tom-f Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Καλά αυτο συμβαίνει και με τα desktop.Ήδη έχω 2 παλιά που κάθονται επειδή δεν τρέχουν ούτε xp αλλά ξαναπήρα.Gasgounis θα σε έχω στα υπ'οψην αλλά δεν νομίζω να το δώσω 300.Σε έναν γνωστό του αδελφου μου είπα οτι πουλάω το laptop μου (το οποίο έχει δουλέψει κιόλας) για 500 και με ρώτησε γιατι τόσα λίγα.Επίσης μου είπε οτι μπορεί να το πάρει για την αδελφη του.Οπότε όπως καταλαβαίνεται διέξοδοι θα υπάρξουν με λίγη τύχη....
alfista Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Σε έναν γνωστό του αδελφου μου είπα οτι πουλάω το laptop μου (το οποίο έχει δουλέψει κιόλας) για 500 και με ρώτησε γιατι τόσα λίγα.Επίσης μου είπε οτι μπορεί να το πάρει για την αδελφη του. Αν ήμουνα εισαγγελέας θα σε πήγαινα μέσα για εξαπάτηση με πρόθεση. Αχαχαχα. Μάλλον ζηλεύω επειδή θέλω κι εγώ τέτοιους γνωστούς.
islandero Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 εγω εχω πουλησει διαφορα σε γνωστους μονο λιγα χρηματα απο οτι τα ειχα αγορασει. Μαλιστα ενα κινητο που δεν μου αρεσε το πουλησα οσο το πηρα! Γι'αυτο να εχεις καλη πειθω ολο και καποιος θα βρεθει να το παρει να εισαι σιγουρος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.