gogosst Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 mipos kserete poia programmata xreiazomai gia na exo GPS sto laptop??Ta destinator trexoun sta laptop h einai mono gia PDA kai Windows Mobile 5?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 loipon epeidh thelw na to kanw kai egw... vrhka to Microsoft autoroute.exei mono athina thess kai pairnei gps (prepei na exeis dekth). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chiderboy Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Κανα δέκτη φτηνό σχετικά έχετε να προτείνετε εκτός από πρόγραμμα; Με ενδιαφέρει και μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 mipos kserete poia programmata xreiazomai gia na exo GPS sto laptop??Ta destinator trexoun sta laptop h einai mono gia PDA kai Windows Mobile 5?? Υπαρχει destinator για λαπτοπ.Αμα θες pm me για να σου πω που θα το....αγορασεις. Σειρα σου να μου λυσεις μια απορια...τι να το κανεις το gps σε pc? Το ειχα παντα απορια.Εγω ας πουμε το εχω στο αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 egw pntws paw ekswteriko me amaksi kai exw xathei arketes fores.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosst Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 telika vrika to map monkey!vrika k ena xarti tis Elladas alla exei mono tis megaleis poleis.. otan vazo tous xartes tou destinator 6 to programma kollaei.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.