georgemarios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ωχ φιλε, για να κανεις τετοια ερωτηση τετοια ωρα....... σε νοιωθω μεχρι που; δεν το εχω σκεφτει αλλα υποθετω οτι εχω κανει πολλες μαλακιες ως τωρα. Σε τετοιες καταστασεις η λογικη μπαινει στο συρταρι.
georgemarios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 αυτος εφτασε να κανει σαρδαμ. Ενα εφεκτ ειναι και αυτο
HexStatic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μαλακίες...μην ασχολείστε. Οι γκόμενες και τα καψουρέματα είναι για τους αργόσχολους.
georgemarios Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 καμια αντιρρηση, μονο που δεν το επιλεγεις...... προσωπικα προτιμω να καψουρευομαι και ας καιγομαι τελικα
Γηρυόνης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να σταματήσω να ακούω Sabbath για κανά δύο ημέρες. Μετά συνέρχομαι
MariaTs. Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μπορεί να σταματήσω να ακούω Sabbath για κανά δύο ημέρες. Μετά συνέρχομαι Αυτό είναι σοβαρό! Να το προσέξεις!
Rising1980 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 εγω δεν καψουρευομαι. Αυτό είναι σοβαρό! Να το προσέξεις! :mrgreen:
Str Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 εχω φτασει να παω και σε μπουζουκια για την καψουρα μου... ναι, με επεισε και γω ακολουθησα σαν ζομπι
omnislash Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Εχει τύχει να πάρω εγώ τηλέφωνο από το κινητό όταν αυτή μου έκανε αναπάντητη.Πάντως όταν της είπα να μιλάμε μέσω msn για να εξοικονόμησουμε χρήματα παραξενεύτηκε. Για να ρίξω μια τύπισσα στη μύκονο είχα πει ότι ήμουνα από τρέντικη σχολή φόρεσα ρούχα ενός συμφοιτητή μου από Γλυφάδα και το παιζα τρεντόνι.Αλλά τότε δεν είχα καψουρευτεί να ...ήθελα
punky Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 1.Εχει τύχει να πάρω εγώ τηλέφωνο από το κινητό όταν αυτή μου έκανε αναπάντητη.2.Πάντως όταν της είπα να μιλάμε μέσω msn για να εξοικονόμησουμε χρήματα παραξενεύτηκε. Μουάχαχα. Σόρρυ που γελάω ρε omnicash, αλλά είσαι σκέτο λαχείο για μια γυναίκα, με αυτά που γράφεις. Δηλαδή και να θέλει, μιλάμε για τρελό ξενέρωμα.
Ceridwen Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μην το λες αυτό, εγώ το βρίσκω λίγο σέξι και επίσης δείχνει και άνθρωπο σοβαρό και όχι σπάταλο. Όσο για τα τρέντι ρούχα που ως σκοπό είχαν να το βοηθησουν να γκετ λέιντ, νομίζω το έχω δει σε αμερικάνικη ταινία Κυριακής μεσημέρι. Τελικά την έκαναν τη δουλειά τα ρούχα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.