skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια απο το πρωι δεν μπορω να μπω msn.Με αλλους λογαριασμους μπενω μια χαρα αλλα με τον δικο μου τιποτα!Δοκιμασα και σε αλλο pc αλλα παλι τζιφος..Αλλαξα και version απο msn αλλα παλι τα ιδια..Μιλαμε εχω προσπαθησει 1000 φορες...Τι να κανω??Απλα να περιμενω?:evil:
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδη?Αν εννοεις webmessenger το δοκιμασα και αυτο αλλα μου διχνει κατι ωρες οτι κανει login...Ακομα τπτ
HER_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 den xserw....apla anaferw oti an einai lathos i imerominia tou upologisti tote den mpainei to msn...den xserw na sou pw kanenan allo logo kai apla sto lew auto giati eixa kai egw tetoio problima kai telika eftege i lathos imerominia...
emilios_x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ειναι παραξενο παντως που απο το ιδιο pc μπαινει με αλλο λογαριασμο και με το δικο του δεν μπορει.Το mail του λογαριασμου δουλευει κανονικα?μπαινεις στα mails σου?
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Nαι στο site hotmail κανω κανονικα log in ...Kαι οι κωδικοι ειναι σιγουρα σωστοι
emilios_x Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξερω man τι να σου πω,αυτην την ώρα δεν μου έρχεται τίποτα.Κάτσε να πιω το καφεδάκι μου να ξυπνησω μπας και βρω κάτι εκτός αν κανένα παλικάρι άλλο γνωρίζει. Συβουλή...Λιώσε τον γουγλη μπας και βγάλεις άκρη ;-)
MagicaDeSpell Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 σορυ αν ποσταρω στο ασχετο αλλα δεν ηξερα που αλλου να ρωτισω. φιλε skiaxtro7 δεν μπορω να σε βοηθησω. χτες κατεβασα τον installer του msn, σημερα μου βγαζει παραθυρο για διευθυνση και password (τα οποια δεν εχω ακομα). παω να κανω εγγραφη στην κυρια σελιδα και δεν ανοιγει καν...
skiaxtro7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Με εμενα απο τι φαινετε το msn κανει τα δικα του..θα δοκιμαασω και αυριο γτ για σημερα τελειωσε η υπομονη μου
Sellers Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2007 Για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ... Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που έκανα το msn μου και δεν θυμάμαι το εξής. Στην διευθυνση βάζουμε την διεύθυνση του mail μας και στον κωδικό, τον κωδικό που έχουμε για να μπαίνουμε στο mail μας ή παρέβλεψα κάποιο βήμα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.