Visehrad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Καλημερα παιδια.Χθες λοιπον απεκτησα το ups Μustek 1000VA.Σκεφτομουν στην εξοδο του να συνδεσω ενα πολυμπριζο ασφαλειας που εχω που απο εκει παιρνει ο υπολογιστης η οθονη το ρουτερ ο εκτυπωτης και ενα πορτατιφ .Το θεμα ομως ειναι πως φοβαμαι μηπως καθε εξοδος εχει ενα οριο παρεχομενης ισχυος και ετσι το μονο που θα καταφερω ειναι να το καψω.Εχει καποιος αλλος δοκιμασει με το παραπανω ups κατι αντιστοιχο?Και προβληματιζομαι που στο εγχειριδιο του λεει πως μην το συνδεετε ποτε σε πολυμπριζο.Δεν καταλαβαινω γιατι.....To manual του δεν λεει αν καθε εξοδος εχει ενα οριο Watt...
parsifal Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ...Και προβληματιζομαι που στο εγχειριδιο του λεει πως μην το συνδεετε ποτε σε πολυμπριζο... Ε, για να το λέει στο manual κάποια σημασία θα έχει...
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Και προβληματιζομαι που στο εγχειριδιο του λεει πως μην το συνδεετε ποτε σε πολυμπριζο λογικά να μήν συνδέσεις την παροχή του Ups σε πολύμπριζο με άλλες συσκευές οπότε δέν νομίζω να έχεις πρόβλημα αρκεί το πολύμπριζο που 8α βάλεις στην 'έξοδό του και οι συσκευές να μην ξεπερνάνε τα συνολικά watt που μπορεί να δώσει
thanassissis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Egw pali pou exw ena mustek 600ari to sindesa na pairnei reyma apo ena aplo polimprizo kai kana 2 fores pou epese to reyma den eixa provlima...ola kanonika
The_Mentor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Egw pali pou exw ena mustek 600ari to sindesa na pairnei reyma apo ena aplo polimprizo kai kana 2 fores pou epese to reyma den eixa provlima...ola kanonika Και εγώ το ίδιο. 'Εχω πάνω στο πολύμπριζο router, switch και δεν θυμάμαι τι άλλο και ποτε δεν είχα πρόβλημα...
djtakis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Συνήθως στο manual γράφει να συνδέουμε ΜΟΝΟ συσκευές "τύπου" Η/Υ. Αυτό νομίζω πρέπει να προσέξεις. Ξέχνα πορτατίφ, καφετιέρες, θερμοσίφονες κλπ
zousgr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έχω και γω το Mustek 1000VA εδώ και κανά χρόνο. ΑΠό την πώτη μέρα που το πήρα του έκατσα πολλά πράγματα πάνω. Τώρα έχω συνδεδεμένα: PC, οθόνη, ηχεία, printer, ασύρματο τηλ, router, TV, Wii, DVD player, εξ. σκληρό και περισσεύουν και 2 θέσεις! Πάντως εδώ και ένα χρόνο λειτουργεί τέλεια! Κατεβάζω και τον γενικό μόνος μου και όλα μένουν αναμμένα!
Visehrad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μαλιστα.Ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια.Αρα θα συνδεσω και εγω αυτα που θελω στο πολυμπριζο μου (που θα παιρνει απο το ups) μοναδα,οθονη,εκτυπωτη,ρουτερ και πορτατιφ βλεπουμε Το πορτατιφ απλα το ανεφερα γιατι δεν εχω αλλη μπριζα στο δωματιο και πανω στο πολυμπριζο εχω και το πορτατιφ.Τεσπα δεν με προβληματιζει το πορτατιφ
Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ε και μετά ρίξε τον γενικό να δείς αν βαστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.