ZauZ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Έψαξα εδώ αλλά δεν βρήκα ακρη γιατί τα post είναι πάρα πολλά. Στη Προσπάθεια μου να περάσω από Windows σε MacOS όσο πιο ανώδυνα γίνεται , ψάχνω ορισμένα προγραμματάκια που θα κάνουν τη ζωή μου λίγο πιο εύκολη. Ψάχνω λοιπόν κάποιο free προγραμματάκι για MacOS για να βλέπω τις φωτογραφίες όπως ακριβώς και στα Windows με το Image & Fax Viewer όπου μπορούσα να πάω μπροστά και πίσω τις φωτογραφίες με τα βελάκια , χωρίς να πρέπει κάθε φορά να ανοίγω το iphoto και να κάνω import ολες τις φωτογραφίες. Καταλάβατε φαντάζομαι. Δηλαδή να ανοίγω μια φωτογραφία μέσα από κάποιον φάκελο και στη συνέχεια με τα βελάκια να βλέπω τις υπόλοιπες. Υγ : Πριν από πολλούς μήνες είχα βρει εδώ μέσα κάτι αντίστοιχο που όμως τώρα που το χρειάζομαι αδυνατώ να το βρώ. Ευχαριστώ πολύ ! Δε ξέρω ίσως η ερώτηση μου να είναι αστεία , αλλά είμαι νέος στο χώρο (μετράω 3-4 μέρες μόνο) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Το Preview που έχει το MacOS X built-in κάνει αυτή την δουλειά. Απλά κάνε drag n drop τις φώτος που θες στο icon του στo dock. Εναλλακτικά, ο paredwse αναφέρθηκε σε κάτι πριν λίγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 [...] Ψάχνω λοιπόν κάποιο free προγραμματάκι για MacOS για να βλέπω τις φωτογραφίες όπως ακριβώς και στα Windows με το Image & Fax Viewer όπου μπορούσα να πάω μπροστά και πίσω τις φωτογραφίες με τα βελάκια , χωρίς να πρέπει κάθε φορά να ανοίγω το iphoto και να κάνω import ολες τις φωτογραφίες. Καταλάβατε φαντάζομαι. Δηλαδή να ανοίγω μια φωτογραφία μέσα από κάποιον φάκελο και στη συνέχεια με τα βελάκια να βλέπω τις υπόλοιπες. [...] Χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ (το έκανε ο Cue για μένα, τον ευχαριστώ ) αυτό που πρότεινα πριν λίγες ημέρες κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις, πολύ καλύτερα από το Preview. Και είναι και δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ (το έκανε ο Cue για μένα, τον ευχαριστώ ) αυτό που πρότεινα πριν λίγες ημέρες κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις, πολύ καλύτερα από το Preview. Και είναι και δωρεάν. Και εγω θελω ενα τετοιο προγραμμα!! Αυτο που προτεινεις δε με ικανοποιει γιατι στο λιγο καιρο που το χρησιμοποιω δεν εχω καταφερει να κανω το πιο απλο πραγμα: Να παω στην επομενη προηγουμενη φωτογραφια του εκαστοτε καταλογου με mouse wheel up/down!! Υπαρχει προγραμμα που να κανει κατι τετοιο?? Ειναι το πιο βασικο ρε παιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γηρυόνης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Πήγαινε στον υποκατάλογο με τις φωτογραφίες, command + A (για να τις επιλέξεις όλες) και μετά δεξί κλικ πάω σε μία από αυτές και επέλεξε Slideshow. Μετά μπορείς να πηγαίνεις μπροστά και πίσω με τα βελάκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μα και παλι δε με βολευει!! Θελω ανοιγοντας μονο 1 φωτο(χωρις να τις εχω επιλεξει ολες) να μπορω να πηγαινω μπρος-πισω σε ολες του καταλογου(αυτο το κανει το Xee) αλλα θελω επισης να μην πηγαινω μπρος-πισω με τα βελακια αλλα με τη ροδελα! Τοσο δυσκολο ειναι? Θελω ολα τα κανω με το ποντικι! Αν εχει επισης και exif πληροφοριες θα ηταν αριστο. Για παραδειγμα στα windows χρησιμοποιω το FastStone Image Viewer που απλα δε πιανεται! Κατι αντιστοιχο σε Mac Os X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vodas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Το iPhoto δεν σου κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
worldcitizen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 CocoViewX & JView.. Δεν τα έχω δοκιμάσει, υποστηρίζουν scroll και τα βρήκα εδώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2007 O CocoViewX φαινεται πολυ καλος!! Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ. Το Xee είναι ακριβώς αυτό που ήθελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.