tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Kalispera. Exo mia tainia se divx kai tous ypotitlous se arxeio srt. Ti prepei na kano gia na blepo tous ypotitlous kathos tha pezei h tainia ?
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Τι ερώτημα κι αυτό... Λοιπόν, εφόσον μιλάς για παρακολούθηση σε pc, χρειάζεται ταινία και υπότιτλοι να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα, και να εγκαταστήσεις έναν player που δείχνει υπότιτλους, όπως π.χ. ο KMPlayer, o GOM Player, o BSPlayer κτλ.
tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Τι ερώτημα κι αυτό... Λοιπόν, εφόσον μιλάς για παρακολούθηση σε pc, χρειάζεται ταινία και υπότιτλοι να είναι στον ίδιο φάκελο και να έχουν το ίδιο ακριβώς όνομα, και να εγκαταστήσεις έναν player που δείχνει υπότιτλους, όπως π.χ. ο KMPlayer, o GOM Player, o BSPlayer κτλ. "File" accipio kat'arxin s'eyxaristo gia tin apantisi. Tora oson afora to erotima mou an den sou arese tha mporouses na min apantiseis. Den se ypoxreose kaneis na doseis apantisi. gege ?
polidis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 An enoeis na pexeis tin tenia sto pc tote katevase to "vobsub" kanto install vale se idio fakelo tin tenia kai to srt dose kai sta 2 arxeia to idio onoma kai pexto me ton windows media player kai tha tous deis tous ypotitlous
tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 An enoeis na pexeis tin tenia sto pc tote katevase to "vobsub" kanto install vale se idio fakelo tin tenia kai to srt dose kai sta 2 arxeia to idio onoma kai pexto me ton windows media player kai tha tous deis tous ypotitlous Thanks polidis.
mixalis80 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου βγάζει πρόβλημα το wmp 11 με τους υπότιτλους. Ανοίγει το Vobsub αλλά δεν παίζει καθόλου η ταινία, δεν ξεκινά. Αν δε βάλω καθόλου υπότιτλους παίζει κανονικά. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον;
boom123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 κατεβασε windows media player classic File-->Load Subs και ειναι κομπλε
polidis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Me to WMP 10 den exo provlima me to 11 den dokimasa. Ara pas sto 10ari an den vris ali lisi
vagpap Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου βγάζει πρόβλημα το wmp 11 με τους υπότιτλους.Ανοίγει το Vobsub αλλά δεν παίζει καθόλου η ταινία, δεν ξεκινά. Αν δε βάλω καθόλου υπότιτλους παίζει κανονικά. Έχει κανείς να προτείνει κάτι; Συμβαίνει κ σε κανέναν άλλον; Μου το έκανε με το Vobsub 2.37. Έβαλα πάλι το 2.23 και διορθώθηκε το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.