Προς το περιεχόμενο

Αγορα DVD RW

stathis85tpt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Verbatim kai pioneer dvr exoun maran ta kalytera apotelesmata.

Yparxoun programmata pou tsekaroun ta PI/PO se mia eggrafi gia tous apistous, na ta doun me ta matia tous.

Egw testara syxna mexri pou me ton panw syndiasmo den asxoloume pleon gia to an einai kali h eggrafi...

Einai h pleon top mexri na ta ftysei to recorder...dld gia poly kairo, analoga me syn8ikes kai leitourgia.

Filika C.K.

τα thats (Taio Yuden) (όχι τα That's wirte, είναι μούφες) ειναι τα top αυτη τη στιγμη στην αγορα. Sta τεστ ειναι τα μονα ανωτατα. Μετα στα ιδια επιπεδα ειναι και η Verbatim.

Παίζει ρόλο το recorder, paizei megalo ρόλο.

Παντος στην εγγραφη πρεπει να προσέχουμε τα εξις:

1) Το αντιγραφικο

2) Το δισκακι

3) Να γράφουμε πάντα σε μικρες ταχύτητες (4 - 12x το πολυ)

4) Να μη κολλαμε πανω χαρτάκια διοτι το μονο σιγουρο οτι μετα απο καιρο θα

εχουμε error

5) Να αποφευγουμε τεχνολογιες Lightscribe / Label flash

6) Προσοχη! Το δισκάκι πριν την εγγραφη πρεπει να ειναι αθικτο απο κατω

ουτε δαχτυλια (Καλυτερα να γρατζουνιστη οσο θέλει μετα παρα πριν την εγγραφη γιατι το αντιγραφικο θα γράψει πανω σε δαχτυλιες και σταμπες καταλαβενεται

7) Να μη τοποθετουνται διπλα σε καλοριφέρ, υγρασίες κτλ.

Αυτα για ενα σοβαρο backup (backup σημαινει οτιδιποτε θελουμε να μήνει.

Για οσους δεν ξέρουν και πολλα σημειωνω πως τα προβληματα με τα dvd ηταν σίγουρα πριν την κυκλοφορία τους στην αγορά. Και αυτο γιατι η διαφορα τους με τα cd τα οποια ηταν πιο ανθεκτικά, είναι πως τα δεδομενα γράφονται πολυ μα παρα πολύ συμπικνωμένα και αμα το δισκακι ειναι μαπα φανταστιτε μια αλοιωση του υλικου του recording layer τι γίνεται...

πσο μάλλον φανταστιτε τι θα γινει σε λιγα χρόνια με τα hddvd/bray....... θα εχουν ημερομηνια ληξης πανω τα κουτιά...... lol

Δημοσ.

akoma ypaqrxei ayto o my8os ths arghs taxititas, elews poia, pleon ola ta f/w einai optimized gia 8x kai pano, kai pola dvd-rw (p.x. to nec 7173) exoyn kalitra apotelesmata sta 18x para sta 4x, pragma poy einai logiko gia to 2007.

Δημοσ.
αυτα τα εχω ξαναπεί. Φίλε μου κοίτα να πάρεις ενα καλο αντιγραφικό για να μη την πατισεις μετα απο χρόνια.. Τι

Προσωπική άποψη :

Αντιγραφικα Plextor (φαινεται και στην τιμη x2), ή NEC kai δισκακια thats/verbatim.

επίσης λέγοντας επικύνδινο το labelflash ενοώ θέλοντας και μη ψιλο χαλάει το recording layer του dvd.

:-D νεκ ντουιουντ!

εγω μεχρι εχθες ειχα ενα αντιγραφικο της σ@νι για περιπου 5 χρονια (φαντασου εγραφε 4χ) χωρις το τελευταιο καιρο να ειμαι καθολου ευχαριστημενος. αλλα δικαιολογημενα γιατι ειχε υποστει σκληρη δουλεια....

με την αγορα του νεκ δεν θα ειμαι κολλημενος με το labelflash ωστε να περνω 50δες dvd που να υποστηριζουν αυτη την τεχνολογια...

κ ενας απο τους λογους ειναι οτι συμφωνω με αυτα που αναφερεις πιο πανω κ προσθετω οτι τα συγκεκριμενα dvd ειναι ποιοτικα οσο αναφορα το γραψιμο-αναγνωση κατωτερα για αυτο κ τα εν λογω προβληματα....

Να αποφευγουμε τεχνολογιες Lightscribe / Label flash

τεκμιριωσε την αποψη σου σε παρακαλω...

ποσο μάλλον φανταστιτε τι θα γινει σε λιγα χρόνια με τα hddvd/bray....... θα εχουν ημερομηνια ληξης πανω τα κουτιά...... lol

:) :-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...