tonypapadovic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ωραία,έκανα το format. Και τώρα ξεκινούν οι απορίες... Γιατί δεν παίζουν αρχεία βίντεο; Ας πούμε το 24 που ήρθε από τον θείο δεν παίζει. Έγραψα το k-lite full, bsplayer,vlc. Τίποτα! Αλλα παίζουν άλλα όχι γενικά...Γιατί;
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 μηπως μπορεις να διευκρινησεις τι ειδους αρχειο ειναι αυτο που ηρθε απ'το θειο????σε τι φορμα δηλ
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Κατέβασε το k-lite mega codec pack, την τελευταία έκδοση από εδώ. Περιεργο πάντως να μην σου παίζει με vlc.
tonypapadovic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 υποψιάζομαι κάτι που δεν στέκει...αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα codec pack. μόνο bsplayer. όλα τα αρχεία είναι hdtv.xvid.avi. Είναι σε άλλον σκληρό. Πως είναι δυνατόν τα μισά να παίζουν και τα άλλα μισά όχι;;; Υπάρχει περίπτωση να "χάλασαν" κατά τη διάρκεια του format του άλλου δίσκου; Τσαντίζομαι...
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 απλα τα windows εχουν ενσωματωμενα καποια codecs αλλα οχι ολα οσα σου χρειαζονται εσενα.τα αρχεια βιντεο που σου παιζουν θα ειναι σε φορμα που υποστηριζουν τα windows.κατεβασε το k-lite που λεει και το παιδι πιο πανω και βλεπουμε
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ; Υπάρχει περίπτωση να "χάλασαν" κατά τη διάρκεια του format του άλλου δίσκου; Τσαντίζομαι... Φυσικά και όχι. Το ότι μερικά παίζουν δεν σημαίνει κάτι. Έγω ας πούμε μετά το τελευταίο φορματ, όταν πέρασα k-lite mega codec pack την έκδοση 1.61, δεν μου έπεζαν βιντεάκια με ήχο AC3. Όλα τα άλα έπαιζαν. Τελικά έφταιγε η συγκεκρινένη έκδοση του πακέτου codecs. Δηλαδή το ότι βλέπεις αρχεία avi δεν σημαίνει ότι είναι όλα ίδια. Κατέβασε επειγόντως το πακέτο codecs που σου είπα edit: @PATRINOS06: Ταυτόχρονα απαντήσαμε και τις 2 φορές (και με πέρασες για 1 λεπτό και τις 2 :evil: )
tonypapadovic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Το έκανα install to k-lite αλλά τίποτα. Επίσης δεν παίζουν ούτε τα .wmv αρχεία με κανέναν player' Και κάτι ακόμη. Ότι έχω γράψει se dvd ήδη και είναι hdtv-xvid.avi παίζει μια χαρά
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Απ' αυτά που έχεις στον σκληρό, δεν παίζει κανένα? Με media player classic πάντα, έτσι? K-lite έβαλες το mega pack, έτσι? Πολυ περίεργο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να σου πω...
tonypapadovic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Βασικά έγινε ότι πιο περίεργο μου έχει συμβει. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δοκίμασα ακριβώς το ίδιο αρχείο που είχα στον σκληρό (αυτόν που δεν έγινε format) με ένα που το είχα κάνει backup και ενώ το ένα δεν παίζει (του σκληρού) το άλλο παίζει. Άρα δεν είναι θέμα codecs. "Πειράχτηκαν" τα αρχεία.Αλλά πως?Αφού δεν είναι λογικό!Είμαι σε απόγνωση...Τουλάχιστον 50-60 gb θα φύγουν έτσι...Πως θα ξέρω αν έχει χαλάσει ο σκληρός?
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Τα αρχεία αυτά που λέμε ήταν στον 60άρη? Όταν έκανες φορμάτ τι επιλογή έβαλες στην διαμόρφωση του partition?
tonypapadovic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μα όχι αυτό είναι το περίεργο. Ο 60άρης μετά το format δεν έχει τίποτα. O 250άρης που δεν πειράχτηκε καθόλου καθόλη τη διάρκεια του format δεν μου τρέχει αρχεία. Πχ το ίδιο αρχείο που ο υπολογιστής παίζει από dvd δεν παίζει από τον 250άρη. Πριν το format όλα έπαιζαν μια χαρά NTFS έβαλα
StavrosD Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Αν και κατόπιν εορτής, ας απαντήσω σε μερικές απορίες: 1) Το SP2 μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάσει εδώ ολόκληρο (δεν θέλει δίκτυο για την εγκατάσταση. (266ΜΒ) http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=049C9DBE-3B8E-4F30-8245-9E368D3CDB5A&displaylang=en 2) Κακώς έκανες την εγκατάσταση στον μικρό δίσκο. Πάντα τα windows πάνε στον πιο γρήγορο δίσκο. Μπορούσες με το partition magic (όχι την έκδοση 8.00 γιατί έχει πρόβλημα, ή με πιο παλιά ή από 8.01 και πάνω) να κάνεις ένα partition για τα windows στον μεγάλο δίσκο χωρίς να χάσεις τα αρχεία σου. 3)Για codec δεν θα πρότεινα το klite, καθώς παλιότερα που το είχα εγκαταστήσει είχε βάλει ταυτόχρονα ασύμβατα μεταξύ τους φίλτρα. Στο σημερινό format έβαλα το Combined Community Codec Pack 4) Όταν λες δεν το παίζει, σου βγάζει κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα; Δοκίμασε και το CCCP και πες μου.
PATRINOS06 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 2) Κακώς έκανες την εγκατάσταση στον μικρό δίσκο. Πάντα τα windows πάνε στον πιο γρήγορο δίσκο. ....να κάνεις ένα partition για τα windows στον μεγάλο δίσκο χωρίς να χάσεις τα αρχεία σου. αυτα ποιος τα λεει?????γιατι οι περισσοτεροι εχουν ενα μικρο-γρηγορο δισκο με το λειτουργικο και data σε αλλους δισκους...ασε που ο 250 μαλλον δεν θα ειναι γρηγοροτερος αλλα πιο αργος στην περιπτωση αυτη Στο σημερινό format έβαλα ...... ελπιζω να μην εχεις το μικροβιο των format
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ελπιζω να μην εχεις το μικροβιο των format Εγώ πάντος κάποτε το είχα. Το εβδομαδιαίο φορματ μου είχε γίνει συνήθεια
Adavis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δεν θα ήθελα να είμαι ο σκληρός σου... με τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.