datanet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το πηρα, κ ολα καλα. Εγραψα κανα 2 DVD ΤDK 16x στην ταχυτητα 16x και ολα καλα (~6 λεπτα το καθε DVD [απο σκληρο σε DVD]). Ομως σημερα που επιχειρησα να γραψω αλλο ενα DVD, ενω το Nero μου εγραψε στο log: "Burn started at 16x..." αντι για 6 λεπτα, μου πηρε ~20λεπτα. Τι λετε να συνεβει. (τα περι DMA τα εχω τσεκαρει. Επισης εχω το "μαμα" firmware). Λετε επειδη ειχα καιρο να κανω defragment? ευχαριστω....
dreaming123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Έγραφες σε ίδια μάρκα dvd? Τα αρχεία ήταν λίγα ή πολλά και διάφορα?Αν το δέυτερο δικαιολογημένα άργησε.Άλλο να γράφει ένα iso και άλλο φωτό,βίντεο,data ktl.Αν και τα 20 λεπτά μου φαίνονται πολλά.Περίπου 2-3 λεπτά είναι η διαφορα...
blackstar Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 proton, defrag ton disko, meta mporeis na deis an to drive soy trexei se udma4 opos prepei kanonika, kai telos to drive apo mono tou poles fors mporei na apofasisi gia thn taxitita ths engrafis, ala poli spania na pesi se toso xamini taxitita poy 8a f8ani ta 20 lepta, kalo 8a htan gia 6-7 lepta poy 8elei h engrafi na psilo apofeygete to multitasking (efoson ekanes dld). edit: sorry apo sini8ia egrapsa gia dma opte dokimase to defrag.
datanet Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το drive ειναι σε UDMA 5. Δικιο εχετε, αν θυμαμαι καλα, ηταν πολλα τα αρχεια. (DVD ταινια εγγραφα, [ολα ιδια μαρκα τα DVD γενικα]) ευχαριστω παντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.