Προς το περιεχόμενο

τετραποδη βαδιση - σκαι ντοκυμαντερ

wgibson

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδε κανεις το ντοκυμαντερ για εκεινη την οικογενεια στην τουρκια που καποια παιδια πεπρπατουν στα τεσσερα?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το ντοκιμαντερ δεν το ειδα... τους ειχα δει παλια στις ειδησεις παντως. ενδιαφερον ειναι οτι οι γονεις τους ειναι συγγενεις εξ 'αιματος.

Δημοσ.

ψευτικο δεν ειναι σε καμια περιπτωση

επιστημονες που μελετησαν την οικογενεια διαπιστωσαν τα εξης

τα προβληματικα παιδια της οικογενειας ειχαν προβλημα στην παρεγκεφαλιδα(ετσι νομιζω το λενε).απο αυτα, τεσσερα παιδια περπατουσαν στα 4 και ενα κανονικα (αλλα με πολλα προβληματα ισορροπιας).Το ζητημα ηταν αν η βλαβη στην παρεγκεφαλιδα δημιουργει προβλημα ισορροπιας.Ομως τοτε γιατι ενας περπατουσε κανονικα?Συμπεραναν τα εξης , τα παιδια με τετραποδη βαδιση σε αλλη χωρα (του ανεπτυγμενου κοσμου) θα ειχαν επισκεφθει γιατρο απο μικρη ηλικια οποτε το προβλημα θα ειχε λυθει με φυσικοθεραπεια.Ομως λογω των συνθηκων ζωης(πραγματικα αθλιες) αυτο ουδεποτε κατεστη δυνατο και ετσι συνεχισαν να περπατουν οπως εμαθαν!

Το εκπληκτικο ομως ειναι το παρακατω.Απο τα 4 παιδια που ησαν "4ποδοι" το ενα ( αρσενικο ) θεωρειτο οτι δεν θα μπορεσει να περπατησει παλι στα δυο, σε αντιθεση με τα αλλα 3 (θηλυκα) τα οποια κανοντας ασκησεις και χρησιμοποιωντας οργανα οπως Π και δοκους στηριξης αρχισαν να ανασηκωνονται.τι εγινε ομως με το αρσενικο?(καποιοι δεν θα το πιστεψουν αλλα το λεω)Βλεποντας την προοδο των αλλων αρχισε και αυτο να προσπαθει να ανασηκωθει, σαν να βλεπαμε το πρωτο ανθρωποειδες που απο 4ποδο αρχισε να περπαταει στα δυο.

Δημοσ.

Ενας ιστορικός του βυζαντίου είχε πει ότι οι οι πρόγονοι των Σελτζούκων είχαν ουρά.Δε το θυμάμαι ποιος ήταν αλλλ΄σίγουρα το χω διαβάσει

Δημοσ.
Δείτε και εδώ :

http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18482&m=N41&aa=1

Σίγουρα δέν είναι ψεύτικο, ετοιμάζονται και Έλληνες γιατροί να πάνε να τους εξετάσουν για να το συγκρίνουν με παρόμοιες δικές μας περιπτώσεις.

Εγω τώρα γιατί ειμαι δύσπιστος σε μια εταιρία που παράγει ένα dvd του οποίου οι πωλήσεις βασίζονται στο συγκεκριμένο 'παράδοξο'?

Η εταιρία αυτή όπως φαίνεται απο τη σελίδα της έχει κάνει 6 παραγωγές, οι 3 για γνωστά κανάλια και οι υπόλοιπες 3 (μεταξύ των οποίων και αυτη που λέμε εδώ) ανεξάρτητες και προς πώληση σε dvd.

Όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν αόριστα την επιστημονική τεκμηρίωση κάποιων επιστημόνων. Ειδικά αυτό απο τα ΝΕΑ αναφέρει τον donald humphrey, ψυχολόγο απο το LSE . Στην σελίδα του LSE δεν βρήκα κανέναν Donald humphrey πάντως, ίσως δεν έψαξα αρκετά...

Πιθανότατα ο αρθογράφος που έκανε κοπυ παστε τη σελιδα του bbc μπερδεύτηκε με τον nicolas Humprey αλλά νταξ τωρα, ενα όνομα λαθος δεν εινια και τίποτα μπροστά στην θαυμαστή ακρίβεια των ελληνικών εφημερίδων.

Η σελίδα του λοιπόν είναν αυτη:

http://www.humphrey.org.uk/

Τα σχόλια του συγκεκριμένου καθηγητή απ'όσο φαίνεται βασίζονται σε βίντεο που είδε και είναι γεμάτα απο 'πιθανώς' κλπ. Το ράδιο αρβίλα φυσικά τα δέχτηκε σαν τεκμηρίωση.

Εμένα μου βρωμάει όλη η ιστορία πάντως, μέχρι να δουμε κάτι πιο σοβαρό απο ράδιο αρβύλα ας είμαστε λιγο πιο επιφυλακτικοί.

Δημοσ.
κι εγω πριν καμμια 17αρια χρονια ετσι περπαταγα...

μετα εμαθα να πηγαινω στα δυο...

εγώ δεν ντρέπομαι να ομολογήσω, ότι έχω υποχρεώσει και πολλά ενήλικα κορίτσια, να περπατήσουν έτσι στο σαλόνι μου.

Δημοσ.
εγώ δεν ντρέπομαι να ομολογήσω, ότι έχω υποχρεώσει και πολλά ενήλικα κορίτσια, να περπατήσουν έτσι στο σαλόνι μου.

lol lol lol...... στο σαλονι οχι...σε πιο εξωτικα μερη προσωπικα...

Δημοσ.

Τις έβαλες να σκουπίσουν;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...