Προς το περιεχόμενο

{Tutorial} Rapidshare - Katevasma sinexws!!!!!!!!!!

anthony_crete

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.routercontrol.de/

Εδω θα βρειτε το πρωτο προγραμα που γραφτηκε για να ανοιγει και να κληνει το modem-royter σαν να ηταν δηλαδη μονο router. Εχει και λιστα με ποια modem router υποστηριζει για την ωρα . Ειναι freeware.

Επισης αντι να κατεβασετε το προγραμα που γραφει ο φιλος παραπανω, υπαρχει καλυτερη λυση με ενσωματομενο ocr. Δεν δινω link εδω ομως μιας και θα ξεφευγα νομιζω απο τα ορια του forum. Ευκολα θα τη βρητε την τροποποιημενη εκδοση του usd στο google. Λεγεται

USDownloader_SGG-KIT_v.070103

Και αυτη τη στιγμη κατεβαζω μια χαρα με αναγνωριση κωδικου, και με δικο μου προγραμα που αλλαζει την ip.

Δημοσ.

To παραπανω προγραμμα το routercontrol γραφτηκε για να σου δινει τη δυνατοτητα να ανοιγεις και να κληνεις το Modem router σαν διλαδι να ηταν απλα modem . Απο εκει και περα, για να αλαξεις την ip ενας τροπος υπαρχει, να μηνει το modem κλειστο για αρκετα λεπτα ωστε να αλαξει η ip, και να ξανασυνδεθει μετα. Τετοια σκριπτακια κυκλοφορουν πολλα. Αν θες να παρεις μια ιδεα, να αυτο που εχω γραψει εγω, με το προγραμμα (freeware) autoit v3

http://www.autoitscript.com/

To εχω φτιαξει να δουλευει με το modem Crypto F200, προσαρμοζεται ευκολα και για αλλα modem αρκει να ξερεις την εντολη να κληνει που για το δικο μου ειναι start /wait rasphone -h "AccessRunner DSL"

και για να ανοιγει, που για το δικο μου ειναι

start /wait rasphone -d "AccessRunner DSL"

Αν εχεις modem-router και υποστηριζεται απο το routercontrol που αναφερω παραπανω, μπορεις να το κανεις να δουλευει αρκει να εχεισ τις εντολες που ανοιγει και κληνει και να τις αντικαταστησεις στο listing.

To παραπανω σκριπτακι αν εχεις εγκαταστησει το autoit και το σωσεις με ενα ονομα με καταληξη au3 πχ changeip.au3 με δεξι κλικ πανω σε αυτο και επιλογη compile script θα γινει changeip.exe , και θα τρεχει σε καθε pc και χωρις να εχεις το autoit εγκατεστημενο μετα. Σε σχεση με αλλα σκριπτακια που εχω βρει στο νετ, το παραπανω εχει τεραστια πλεονεκτηματα. καταρχιν ολα τα σκριπτακια που εχω βρει, για να αλαξουν την ip κραταν το modem κληστο π.χ για 3 λεπτα, αν η ip δεν αλαξει, που πολες φορες συμβενει γιατι χρειαζεται περισοτερο χρονο, το πραγμα τοτε δε δουλευει. Στο δικο μου script

πριν κλισει το μοδεμ, διαβαζει την ip και την αποθηκευει στην μεταβλητη

$arxikhIP, στη συνεχεια το κλεινει για 3 λεπτα, το ξανασυνδεει, ξαναδιαβαζει την ip (telikhIP), συγκρινει αν ειναι διαφορετικη απο την $arxikhIP, και αν ειναι , αν η Ip εχει δηλαδη αλαξει, τελειωνει το script, αν για καποιο λογο (προφανως δεν εμεινε κληστο για αρκετο χρονο) δεν εχει αλαξει η ip, ξανακληνει το μοδεμ και το κραταει κλειστο αυτη τη φορα για περισσοτερο χρονο

$xronosmodemkleisto=$xronosmodemkleisto+100000

(180000= 3 lepta) και θα ξανασυμβει η ιδια διαδικασια, αν παλει η Ip δεν αλαξει θα το κρατησει κληστο για ακομα περισσοτερο χρονο, με λιγα λογια εγγυημενα , το scriptακι θα τελειωσει ΜΟΝΟ οταν εχει αλαξει η ip. Βαζοντας στο usd στο τελος καθε ληψης να τρεχει το παραπανω και να περιμενει να τελειωσει , ολα δουλευουν ρολοι.

