anthony_crete Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Loipon edw einai enas guide gia tin ri8misi tou RapidShare.... ---------------------------------------------------- Mia mikri eisagwgi!! Osoi exoun mi statikes IP kai i ip tous allazei me ena restart tou modem tous ka8arisan!!! 8a exoun tin dinatotita na katevazoun sinexeia (xwris na stekontai panw apto PC!) Oswn to IP den allazei 8a mporoun na vazoun mia lista apo downloads ston USD kai na katevenoun mona tous xwris na einai ekei pera, na vazoun codes kai mlkies!!! GUIDE: http://rapidshare.com/files/11530225/rapid_by_DangerZone.rar SIZE: 1MB
Dark-Shadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Άντε καλά Χριστούγεννα!!! Και ιδικά για το signature!!!
blueviper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Κατεβάστε τον οδηγό, έτσι ώστε να μπορέσει ο εμπνευστής του να αποκτήσει το συντομότερο premium account μέσα από τη διαδικασία των points. Ευτυχώς είναι τουλάχιστον 1MB.
theok2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Πρέπει να δουλεύει αλλά όχι για modem router που έχω εγώ.
--b}{d-- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 blueviper αν έμπαινες στον κόπο να το διάβαζες θα έβλεπες ότι το παληκάρι έχει κάνει πολλή δουλειά. Μην είσαι κακοήθης...
blueviper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Τα διάβασα όλα μέχρι τελευταίας γραμμής, προτού συμμετάσχω. Δεν καταλαβαίνω που τη βλέπεις την κακοήθεια. Προσκάλεσα τους πάντες να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει premium account για να μη χρειάζεται να μπαίνει στο μέλλον σε ανάλογη μπελαλίδικη δουλειά.
anthony_crete Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 re seis afiste giati pernaw megali pikra!!!!!!! Eixa anevasmena se Collectors 20+GB apta opoia eperna ka8imerina 200+points, eixa mazepsei 7.000 points kai meta kati egine me account kai g@mise ta....... exasa to pass, tous codes.... En tw metaksy exw steilei 3 email sto RS kai den apantane.... Lost password iparxei mono gia premium, opote.... :'(
ral205 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 re pedia ola kala me to USD ala mu zitai kodiko kathe fora pu ine na ksekinisi ena download.kseri kanis ti prepi na kano?
GIANNISPATRA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 το δοκίμασα δεν λειτουργεί δίκιο έχει ο blueviper 1 στις 100 αν λειτουργήσει .. γαμώτο τσάμπα δουλειά έκανα .Πάντως αυτός που το έχει φτιάξει έκανε καλή δουλειά αν λειτουργούσε θα ήτανε τέλεια.
anthony_crete Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 re seis plaka mou kanete??????? emena gt mou douleyeI???????????????????? :| diavasate kala tis odigeies??? se mena pantws 1 xara epaize!!!
GIANNISPATRA Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 αν παίζει μια χαρά σε σένα τότε θα ξαναδοκιμάσω αλλά μάλλον εμένα έχει πρόβλημα με την ανανέωση της ip και συγκεκριμένα με το bat file μου λέει σφάλμα 623: το σύστημα δεν ήταν δυνατό ν αβρει την καταχώρηση του τηλεφωνικύ καταλόγου για αυτή τη σύνδεση .. τι φταίει ?
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δεν μου λέτε παίδες, δεν φτιάχνουμε κανά προγραμματάκι να κατεβάζει για μας σαν free user τα αρχεία μας και να μας δίνει πόντους; Πως το βλέπετε αυτό;
anthony_crete Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 re paidia to sigkekrimeno einai mono gia modem... an 8elete gia router prepei na vreite allo prog pou kanei reset tin IP kai den kserw kai pali an 8a doulepsei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.