Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 καλημέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα κατά την εκκίνηση των windows όταν το pc μου ξεκινήσει ανοίγει κανονικά αλλά εκτός του ότι καθυστερεί λίγο στην αρχή με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω τίποτα για 2-3 λεπτά μου κάνει και το άλλο κουλό δεν μου ξεκινάει όλες τις διεργασίες στο trey και έτσι αναγκάζομαι να κάνω kill το explorer.exe από τον task manager και ξανά run explorer.exe για να ανοίξει όλες τις διεργασίες του πχ το bluetooth manager και την ένταση των windows (αυτά θυμάμαι τώρα) αν δεν κάνω αυτήν την ρουτίνα Kill\Run δεν τα ανοίγει με τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το bluetooth μου και διάφορα άλλα προγράμματα που χρησιμοποιώ έχω τσεκάρει από το msconfig αν όλα όσα χρειάζομαι είναι ενεργά και είναι ok έχω ψάξε για ιούς spyware trojan και τα λοιπά αλλά δεν βρήκα τίποτα οποια ιδέα εκτος του format ευπρόσδεκτη γιατί βαριέμαι να κάνω format αυτόν τον καιρό και δεν προλαβαίνω με τίποτα το pc μένει σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό οποτε το πρόβλημα δεν είναι τόσο σημαντικό αλλα αν κλείσω το pc μετά από κάποιο update είναι πολύ ενοχλητικό
cleeverblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 με το start/run/msconfig μπορείς να ξεκαθαρίσεις λίγο το startup σου για να δεις τι φταίει.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 το έχω κάνει αυτό και έχω κρατήσει μόνο αυτά που χρειάζομαι αλλά πάλι αν δεν κάνω kill/run το explorer.exe δεν θέλει να μου τα ξεκινήσει όλα με την πρώτη
cleeverblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 δοκίμασε από το ίδιο πρόγραμμα να απενεργοποιήσεις services 3ων (έχει ένα check box κάτω κάτω στο tab services) μήπως και είναι από κάποιο service. μετά το μόνο που μένει είναι να χτενίσεις τον device manager για drivers και devices που μπορεί να έχουν prob.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μάλλον το χτένισμα μένει γιατι και τα services είναι διαλεγμένα ένα ένα αλλά πώς 8α το κάνω το χτένισμα παρακαλώ ? και πώς θα ανακαλύψω οτι έχουν πρόβλημα ?
cleeverblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 εγώ σαν τελευταίο βήμα, από άποψη startup, θα έκλεινα όλα τα items από startup και 3τα services και θα παρατηρούσα τη συμπεριφορά των win. θα έριχνα και μια ματιά στο event viewer για τυχών errors. στον device manager τωρα, βάλε πρώτα αυτό το reg entry http://www.pctools.com/guides/registry/detail/1107/ για να σου δείχνει όλα τα devices με το "show all devices" και μετά θα αφαιρούσα ένα ένα, όλα τα παλιά devices (φαίνονται πιο αχνά στο device manager).
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 τα έκανα όλα χωρίς αποτέλεσμα καμιά άλλη ιδέα ?
cleeverblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μια άλλη ιδέα είναι να ξαναπεράσεις τους drivers του motherboard και της VGA. να ελέγξεις επίσης ότι είναι ενεργοποιημένο το DMA στις IDE συσκευές σου.
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 to DMA είναι ενεργοποιημένο πάω να περάσω τους drivers πάλι μια να δούμε τι θα γίνει
tsakonas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 dokimase to bootvis , na sou pei ti fortwnei tosi wra kai kollaei kai analogws pratteis...
cleeverblade Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 dokimase to bootvis , na sou pei ti fortwnei tosi wra kai kollaei kai analogws pratteis... μόλις έμπαινα να του γράψω αυτό
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 παιδιά ευχαριστώ αλλα το bootvis μου δείχνει κινέζικο καμιά extra κατατόπιση ?
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 @ Password Defrag κάθε μερα προγραμματισμένο με το diskeeper απο τις 3 το βράδι μέχρι τις 10 το πρωί registry mechanic τουλάχιστον μια φορά ανα 2 βδομάδες αλλά στιν περίπτωση αυτή το έχς δοκιμάσει και δεν έκανε τίποτα δοκίμασα Compact gegistry defrag redistry έσβησα όλα τα αχρείαστα κλειδιά αλλά πάλι τίποτα
Password Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ti fortnonei sto startup?, dokimases na vgaleis to bluetooth? exeis kapio antiviotiko pano? dokimases na to vgaleis? .. thermokrasia cpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.