Προς το περιεχόμενο

Zonealarm έκδοση 7

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι την εχω και εγω, ακομα εγκατεστημενη αργει στην εκκινηση αλλα πολυ πιο ασφαλες και δεν παιρναει τιποτα.

Περιμενω κανα 30-40 δευτ. αλλα δεν πειραζει ειναι η ωρα που στριβω ενα τσιγαρο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν παρατήρησα σημαντική διαφορά στην ταχύτητα. Έχω άλλο πρόβλημα όμως: Εκεί που δουλεύει για πολλές ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα, στο άσχετο τρώει φρίκη και κόβει browsing/MSN! Στο test του MSN Live Messenger, μου εμφανίζει πρόβλημα με DNS.

Αν χαμηλώσω το επίπεδο ασφαλείας από το High στο Medium, όλα καλά. Με κλείσιμο του προγράμματος και πάλι εκκίνησή του τα ίδια. Μόνο με Restart των Windows φτιάχνει. Καμιά ιδέα βρε παιδιά...;

Δημοσ.
Στο test του MSN Live Messenger, μου εμφανίζει πρόβλημα με DNS.

Στο test του MSN Live Messenger πάντα εμφανίζει πρόβλημα με DNS, ότι και αν έχει συμβεί!!!

Είναι κάτι σαν ηχογραφημένο μύνημα!!!

Δημοσ.
Στο test του MSN Live Messenger πάντα εμφανίζει πρόβλημα με DNS, ότι και αν έχει συμβεί!!!

Είναι κάτι σαν ηχογραφημένο μύνημα!!!

Με το ZoneAlarm στο Medium setting:

znnk52qqyyqkn3wj3djz.png

Δημοσ.

μου κολλαγε ασχημα.Πιθανον απο καποιο αλλο software.αντι να επιστρεψω στην παλια εκδοση,εβαλα το ashampoo.Ελαφρυ ειναι,να δουμε και αν ειναι και καλο.Στην πορεια...

Δημοσ.
Δεν παρατήρησα σημαντική διαφορά στην ταχύτητα. Έχω άλλο πρόβλημα όμως: Εκεί που δουλεύει για πολλές ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα, στο άσχετο τρώει φρίκη και κόβει browsing/MSN! Στο test του MSN Live Messenger, μου εμφανίζει πρόβλημα με DNS.

Αν χαμηλώσω το επίπεδο ασφαλείας από το High στο Medium, όλα καλά. Με κλείσιμο του προγράμματος και πάλι εκκίνησή του τα ίδια. Μόνο με Restart των Windows φτιάχνει. Καμιά ιδέα βρε παιδιά...;

Κάνω quote τον εαυτό μου για να ενημερώσω ότι τα προβλήματα που περιγράφω παραπάνω φαίνεται να έχουν λυθεί προς το παρόν με χρήση OpenDNS. Τώρα, τί του φταίνε κάθε λίγο οι κανονικοί DNS servers του ISP μου, δε μπορώ να καταλάβω. Τουλάχιστον, το ΖΑ είναι απείρως φιλικότερο από το Comodo που δοκίμασα προσφάτως και μου έκανε τα νεύρα τσατάλια με το να μην «μαθαίνει» σωστά και να ρωτάει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια...

Δημοσ.

Εγώ προχθές εγκατέστησα το 7 και όχι μόνο δεν μου καθυστερεί στην εκκίνηση αλλά έχω την εντύπωση ότι πηγαίνει και πιο γρήγορα.Βέβαια εγώ έχω 2GB ram, αλλά χωρίς πλάκα μου φαίνεται να πηγαίνει γρηγορότερα από πριν.Δεν το συζητάμε ότι η καινούργια έκδοση είναι πολύ καλύτερη με περισσότερα improvements.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...