Προς το περιεχόμενο

Windows Startup Problem

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι έχω δοκιμάσει να βγάλω το bluetooth δεν είναι εκεί το πρόβλημα καθώς και να μην βγάλει το εικονίδιο στα tray το bluetooth είναι ανιχνεύσιμο έχω το kaspersky και το έχω δοκιμάσει και χωρίς αυτό αλλα πάλι μου το κάνει

ti fortnonei sto startup?

τι ακριβός θες να ρωτήσεις δεν κατάλαβα

το πρόβλημα έχει εμφανιστεί καιρώ τώρα και έχω δοκιμάσει πολλές λύσης με κανένα αποτέλεσμα και είπα δεν γα.....ται θα ζήσω με αυτά μέχρι να πάθω κάτι χοντρό και να θέλω format αλλα είπα μπας και βρώ καμια λύση και να σας κουράσω λίγο

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Cpu 26-27C idle 30-33C full load

από όσο θυμάμαι ξαφνικά άρχισε να το κάνει αλλα μπορεί να κάνω και λάθος για τον λόγο που λέω στο πιο πάνω post μου

για δώστε μια βοήθεια για το bootvis μπας και βγάλω τίποτα από εκεί

τι ακριβώς να κάνω ?

Δημοσ.

λοιπόν έτρεξα το bootvis με τις επιλογές optimize system μια φορα και δεν έκανε τίποτα

το τρέχω δεύτερη με το trace και κάτι δείχνε να έκανε καλύτερο αν και ο χρόνος στο start up παραμένει μου φόρτωσε όλα τα εικονίδια στο tray εκτος από ένα, την ένταση ήχου των windows

παράλληλα όμως μου έβγαλε και ένα σφάλμα που έγραφε :

Number of Physical Drives in the trace file is 0

Trace file has invalid system configuration information

καμιά ιδέα ?

Δημοσ.
Number of Physical Drives in the trace file is 0

Trace file has invalid system configuration information

δε ξέρω ... κι εμένα σήμερα που το έβαλα για να σου δείξω κάνα screenshot, το ίδιο μου βγάζει. το googleαρα αλλά δεν βρήκα κάποια λύση. θα το ξανακοιτάξω αύριο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τα παρακάτω είναι ακριβώς για το πρόβλημά σου αλλά ρίξε μια ματιά μήπως και σου κάτσει.

------------------------------------------------

Fix IE 6 Slowdowns and Hangs

If Internet Explorer (IE) 6 is slowing to a crawl and/or hanging and starts to use 100

percent of CPU time it may well be a corruption of the "Temporary Internet Files folder".

In particular, trying to delete Temporary Internet files via Tools, Internet Options or

other privacy software seems to trigger this behavior. Also, attempts to view files

in the Temporary Internet Files folder may show the folder as already empty when it is not.

This behavior occurs because the Temporary Internet files database is corrupt.

The Temporary Internet files aren't really files but entries in %systemdrive%\Documents and

Settings\%username%\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\index.dat.

Deleting that file solves the problem. This same problem has occured for NT users

and the fix works for XP.

1. Open a command prompt window on the desktop (Start/Run/command).

2. Exit IE and Windows Explorer (iexplore.exe and explorer.exe, respectively,

in Task Manager, i.e - Ctrl-Alt-Del/Task Manager/Processes/End Process for each).

3. Use the following command exactly from your command prompt window to delete the corrupt file:

C:\>del "%systemdrive%\Documents and Settings\%username%\Local

Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\index.dat"

4. Restart Windows Explorer with Task Manager

(Ctrl-Alt-Del/Task Manager/Applications/New Task/Browse/C:\Windows\explorer.exe

[or your path]) or Shutdown/Restart the computer from Task Manager.

IE should now work properly.

Δημοσ.

Φιλε μου Γιατι δεν κανεις μια επαναφορα συστηματος

σαν τελευταια λυση πριν το φορματ??

βαλε πριν καμια 5-6 μερες πισω και

ισως γλυτωσεις το φορματ τωρα αν ακομα

εχεις τα ιδια format c:

Δημοσ.

γιατί φιλε μου το πρόβλημα είναι παρα πολύ καιρό και δεν έχω τόσο παλιό restor πώην και είχα και κάποια αλλα προβλήματα με το pc και άλλαξα και hardware οποτε το format ήταν μονόδρομος

Δημοσ.

Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα... Εχω κανει πολλα format αλλα το προβλημα το ιδιο. Μετα το Format ολα οκ αλλα οταν αρχισεις και του περνας προγραμματακια που ξεκινανε τα ιδια και τα ιδια... Υποψιαζομαι καποιο bug σε καποιο απο τα update της Microsoft. Τι αλλο να πω δεν ξερω.. ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ την βλεπω την δουλεια!!!

Δημοσ.

εγώ φιλε μέχρι στιγμής έκανα format πέρασα ακριβώς τα ίδια πράγματα η μονο αλλαγή που έκανα ήταν μια vga γιατί έδωσα την δικη μου 7600 στην αδερφή μου και πήρα μια 7600 της άσους και έβαλα και ένα δίσκο ακόμα, ακόμα δεν μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα και δεν νομίζω να είναι bug γιατί τα δικά μου παράθυρα είναι από το περίπτερο τις γειτονιά και δεν κάνει συχνά update

Δημοσ.

τελικά ρε vatos δεν άντεξες και το έκανες το format (γνωστό και ως «χάπι»). το θέλανε το χαπάκι τους τα win.

sorry που δε μπόρεσα να σε βοηθήσω με κάτι για να το αποτρέψουμε :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...