Προς το περιεχόμενο

Msn messenger δεν μπαινει

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια απο το πρωι δεν μπορω να μπω msn.Με αλλους λογαριασμους μπενω μια χαρα αλλα με τον δικο μου τιποτα!Δοκιμασα και σε αλλο pc αλλα παλι τζιφος..Αλλαξα και version απο msn αλλα παλι τα ιδια..Μιλαμε εχω προσπαθησει 1000 φορες...Τι να κανω??Απλα να περιμενω?:evil:

Δημοσ.

den xserw....apla anaferw oti an einai lathos i imerominia tou upologisti tote den mpainei to msn...den xserw na sou pw kanenan allo logo kai apla sto lew auto giati eixa kai egw tetoio problima kai telika eftege i lathos imerominia...

Δημοσ.

ειναι παραξενο παντως που απο το ιδιο pc μπαινει με αλλο λογαριασμο και με το δικο του δεν μπορει.Το mail του λογαριασμου δουλευει κανονικα?μπαινεις στα mails σου?

Δημοσ.

Δεν ξερω man τι να σου πω,αυτην την ώρα δεν μου έρχεται τίποτα.Κάτσε να πιω το καφεδάκι μου να ξυπνησω μπας και βρω κάτι εκτός αν κανένα παλικάρι άλλο γνωρίζει.

Συβουλή...Λιώσε τον γουγλη μπας και βγάλεις άκρη ;-)

Δημοσ.

σορυ αν ποσταρω στο ασχετο αλλα δεν ηξερα που αλλου να ρωτισω.

φιλε skiaxtro7 δεν μπορω να σε βοηθησω.

χτες κατεβασα τον installer του msn, σημερα μου βγαζει παραθυρο για διευθυνση και password (τα οποια δεν εχω ακομα). παω να κανω εγγραφη στην κυρια σελιδα και δεν ανοιγει καν...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούργιο τόπικ...

Έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που έκανα το msn μου και δεν θυμάμαι το εξής. Στην διευθυνση βάζουμε την διεύθυνση του mail μας και στον κωδικό, τον κωδικό που έχουμε για να μπαίνουμε στο mail μας ή παρέβλεψα κάποιο βήμα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...