-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ενδεχομενως να ξανα-εχει αναφερθει αλλα οποιος μπορει ας μου απαντησει.Ο συγκεκριμενος τετραπυρηνος επεξεργαστης http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1037&product=906808 θα μπορει να "χρησιμοποιειται" και για το παιξιμο παιχνιδιων.Θελω να πω την τεχνολογια του και τις δυνατοτητες του μπορουν να τις εκμεταλλευτουν τα σημερινα παιχνιδια ή η αγορα του θα ειναι αχρηστη για μια τετοια χρηση.Ευχαριστω.
-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Οι επιδοσεις του λοιπον στα σημερινα παιχνιδια θα ειναι εφαμιλλες ποιου επεξεργαστη?Του core duo,pentium D,κτλπ?Ή απλα δεν θα παιζουν καν τρεχοντα παιχνιδια..?
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δεν είπα ότι είναι ασύμβατος, είπα ότι δεν τον εκμεταλλεύονται τα παιχνίδια. Και τους διπύρηνους πολύ λίγα τους εκμεταλλεύονται αυτή τη στιγμή. Οπότε οι επιδόσεις θα είναι περίπου ίδιες με έναν επεξεργαστή με λιγότερους πυρήνες, στην ίδια συχνότητα.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Τα τωρινά παιχνίδια εκμεταλλεύονται μόνο τον ένα πυρήνα. Μερικά εκμεταλλεύονται και 2 πυρήνες ( Quake III Arena, Quake IV, Rainbow Six 5:Vegas, Need For Speed: Carbon, Call Of Duty 2, BattleField 2142 ) Τετραπύρηνους θα εκμεταλλεύονται τα Crysis & Alan Wake καθώς και τα περισσότερα games που θα χρησιμοποιούν την Unreal Engine 3.
-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Επομενως,επειδη σκεφτομαι να προβω στην αγορα ενος νεου συστηματος - το οποιο θα το εχω και για gaming - τι μου προτεινετε?Την αγορα του τετραπυρηνου ή μηπως να περιοριστω σε εναν core duo.Την διαφορα στην τιμη την αντιλαμβανομαι.
billpeppas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Αν δεν κάνεις πολλά AV ( AudioVideo ) Encodings/Transcoding/Editing, CAD/CAM, 3D Graphics, etc δεν αξίζει να πας σε τετραπύρηνο. Ένας Core 2 Duo είναι ότι πρέπει.
-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μαλιστα.Και εγω πιστευω πως προς το παρον ενας διπυρηνος επεξεργαστης ειναι οτι πρεπει απλα επειδη δεν ειμαι φιλος των συχνων αναβαθμισεων ειμαι της αποψης του να δωσω μια φορα εναν σχετικα μεγαλο ποσο ετσι ωστε να κρατησω τον υπολογιστη για σχετικα μεγαλο χρονικο διαστημα.Οποτε για αυτο τον λογο ακριβως μπαινω στο διλημμα μεταξυ διπυρηνου - τετραπυρηνου.Φανταζομαι δηλαδη οτι οι εξελιξεις τα επομενα δυο χρονια θα κανουν επιτακτικη την χρηση τετραπυρηνου.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Οι υπολογιστές δεν είναι επένδυση. Δεν είναι καν αυτοκίνητο.
-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξερω πως το αντιλαμβανεσαι σαν επενδυση ή εστω πως τεκμερεται κατι τετοιο απο τα γραφομενα μου.Ουτε εγω επενδυω πανω στον υπολογιστη.Απλα προτιμω απο το να δινω 3000ευρω τμηματικα να τα δωσω μια και καλη διοτι απαιχθανομαι τις συχνες αναβαθμισεις.
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ναι αλλά με αυτό έχεις πολύ χειρότερα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια, όταν έρθουν αυτά τα παιχνίδια, οι τετραπύρηνοι θα είναι φθηνότεροι.
-NetHawk- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μαζι σου σ'αυτο.Αρα μαλλον θα περιοριστω σε εναν διπυρηνο απλα με Mobo που θα εχει δυνατοτητα μελλοντικης χρησης τετραπυρηνου.
random Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ;1443896'']Οι επιδοσεις του λοιπον στα σημερινα παιχνιδια θα ειναι εφαμιλλες ποιου επεξεργαστη? με 939 ευρα αγοράζεις παραπλήσιες επιδόσεις games με τον 6600 των 300 ε. σε default. δηλαδή έλαααα Αλέκο. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2866&p=15 και αν "πιάνει" λιγο σου το χεράκι για oc, τα ίδια κάνεις με 6300 των 169, και τον αναμενόμενο, και ακόμη φτηνότερο E4300 http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2903&p=6
-NetHawk- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Εχεις απολυτο δικιο.Ευχαριστω για το ενδιαφερον και για τις απαντησεις σας παιδες.
jimakos00 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 τι να τον κάνει βρε τον 6600? ούτε pacman δεν θα μπορεί να παίζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.