Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αν τις "βάλεις" να σκουπίσουν, έχεις ακόμα δρόμο μέχρι τις ιδανικές επιδόσεις.
ClouD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Αν τις "βάλεις" να σκουπίσουν, έχεις ακόμα δρόμο μέχρι τις ιδανικές επιδόσεις. Εξαρτάται πως το εννοείς. Πρέπει να αντέχουν για να μην τις "βάλεις", ξες, πρέπει να υπάρχουν και αποθέματα. Εκτός αν εννοείς πως το να υπάρχουν αποθέματα ενέργειας συνδιάζεται με ιδανικές επιδόσεις. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Έλα τώρα, μεταξύ αρσενικών μαλακίες. Αφού ακόμα κ αν δν το ομολογούμε, εμείς απλώς το παίζουμε γεμάτοι αποθέματα, στην πραγματικότητα δουλεύουμε με το μπάκαπ. Εκτός αν είσαι του φεμινιστικού κινήματος αναφορικά με τις στάσεις σου.
ClouD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Έλα τώρα' date=' μεταξύ αρσενικών μαλακίες. Αφού ακόμα κ αν δν το ομολογούμε, εμείς απλώς το παίζουμε γεμάτοι αποθέματα, στην πραγματικότητα δουλεύουμε με το μπάκαπ. Εκτός αν είσαι του φεμινιστικού κινήματος αναφορικά με τις στάσεις σου.[/quote'] Ναι, μου αρέσουν οι φεμινίστριες γιατί αυτές πορώνονται περισσότερο από όλες και με τον καλύτερο τρόπο όταν γίνομαι φαλοκράτης. Φεμινιστικές στάσεις πάντω δεν ξέρω. Τι εννοείς ;
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ναι, μου αρέσουν οι φεμινίστριες γιατί αυτές πορώνονται περισσότερο από όλες και με τον καλύτερο τρόπο όταν γίνομαι φαλοκράτης. Φεμινιστικές στάσεις πάντω δεν ξέρω. Τι εννοείς ; Είναι αυτή που σε βάζει από κάτω και σε ρωτάει αν σου αρέσει.
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 κςσν, αυτό το πάθος με την αντιστροφή των ρόλων στο κρεββάτι, το έχεις ψάξει καθόλου ρε φίλε; 2 γκόμενες με πτυχίο ψυχιατρικής, και μια νύξη δεν σου έκαναν ποτέ; btw, εγώ δεν μίλησα για τίποτα πρόστυχο. εννοούσα απλά ότι είναι πολύ καλό για την ευταξία του σαλονιού, να πέφτει μια γυναίκα στα τέσσερα για να το σφουγγαρίσει, φορώντας ένα τριμμένο λευκό t shirt. Μόνο.
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 κςσν Alt+Shift αυτό το πάθος με την αντιστροφή των ρόλων στο κρεββάτι, το έχεις ψάξει καθόλου ρε φίλε; Είναι πολύ χρήσιμο όταν βαριέσαι ή νυστάζεις. Γιατί ως γνωστόν, ο σωστός άντρας δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο, ακόμα και αν έχει. 2 γκόμενες με πτυχίο ψυχιατρικής, και μια νύξη δεν σου έκαναν ποτέ; Η μία ήταν ψυχολόγος. btw, εγώ δεν μίλησα για τίποτα πρόστυχο.εννοούσα απλά ότι είναι πολύ καλό για την ευταξία του σαλονιού, να πέφτει μια γυναίκα στα τέσσερα για να το σφουγγαρίσει, φορώντας ένα τριμμένο λευκό t shirt. Μόνο. Και έχει ξεβιδώσει τη σφουγκάρίστρα από το κοντάρι και το κάνει με το χέρι; Προτιμώ να κάνει το παρκέ με ειδικό γάντι, προς χάριν αληθοφάνειας της φαντασίωσης. ΥΓ: Ακόμα θυμάμαι πάντως την (όμορφη) ανηψιά της γειτόνισσας που είχε βάλει ηλεκτρική φορώντας τιραντέ μπλουζάκι (σκέτο) αλά ρόδα τσάντα και κοπάνα και εγώ έκανα ότι έβλεπα Μπρους Λι βιντεοκασσέτα. Ευχαριστώ Χρύσα!
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Alt+Shift E, νάτο πάλι το alternative και το shifting of roles, κόλλημά σου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είσαι ένας ανώμαλος.
ClouD Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 εννοούσα απλά ότι είναι πολύ καλό για την ευταξία του σαλονιού, να πέφτει μια γυναίκα στα τέσσερα για να το σφουγγαρίσει, φορώντας ένα τριμμένο λευκό t shirt. Μόνο. Εγώ δηλαδή μίλησα για κάτι άλλο; Μετα μπήκε ο διάολος και το χάλασε και να δεις σε λίγο που θα μας πει να μην λέμε άσχετα πράγματα και θα κλειδώσει το τόπικ ή θα σβήσει τα πόστ... Είναι αυτή που σε βάζει από κάτω και σε ρωτάει αν σου αρέσει. Κοίτα να δεις πόσες φεμινίστριες υπάρχουν χωρίς να το ξέρουν...
punky Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 δεν ξέρω τι να πω για αυτό τον διάολο. δεν έχει και δουλειά από ότι μου έχει πει, αυτό τον καιρό. ευτυχώς που δεν έχει παιδιά δηλαδή, γιατί συνδυάζοντάς τα όλα αυτά, δεν θα περνούσαν και πολύ ευχάριστα στο σπίτι, σύμφωνα με το θυμόσοφο λαό. τέλος πάντων, το κλείνω εδώ. δεν ξέρω πόσο πιο off topic μπορεί να γίνει πια, όταν το θέμα μας είναι η τετράποδη οικογενεια στην Τουρκία και ο άλλος μας λεει όταν αυνανιζόταν με τη Χρύσα που έκανε παρκε, την ώρα που αυτός έβλεπε τις ματωμένες γροθιές του καράτε. Ήθελα να ήξερα, ούτε η σκηνή στο νεκροταφείο που ο Μπρους Λη τρώει ένα ψητό βατράχι, δεν τον συγκίνησε;
KWSN_Men Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 τέλος πάντων, το κλείνω εδώ. δεν ξέρω πόσο πιο off topic μπορεί να γίνει πια, όταν το θέμα μας είναι η τετράποδη οικογενεια στην Τουρκία και ο άλλος μας λεει όταν αυνανιζόταν με τη Χρύσα που έκανε παρκε, την ώρα που αυτός έβλεπε τις ματωμένες γροθιές του καράτε.Ήθελα να ήξερα, ούτε η σκηνή στο νεκροταφείο που ο Μπρους Λη τρώει ένα ψητό βατράχι, δεν τον συγκίνησε; Ήμουν 7 χρόνων και είχα γουρλώσει τα μάτια. Και κροκόδειλο να έτρωγε ο Μπρους, χαμπάρι δε θα έπερνα. Και οι κροκόδειλοι περπατάνε στα 4.
^BOOMBOOM Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Τελικά μόνο εγω απαντάω σοβαρά στα βλακώδη τόπικ
Socratis_g Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=162824&page=7&highlight=%CA%EB%E5%DF%F3%F4%E5 Ενα search πρίν το άνοιγμα νέου τόπικ δεν κάνει κάκό..
fireflies Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ^ μα το θρεντ δεν αφορά τον σκάι. Αλλά το σφουγγάρισμα. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.