tsabukalis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 νέα συνεργασία Ταραντίνο-Ροντρίγκεζ http://www.youtube.com/watch?v=gOJgrN4VMZs
Godfath3r Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ωραίο το κομμάτι που παίζει στο trailer, και άρχισαν επίσης να μου τρέχουν τα σάλια με τις σκηνές...!!!!!!!!! Αργεί όμως... Βέβαια ο Tarantino, ετοιμάζει κιάλλη.Αλλά μάλλον για πιό μετά!
Exoskeletor Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 HD Trailer: http://movies.yahoo.com/feature/grindhouse_hd.html Fenete tromerh teneia, kserei kaneis ayta ta fake trailer pou kikloforoune ti rolo barane?
mixos77 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 eida to trailer se prwth metadosh sta scream awards ton oktobri k apo tote perimenw san makalas.........ante re tarantino kane to thauma sou pali...
iSpO_fAcTo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος τα fake trailers εκτός από την αρχή της πρώτης ταινίας θα παρεμβάλλονται ανάμεσα στο τέλος της πρώτης και της αρχής της δεύτερης ταινίας. Ταραντίνο και Ροντρίγκεζ θα κάνουν ξεχωριστή ταινία και θα είναι πακέτο!
Exoskeletor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2007 New theatrical Trailer: http://movies.yahoo.com/feature/grindhouse.html Runtime: Planet Terror 90 min 4 (fake) trailers 10 min Death Proof 80 min Kserei kaneis pote erxete sthn ellada?
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 τωρα ειδα το planet terror,νταξει,ειχε χαβαλε,αν κ το τελευταιο 20λεπτο το γ@μησ@ν λιγο,αλλα παρολαυτα,πολυυ γελιο,ειχαμε λιωσει....καμια σχεση παντως,αν κ αυτο νταξει,ψιλομ@λ@κιουλα-που το περιμενες παντως-,με το deathproof,το πιο αθλιο σκουπιδι του 2007....
flo1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι τοση φασαρια ρε παιδια γιαυτο το deathproof? Εγω το κατεβασα το μισο ειδα γιατι βαρεθηκαααα....
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 μα κ εγω το σκυλοβαρεθηκα....το planet terror τουλαχιστον ειχε χαβαλε,ζομπι κ ξεκυλιασματα με στυλ,ενω το αλλο..τεσπα...τελικα παντως,το ολο grindhouse πειραμα,πιστευω πως απογοητευσε οσους το περιμεναν απο περισυ....τα ψευτικα τρειλερ τασπαγανε παντως,machete θεε,παρε τη παε!!!!
Exoskeletor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 kathe allo, osous den kseran ti eine apogoiteyse. gia mas pou to perimename mas ksetrelane. trelh drash k gelio to planet terror kai klasika oreoi dialogoi tou tarantino. h mia simplirone thn allh
Dr.Strangelove Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Γιατι τοση φασαρια ρε παιδια γιαυτο το deathproof? Εγω το κατεβασα το μισο ειδα γιατι βαρεθηκαααα.... Το 2ο μισό είναι κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο. Το διασκέδασα πολύ ενώ το πρώτο μισό μου φάνηκε βαρετό.
porco_rosso21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 kathe allo, osous den kseran ti eine apogoiteyse. gia mas pou to perimename mas ksetrelane. trelh drash k gelio to planet terror kai klasika oreoi dialogoi tou tarantino. h mia simplirone thn allh εγω παντως ηξερα τι ηταν κ ειχα πρηξει τους παντες να τα δουμε κ σινεμα,αλλα απογοητευτηκα...κ ειδικα οι διαλογοι στο deathproof,για μενα αγγιζαν κ επαιζαν με τα ορια κ των νευρων μου,πιο ηλιθιες κ βαρετες συζητησεις,ουτε με κατι γριες στη πολυκατοικια μου για το αν βαλουμε φυσικο αεριο η οχι κανανε....κ μου αρεσαν πααρ πολυ τα kill bill κ ωασικα ολες οι ταινιες του rodriguez,που παντως το Planet terror οπως ειπα μου αρεσε,ηταν οκ...
Panathinaikara Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2007 to Planet Terror τα σπαγε. Η καφρίλα στην καφρίλα. Μερικές ατάκες απίστευτες
copypasteit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 και τα δύο ήταν παρά πολύ καλά αλλά δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό...
Exoskeletor Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 to Planet Terror τα σπαγε. Η καφρίλα στην καφρίλα. Μερικές ατάκες απίστευτες he is useless, like a priest's dick
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.