privateer Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 The release focuses primarily on the Xbox 360 edition, but the game will also appear on PS2, PSP, and mobiles, and for the PC in European territories. Word is: "UEFA Champions League 2006-2007 will be released on March 23, 2007 in anticipation of the real-world tournament that culminates in the UEFA Champions League Final in May.
brandon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο παιχνίδι. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορώ να καταλάβω γιατι κανένας δεν έχει ακόμα σχολιάσει αυτό το παιχνίδι. Αν και φανατικός παίχτης του PRO, θα κάνω την ιεροσυλία και θα πω ότι εδώ και 15 μέρες έχω σταματίσει το PRO(!!!) Και παίζω μόνο το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ΕΑ έχει κάνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και επιτέλους βρήκα ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου που έστω και προς το παρόν με έκανε να ξεχάσω το PRO. Πολύ όμορφα γραφικά (ένα παράδειγμα: όταν έχει κρύο ή βρέχει οι παίχτες απο το στόμα τους βγάζουν μέχρι και χνώτα), πολύ όμορφο gameplay ( όταν βγαίνει η μπάλα έξω μπορείς να την επαναφέρεις ΑΜΕΣΩΣ για να αιφνιδιάσεις τους αντιπάλους) και όμορφο ήχο(όχι κάτι το εξαιρετικό βέβαια). Φοβερές μάχες στο γήπεδο, δοκάρια στο 90, απίστευτες ευκαιρίες και άλλα ... συνθέτουν μια πολύ όμορφη εικόνα ενός παιχνιδιού που ήρθε απο το πουθενά και θα μείνει για τα καλά στο pc μου. Το μοναδικό μελανό σημείο για μένα είναι οτι κάθε φορά που κερδίζεις ή χάνεις ένα παιχνίδι σε ρωτάει αν θέλεις να το σώσεις στο προφίλ σου. Στην αρχή είναι ανεκτό αλλά άν παίζεις δεκάδες παιχνίδια και κάθε φορά πρέπει να του πεις αν θέλεις να το σώσεις η όχι καταντάει βαρετό. Αν έχει βρει κάποιος κανένα τρόπο να το αφαιρέσει ας μου πεί και μένα. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ....
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Οντως πολυ καλη δουλεια, ειδικα εκει που οταν βαζεις ολυμπιακο αυτοματα σου βαζει σαν αιωνιο αντιπαλο τον βαζελο Ωστοσο εγω το εχω απο μεσα φλεβαρη ενω επισημα εβγαινε 23 μαρτιου. LoL
momotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Τερματισα το treble σε medium δυσκολια. Πολυ καλοφτιαγμενο παιχνιδι οπως και το προηγουμενο της σειρας champions league.Στα συν και τα εξτρα εφε που προσθετεις αφου ξεκλειδωσεις τα μπονους. Ομολογω οτι αν και παιζοντας απο πληκτρολογιο στους τελευταιους αγωνες του champions league μου βγηκε η πιστη να τους περασω αφου επρεπε να βαλω πανω απο 2 γκολ για προκριση και δε περναγε τιποτα στην αλλη αμυνα. Επιτελους ενα καλο ποδοσφαιρακι μετα το pro..
brandon Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Επιτέλους χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που είδα τόσα θετικά στοιχεία σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να ξεκλειδώσω τα bonus και εγω να δω τι θα μας βγεί. Ναι όντως το παιχνίδι βγήκε underground νωρίτερα απο την επίσημη κυκλοφορία του. Στα συν είναι ότι δεν παίζεις όλους τους αγώνες απο την αρχή. Άλλους τους παίζεις ολόκληρους και άλλους σε βγάζει ας πούμε στο 30' και χάνεις με 1-0 και πρέπει να κερδίσεις στα υπόλοιπα λεπτά. Πραγματικά πολύ ωραίο feauture όπου κάθε φορά πρέπει να κάνεις και κάτι καινούργιο.
tonypapadovic Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Καλούλι είναι, όπως και το fifa 07, αλλά με μεγαλύτερη αίγλη λόγω τσου-λου
adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 Δημοσ. 14 Απριλίου 2007 το δοκιμαζω τωρα καλο μου φαινεται τα ονοματα των παικτων δεν ακουω ομως γρηγορες φασεις ωραια κινηση των παικτων εντυπωσιακα γκολ οι παικτες βγαινουν στον κενο χωρο και τους πετας τη μπαλλα καπως ευκολο μου φανηκε στο medium πρωτο παιχνιδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ 4-1 νομιζω παιζει και μεσω ιντερνετ kai direct ip
johnyboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δοκίμασε κανείς το treble που έχει mnager mode? Μεγάλη πατάτα.Ξεκινάει τους αγώνες απο όποιο λεπτό θέλει , σε βάζει να κάνεις μεταγραφές με το έτσι θέλω κλπ κλπ. Εκτός και δεν έκανα κάτι εγώ σωστά και το κάνει αυτό.Που δεν νομίζω.
