Vatos_locos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 με αρκετό ψάξιμο στο net βρήκα οτι κατα πάσα πιθανότητα το Dvd-Rw μου είναι rebadged drive απο Lite on αλλά θέλω ένα πράσινο φως για να κάνω f/w update έχετε καμια πρόταση πιο f/w να του βάλω ?
Kyro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ίσως είναι επικίνδυνο. Για το δικό μου drive (LG) που έψαχνα πρόσφατα για να του κάνω αναβάθμιση το firmware, διάβασα στις οδηγίες ότι είναι μόνο για το συγκεκριμένο και όχι για άλλα rebadged. Το ρισκάρεις; Μήπως να περιμένεις να βγάλει η δικιά σου εταιρία firmware update;
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 δεν φοβάμαι τα Firmware έχω κάνει update σε πολλά sony που είναι rebadged Lite on απλά τώρα ψάχνω να δω αν έχει κανένας το ίδιο και έχει δοκίμασε τίποτα
blackstar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Des aytp edw kai meta des kai ayto, apla bebaiosoy oti einai ayto poy leei, kai oti mporei na gini me f/w ayto poy 8es, kai prosoxi. ps: prosexe mhn kaneis kamia xontri kai meta exeis problimata, pantos an 8es na eisai 100% sigoyros, giath den kaneis kamia erotisi sto http://www.cdfreaks.com?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.