Προς το περιεχόμενο

Site με διαθεσιμες πορτες?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση.Τις προαλλες πηγα σε ενα oteshop το οποιο και ειχε ένα προγραμμα για τις διαθεσιμες πορτες στην περιοχη μου.Προσοχη όχι απλως διαθεσιμοτητα αλλα αριθμο πορτων.Επειδη από ότι μου ειπαν ειμαι στο οριο(κατω από 10) και επειδη σκεφτομαι να κανω συνδεση(όχι υποχρεωτικα οτε) ξερει καποιος αν υπαρχει καποια διαθεσιμη διευθυνση η αρχειο το οποιο να λεει αριθμο πορτων ανα περιοχη?(καπου πηρε το ματι μου ένα αρχειο excel το οποιο όμως νομιζω ότι επαψε να ανανεωνεται από τον 01/06.\

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει site που να αναφέρει αυτό που θες (και να μπορείς να το εμπιστευθείς). Την λύση την είπες μόνος σου (Oteshop).

Δημοσ.

το ξερω αυτο απλως επειδη μπορει να μην παρω ote alla forthnet ελεγα μηπως υπαρχει καποια ενναλλακτικη(τους τα πριζω συνεχως).Αραγε το 134 κανει δουλεια?

Δημοσ.

Ανέβασα ενα αρχείο με τις διαθέσιμες πόρτες http://rapidshare.com/files/11743793/DSLAM_02-01-07.zip.html

Για να βρεις όμως σε ποιο ακριβώς dslam είσαι μαλλον πρέπει να ρωτήσεις στον ΟΤΕ. Δοκίμασε στο 1242 αν και δεν ειναι σιγουρο οτι θα σου πουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...