slim_shady Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Μα αυτη ειναι η ουσια του παιχνιδιου...προτιμας να παιζεις συνεχως αγωνες απο την αρχη??αρκετα βαρετο...ενω ετσι σου βαζει αρκετες προκλησεις(πχ χανεις 1-0 στο ημιχρονο κ πρεπει να κερδισεις)Οι αναγκαστικες μεταγραφες ειναι πραγματι λιγο σπαστικες...Επισης μερικες φορες εχω την εντυπωση οτι πχ το να φας γκολ ειναι προκαθορισμενο(δινει κατι ανυπαρκτα φαουλ σχεδον στο κεντρο κ τα τρως απευθειας...)Γενικα εμενα μ αρεσε πολυ...μεχρι που εκοψα το προ...
johnyboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Το pro το έχω κόψει από καιρό γιατί έχει καταντήσει αιδοία με τους παίχτες που σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τους αλλάζεις. Τώρα για το cl 06-07 θα μου άρεσε να διαλέγω εγώ τους αγώνες που πρέπει να παίζω και ποιους θα κάνω simulating.
brandon Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον slim_shady!! Για μένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο ενδιαφέρον να βρίσκομαι προ εκπλήξεως και να με βάζει να χάνω 1-0 στο ημίχρονο και να προσπαθώ να το αποτρέψω. ΝΑΙ είναι σπαστικές οι αναγκαστικές μεταγραφές αλλά παιδιά έτσι έχει το ποδόσφαιρο. Οι μεταγραφές είναι αναγκαίες για κάθε ομάδα. Και στο εξωτερικό κάνουν μεταγραφές όταν τους λείπει ένας παίχτης.... δεν είναι Ελλάδα να λένε ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ .. μια χαρά είμαστε και έτσι
adi32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Pro παιζω μονο online το offline ειναι για κλαματα το cl 06-07 ειναι καλυτερο στο μονο πιστευω
How_U_Doin Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Χαιρετώ τα παλικάρια του forum! Είναι λίγος καιρός που έπεσε στα χέρια μου το συγκεκριμένο παιχνίδι και ομολογώ ότι έχω πωρωθεί αρκετά Μ'αρέσουν πολύ τα challenges (να ξεκινάει το Manchester - Bayern στο 89 ενώ χάνεις ήδη 0-1 και να πρέπει να βάλεις 2 γκολ σε 2 λεπτά!!), αν και θα ήταν καλύτερα να έπαιζες με τις αυθεντικές συνθέσεις των ομάδων. Εννοώ ότι θα ήταν καλύτερα όταν παίζω το challenge Man Utd - Bayern Munich του 1999 οι παίκτες να είναι αυτοί που ήταν και τότε, αλλά δεν πειράζει, μικρό το κακό. Όσο για το treble mode, είναι πολύ καλό σαν πρόθεση... Κάποια πράγματα είναι ελαφρώς εκνευριστικά (το ότι δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο παιχνίδι να κάνεις simulate τα ξεπερνάει όλα :Ρ), αλλά νομίζω ότι υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό. Άλλωστε όποιος το έχει τερματίσει θα είδε ότι στο τέλος η σεζόν φτάνει να κρίνεται σε 3 παιχνίδια. Αν μπορούσες να παίζεις όλα τα ματς από την αρχή, τότε (και με δεδομένο ότι το παιχνίδι είναι γελοίο ακόμα και στο World Class επίπεδο) το πρωτάθλημα θα είχε ξεκαθαρίσει αρκετά πριν το τέλος. Επίσης, νομίζω ότι προσπαθεί να ακολουθεί τα πραγματικά αποτελέσματα (του real world). Π.χ. Αν η barcelona εχασε την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος στην πραγματικότητα, τότε στο αντίστοιχο ματς του παιχνιδιού βρίσκεσαι να χάνεις και αν είσαι μάγκας ανατρέπεις το σκορ. Από χθες ξεκίνησα treble mode με την barca, αλλά έχω το εξής πρόβλημα... Είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και επιλέγω την αρχική σύνθεση. Ο Deco είναι τιμωριμένος από το προηγούμενο ματς και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Έλα όμως που ο πρόεδρος της ομάδας επιμένει ο Deco να είναι στους βασικούς!!!!! (Άλλη βλακεία κι αυτή να κάνεις αναγκαστικά ό,τι σου πει ο πρόεδρος...) Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω, εκτός από το να γυρίσω πίσω και να το ξαναπαίξω από την αρχή; By the way, την κόκκινη κάρτα την πήρε ο Deco σε ματς που ήταν simulated!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ!
nemos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Κι από μένα μία ερώτηση: έχετε δει πουθενά κάποιο patch που να ενημερώνει τα rosters των ομάδων? Πχ ο Ριβάλντο να είναι στην ΑΕΚ, ο Τιερί Ανρί στην Μπαρτσελόνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.