Αυτα, αν υπαρχει ενδιαφερον απανταψ σε ερωτησεις αλη ωρα.

#include <Inet.au3>

$arxikhIP = _GetIP()

$telikhIP=$arxikhIP

$xronosmodemkleisto=180000 ;180000= 3 lepta

while $telikhIP=$arxikhIP

RunWait(@ComSpec & ' /c start /wait rasphone -h "AccessRunner DSL"', "", @SW_HIDE)

Sleep($xronosmodemkleisto)

RunWait(@ComSpec & ' /c start /wait rasphone -d "AccessRunner DSL"', "", @SW_HIDE)

$telikhIP = _GetIP() ;MsgBox(0, "IP Address", "TELIKH IP : " & $telikhIP)

$xronosmodemkleisto=$xronosmodemkleisto+100000

Sleep(3000)

WEnd

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου,πού μπορούμε να βρούμε την εντολή να κλείνει και να ανοίγει το modem μας?Έψαξα στο δίκτυο,αλλα τίποτα...Έχω speedtouch που δίνει η otenet....Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Εγω εφτιαξα την εντολη για να ανοιγοκλεινει το μοντεμ αλλα δε μου δουλευει ουτε το USDownloader ουτε το rapget αλλα βγαζει λαθος. Δουλευει σε κανεναν που δεν εχει premium το rapget?

Δημοσ.
file oldnew egw exw akrivws to idio modem me sena...katevasa to programmataki sou,alal epeidh den exw idea apo script,thelw na mou peis ti na kanw twra gia na allazei synexeia to ip tou modem mou xwris na to anoigokleinw egw...

Kαταρχην να πραγματα εχουν εξελιχτει απο την τελευταια φορα που ποσταρα.

Η rapidshare εχει ξανααλαξει τη φωτογραφια που βγαζει και δειχνει τον κωδικο επιβεβαιωσης ,με αποτελεσμα να μην το βρισκει ουτε η τροποποιημενη εκδοση που ανεφερα πριν. Εδω *** link deleted***

υπαρχει μια λυση με χρηση προγραμματος ocr που διορθωνει το παραπανω προβλημα.

Τωρα για το scriptaki Γραφω παραπανω:

To παραπανω σκριπτακι αν εχεις εγκαταστησει το autoit και το σωσεις με ενα ονομα με καταληξη au3 πχ changeip.au3 με δεξι κλικ πανω σε αυτο και επιλογη compile script θα γινει changeip.exe . Δηλαδη εξηγω λιγο ποιο απλα ,αντεγραψε το script στο notepad και σωστο ως changeip.au3 σε ενα φακελο, αν εχεις εγκατεστημενο το autoit3 , κανοντας δεξι κλικ πανω στο αρχειο changeip.au3 θα δεις που θα εχει και την επιλογη compile. Επιλεγοντας το θα δημιουργηθει το αρχειο changeip.exe. Τρεχοντας αυτο θα πρεπει να κλεινει το modem και υστερα απο 3-5 λεπτα να ξανασυνδεεται με αλλη ip. Δοκιμασε το ως εδω να δεις αμα εισαι ΟΚ, ακομα και ετσι ειναι χρησιμο γιατι οποτε θες να αλαζεις την ip σου ,απλα θα το πατας και θα αλλαζει σιγουρα και εγγυημενα. To εικονιδιο που εχεις στην επιφανεια εργασιας για να μπενεις στο νετ (να συνδεεται το μοντεμ ,το acessrunner DSL) πρεπει να το ριθμησεις ωστε με το που το κανεις κλικ με το ποντικι να συνδεεται απευθειας χωρις να θελει να το πατησεις και δευτερη φορα. Αυτο γινεται ως εξης εναρξη -συνδεση με-εμφανιση ολων των συνδεσεων εκει πας στο accesruner dsl και με δεξη κλικ πας στην καρτελα επιλογες και απο τα τικ που εχει ασε επιλεγμενα μονο τα προβολη προοδου κατα τη συνδεση και επαναληψη κλησης αν κλησει η γραμη (Δεν πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο δηλαδη το Ερωτηση για ονομα και κωδικο προσβασης) Εγω εχω βαλει εκει και Προσπαθεοες επαναληψης κλησης 15, και χρονος μεταξυ των επαναληψεων κλησης 5 δευτερ. Παρεπιπτοντως εγω επειδη εχω hol και αλλαζει δισκολα η ip εχω βαλει αρχικο χρονο που μενει κλειστο το modem 3 lepta. Αμα εχεις αλλη π.χ forthnet αλλαζει ποιο γρηγορα οποτε μπορεις να παιξεις με τα νουμερα και να μενει κλειστο π.χ 30 δευτερολεπτα, ωστε ολη η διαδικασια να γινεται γρηγοροτερα. Δοκιμασε το πρωτα ετσι και αν εισαι οκ πειραματιζεσαι.

