μόνο του ή αν με έδωσε κάποιος. Π.χ. έχει συμβεί σε κανέναν να του σβήσουν κλειδωμένα αρχεία και με άσχετα ονόματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.