Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με σκληρο δισκο SATA


heartless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Χθες εγκατεστησα στον υπολογιστη μου τα OpenSuse10.2. Δεν εντυπωσιαστηκα και ετσι εκανα format σε ntfs για να γυρισω πισω σε WinsXP. Ομως ενω 3 διανομες Linux(Opensuse, Ubuntu, Knoppel) βλεπουν τον σκληρο, το εγκαταστασιμο των Windows και το bios δεν βλεπουν πουθενα τον SATA μου. Τι θα κανω? Εχω απελπιστει..:-?

Δημοσ.

Αν έχω καταλάβει καλά τι θες να ρωτήσεις, αυτού του post η θέση είναι μάλλον για το linux και όχι εδώ. Από εκεί θα σε βοηθήσουν περισσότερο.

Δημοσ.

να βάλεις του οδηγούς για τον sata κοντρόλερ του mobo σου την ώρα που κανεις εγκατάσταση τα χρ πατώντας φς και βάζεις την δισκέτα με τους οδηγούς

 

αν δεν έχεις τους οδηγούς θα τους βρείς στο cd από το mobo σου η στην εταιρία της μητρικής σου να τους κατεβάσεις

 

αυτά.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...