Απαντωντας εδω και ιστουε προηγουμενους ,δεν ξερω τις αντιστοιχες εντολες απο αλλα modem, και ελπιζω να εχετε καταλαβει οτι το usd πλεον ΔΕΝ βρισκει τον κωδικο που πρεπει να συμπληρωσεις πριν απο καθε download αυτοματα, οπως γινοταν παλαια (Δουλευει ομως για το rapidshare.de) , και δεν το κανει ουτε η τροποποιημενη εκδωση που ανεφερα παλαια, το κανει ομως η λυση που αναφερω στο παραπανω link εστω και ποιο πολυπλοκα, και εκει χρησιμοποιης και το script μου αν δεν δουλευουν καλα αυτα που προτινουν σε εκεινο το forum. Ουφ.. κουραστηκα να γραφω.. Ελπιζω να βοηθησα σεν ξερω πως να τα πω ποιο απλα.

Δημοσ.

Η τελεσίδικη λύση μία και καλή είναι Premium και υσηχάζεις μία και καλή.

Τα τσακάλια της RapidShare κάθε παραθυράκι που ανοίγει το κλείνουν αμέσως,

ποιό πολύ ο κόπος ,το κλείνε άνοιγε το modem παρά το αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Φίλε oldnew, αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως links σαν αυτό που αναφέρεις προσκρούουν στους κανόνες του forum. Θα μπορούσες απλώς να δώσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εκεί και μόνο.

Δημοσ.
Φίλε oldnew, αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι πως links σαν αυτό που αναφέρεις προσκρούουν στους κανόνες του forum. Θα μπορούσες απλώς να δώσεις τις οδηγίες που περιγράφονται εκεί και μόνο.

Να σου πω την αληθεια , πρωτα τα εγραψα και μετα το σκεφτηκα αυτο.. Sory, αν παραβαινω τους κανονες του forum ας διαγαραφει το post μου απο καποιον moderator, απλα τo link που δινω ειναι απο Ελληνικο forum, και οχι warez και ας γραφει ετσι το link.Οδηγειες εχει εκει, και οχι τιποτα warez, το συγκεκριμενο link που δινω.Ισως πρεπει να σταματησω να απανταω γενικα σε τετοια ερωτηματα, απλα να βοηθησω ηθελα , και δεν ειναι δυνατον να απανταω προσωπικα σε οσα email μου στελνουν... Αλωστε αλλα forum Eλληνικα εχουν πολυ ποιο αναλυτικα πραγματα, οποτε μαλλον ειναι πταισμα τα δικα μου link, παρολα αυτα δεκτη η παρατηρηση σου , και επαναλαμβανω ας διαγραφει το post μου. Θα σταματησω να απανταω σε αυτο το post.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...