user-64 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 γεια σας οκ εχω βρει ενα προγραμμα για να μπαινεις σε proxy αλλα και να αλλαζεις μεταξυ των διευθυνσεων το προγραμμα που δουλευω (proxy swithcher pro) ενω μου βρισκει ολους τους proxy servers οταν μετα κανει test μου λεει οτι ολοι ειναι νεκροι και η φαση ειναι οτι εχω κανει οτι λεει το tutorial επισης οταν παει να κανει anonymity server test μου λεει οτι ισως δεν σε αφηνει ο ISP σου Στο ιντερνετ συνδεομαι με ενα modem/router sagem fast 1500wg με στατικο ip ενω ο ISP μου ειναι ο Οτενετ ξερει κανεις τι συμβαινει ??????? ευχαριστω εκ των προτερων user-64
Panoramixx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχει proxy στο δίκτυο σου?? Το δίκτυο το διαχειρίζεσαι εσύ? Αν βγαίνεις internet με το modem/router γιατί θέλεις να συνδεθείς με proxy?
random Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Για ατελείωτο rapid leeching ισως; δοκιμασε και το tor http://tor.eff.org/download.html.en , και δες αν δουλευει. Για rapid και γενικα download, δεν το συνiστώ, αλλα απλα να δεις αν δουλευει. το proxy swithcher pro το εχεις κανονικά αγορασμένο υποθέτω
user-64 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 oxi απλα εγω θελω να συνδεομαι σε proxy servers για να μπορω να κανω hide ip αλλα δεν γινεται
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 mipos pragmati oi proxy einai xalia i mipos se kovei kana firewall?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.