Προς το περιεχόμενο

Divx kai srt

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι ερώτημα κι αυτό... Λοιπόν, εφόσον μιλάς για παρακολούθηση σε pc, χρειάζεται ταινία και υπότιτλοι να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα, και να εγκαταστήσεις έναν player που δείχνει υπότιτλους, όπως π.χ. ο KMPlayer, o GOM Player, o BSPlayer κτλ.

Δημοσ.
Τι ερώτημα κι αυτό... Λοιπόν, εφόσον μιλάς για παρακολούθηση σε pc, χρειάζεται ταινία και υπότιτλοι να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα, και να εγκαταστήσεις έναν player που δείχνει υπότιτλους, όπως π.χ. ο KMPlayer, o GOM Player, o BSPlayer κτλ.

"File" accipio kat'arxin s'eyxaristo gia tin apantisi. Tora oson afora to erotima mou an den sou arese tha mporouses na min apantiseis. Den se ypoxreose kaneis na doseis apantisi. gege ?

Δημοσ.

An enoeis na pexeis tin tenia sto pc tote katevase to "vobsub" kanto install vale se idio fakelo tin tenia kai to srt dose kai sta 2 arxeia to idio onoma kai pexto me ton windows media player kai tha tous deis tous ypotitlous

Δημοσ.
An enoeis na pexeis tin tenia sto pc tote katevase to "vobsub" kanto install vale se idio fakelo tin tenia kai to srt dose kai sta 2 arxeia to idio onoma kai pexto me ton windows media player kai tha tous deis tous ypotitlous

Thanks polidis.

Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει πρόβλημα το wmp 11 με τους υπότιτλους.

Ανοίγει το Vobsub αλλά δεν παίζει καθόλου η ταινία, δεν ξεκινά.

Αν δε βάλω καθόλου υπότιτλους παίζει κανονικά.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον;

Δημοσ.
Εμένα μου βγάζει πρόβλημα το wmp 11 με τους υπότιτλους.

Ανοίγει το Vobsub αλλά δεν παίζει καθόλου η ταινία, δεν ξεκινά.

Αν δε βάλω καθόλου υπότιτλους παίζει κανονικά.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι;

Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον;

Μου το έκανε με το Vobsub 2.37. Έβαλα πάλι το 2.23 και διορθώθηκε το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...