moonsuntrip Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Paidia Agorasa Ena Wester Digital- My Book 250gb Kai Otan Paw Na Anoiksw Ton Fakelo My Book Sto O Ypologisths Mou, Sxedon Panta Kollaei Kai Den Mporw Na Metaferw Tipota ,anagazomenos Na Pataw Kathe Fora Ctrl+alt+del!!! Giati Ginetai Ayto? Voithiste Me Please!!!
GOTIJ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Provlhma Eksoterikou Sklhrou.giati den kitas kai mesa....(kalodia...)
kpartsi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πιθανώς να είναι χαλασμένος ο εξωτερικός σκληρός. Δοκίμασε τον σε άλλο υπολογιστή για να σιγουρευτείς και βούρ για αλλαγή.
Jojos170304 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Εάν είναι με USB πάνω στο PC κάνε ένα τσεκ στα USB port του υπολογιστή, εάν είναι αναβαθμισμένα σε USB 2.
moonsuntrip Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Vre Paidia Proxthes To Agorasa!!!
GOTIJ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ti kouti ine ?(marka) ixa kai go problima me ena MS-...... Telika doulepse h egiisi.
Tenshi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Επειδή τυχαίνει να έχω τον συγκεκριμένο εξωτερικό, να πώ οτι και εγώ αντιμετώπιζα προβλήματα απο την πρώτη μέρα. Χαρακτηριστικά, το σύστημα κρέμαγε μέσα σε ένα διάστημα 10-30 λεπτά απο την στιγμή που ενεργοποιούσα τον σκληρό δίσκο.Μάλιστα σήμερα και ενώ είχα περάσει αρκετά GB αρχείων .avi (anime,οχι τσόντες!Μήν παρεξηγηθώ κι ολας ), μου βγάζει ένα περίεργο μύνημα -κατι περι time out εγγραφής- -ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ-...Απο εκεί και πέρα δέν είχα πρόσβαση στον σκληρό και το σύστημα κρέμαγε κάθε φορά που προσπαθούσα να τον συνδέσω στην usb θύρα.Η μόνη λύση ήταν το hard reset σε όλες της περιπτώσεις. Αναγκάστηκα να κάνω format και φρέσκια εγκατάσταση των Xp και μέχρι στιγμής δέν αντιμετώπισα πρόβλημα.Τα αρχεία πάντως μια φορά ΔΕΝ χάθηκαν.
moonsuntrip Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Vre Paidia Anoigw Kapoious Fakelous Apo Ton Sklhro Kai Toys Anoigei Kanonika, Enw Otan Paw Na Anoiksw Kapoious Allous Fakelous Kollaei Olo To Systhma!!! Giati???
kpartsi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Φίλε μου στο είπαμε ελληνικά και δεν το κατάλαβες... Πώς πρέπει να στο πούμε; Αρβανήτικα;;; Δοκίμασέ τον σε άλλον υπολογιστή για να βεβαιωθείς 100% και πήγαινέ τον για αλλαγή!!!! Άμα είναι ελαττωματικός, τί ρωτάς γιατί; Είναι ελαττωματικός. Ή ο δίσκος είναι χαλασμένος σε μερικά σημεία (για αυτό ίσως σε μερικά αρχεία λειτουργεί και σε άλλα όχι) ή είναι χαλασμένο το controller usb του κουτιού. Είναι ελαττωματικός. Τελεία και παύλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.