Προς το περιεχόμενο

Grindhouse

tsabukalis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο το κομμάτι που παίζει στο trailer, και άρχισαν επίσης να μου τρέχουν τα σάλια με τις σκηνές...!!!!!!!!!

Αργεί όμως...

Βέβαια ο Tarantino, ετοιμάζει κιάλλη.Αλλά μάλλον για πιό μετά!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τα fake trailers εκτός από την αρχή της πρώτης ταινίας θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στο τέλος της πρώτης και της αρχής της δεύτερης ταινίας. Ταραντίνο και Ροντρίγκεζ θα κάνουν ξεχωριστή ταινία και θα είναι πακέτο!

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

τωρα ειδα το planet terror,νταξει,ειχε χαβαλε,αν κ το τελευταιο 20λεπτο το γ@μησ@ν λιγο,αλλα παρολαυτα,πολυυ γελιο,ειχαμε λιωσει....καμια σχεση παντως,αν κ αυτο νταξει,ψιλομ@λ@κιουλα-που το περιμενες παντως-,με το deathproof,το πιο αθλιο σκουπιδι του 2007....

Δημοσ.

μα κ εγω το σκυλοβαρεθηκα....το planet terror τουλαχιστον ειχε χαβαλε,ζομπι κ ξεκυλιασματα με στυλ,ενω το αλλο..τεσπα...τελικα παντως,το ολο grindhouse πειραμα,πιστευω πως απογοητευσε οσους το περιμεναν απο περισυ....τα ψευτικα τρειλερ τασπαγανε παντως,machete θεε,παρε τη παε!!!!

Δημοσ.
Γιατι τοση φασαρια ρε παιδια γιαυτο το deathproof?

Εγω το κατεβασα το μισο ειδα γιατι βαρεθηκαααα....

Το 2ο μισό είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο. Το διασκέδασα πολύ ενώ το πρώτο μισό μου φάνηκε βαρετό.

Δημοσ.
kathe allo, osous den kseran ti eine apogoiteyse. gia mas pou to perimename mas ksetrelane. trelh drash k gelio to planet terror kai klasika oreoi dialogoi tou tarantino. h mia simplirone thn allh

εγω παντως ηξερα τι ηταν κ ειχα πρηξει τους παντες να τα δουμε κ σινεμα,αλλα απογοητευτηκα...κ ειδικα οι διαλογοι στο deathproof,για μενα αγγιζαν κ επαιζαν με τα ορια κ των νευρων μου,πιο ηλιθιες κ βαρετες συζητησεις,ουτε με κατι γριες στη πολυκατοικια μου για το αν βαλουμε φυσικο αεριο η οχι κανανε....κ μου αρεσαν πααρ πολυ τα kill bill κ ωασικα ολες οι ταινιες του rodriguez,που παντως το Planet terror οπως ειπα μου αρεσε,ηταν οκ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...