hexenlord Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Λοιπον παιδες, σκεφτομαι να αγορασω την παρακατω lcd tv απο το εν λογω site: http://www.play.com/Electronics/Electronics/-/319/405/-/2168773/Samsung_23_LE23R71BX_HD_Ready_Widescreen_LCD_TV/Product.html?searchtype=genre Οι ερωτησεις που εχω ειναι οι εξεις: 1)Θα εχω ικανοποιητικα αποτελεσματα απεικονησης απο με το χβοχ360 μου σε συνδεση component ή vga?Αξιζει δλδ η αγορα ή να παω σε lcd 22'? 2)Υπαρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνειο απο αγγλια?Εδω απανταει οποιος ξερει με σιγουρια μονο. 3)Σχετικα με το καλωδιο της τηλεορασης, θα χρειαστω ειδικο μετασχηματιστη (τυπου laptop) ή απλα ενα ανταπτορακη που κανει τα τρια "ποδαρακια" δυο αρκει? Ευχαριστω
Powerline Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έχοντας δει XBOX 360 σε παρόμοια οθόνη 32" όμως, αξίζει με το παραπάνω. Και ήταν συνδεδεμένο σε component. Για το τελωνείο και το καλώδιο τώρα, δεν ξέρω
hexenlord Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 και εγω το εχω δει σε 26'' ομως η συγκεκριμενη δεν εχει καποια απο τα χαρακτηριστικα των μεγαλων αδελφων της.Ανηκει στην σειρα R71 δυστυχως.Σχετικα με τα αλλα, ξερει κανενας βρε παιδια?
qspock Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εγω παντως απο Γερμανια που εχω αγορασει κατι, τελωνειο δεν πληρωσα. Χωρις να ξερω προσωπικα για Αγγλια, ειναι σιγουρο οτι τελωνειο δεν πληρωνουμε εντος της Ε.Ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.