Προς το περιεχόμενο

ip υπολογιστη

vasoula78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να βρει την ip του υπολογιστη μου μεσω νετ και να δει σε τι σελιδες εχω μπει;;;η να βρει το τηλεφώνο μου;

δεν θελω να μαθω με ποιο προγραμμα αλλα αν μπορει να κανει κατι τετοιο κ ποσο νομιμο ειναι

Δημοσ.

Να βρει την ip σου σχετικα ευκολο...ειδικα αν μπαινεις σε τιποτα peer to peer φαινεται αμεσως.

Να δει τις σελιδες που ειδες ή το τηλ χλωμο.....εκτος και αν δουλευει στον provider που εχεις....αλλα δεν νομιζω να χει λογο να κανει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Η πιο απλή λύση είναι να βρείς free proxy server(μια αναζήτηση στο google αρκει)και μετά να δηλώσεις αυτούς τους server στον browser που χρησιμοποιείς(κάπου στις επιλογές έχει ρύθμιση για proxy ή διαμεσολαβητές στα ελληνικά).Από κει και ύστερα υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλεία αυτόματα αλλά νομίζω αυτά που κάνουν κάλή δουλειά είναι όλα επί πληρωμή.Τέτοια προγράμματα μπορείς να βρείς πάρα πολλά ψάχνοντας στο google για hide ip προγραμματα.Τέλος μπορείς να ψάξεις και στο insomnia για τέτοια θέματα,θυμάμαι έχουν ξανασυζητηθεί..

Δημοσ.

Μου ήρθε ένα μήνυμα στον υπολογιστή μου από το antivirus ότι απόπειρα εισβολης στον υπολογιστή μπλοκαρίστηκε...πως μπορώ να βρω την ip του εισβολέα?

Δημοσ.

αυτά τα μηνύματα βγαίνουν συνήθως από τα firewall, οχι τα antivirus. συνήθως δεν μπορείς να τη βρείς. άλλες φορές την καταγράφει το firewall.

Δημοσ.
αυτά τα μηνύματα βγαίνουν συνήθως από τα firewall, οχι τα antivirus. συνήθως δεν μπορείς να τη βρείς. άλλες φορές την καταγράφει το firewall.
Παλιοτερα που ειχα το Zone Alarm μου το εδειχνε το ip του εισβολεα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...