tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Kalimera. Exo tin ASUS A8N-E motherboard kai thelo na tis alakso to anemistiraki tou northbridge giati kanei poli thoribo. Arxika skeftika na balo to Zalman Northbridge Cooler ZM-NB47J alla den mporo na to bro stin agora, kai etsi leo na balo to ZALMAN ZM-NB32K H diafora tou me to proto einai oti s'auto mporo na balo apo pano kai anemistiraki an theliso kapote 'h yparxoun kai alles simantikoteres diafores opos h psiksi tou chipset ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 βάλε αυτό το είχα σε μια albatron και ήταν στους 30 βαθμούς από 25 που ήταν με το ανεμιστηράκι οποτε πιστεύω τι είναι αρκετά καλώ και εύκολο στην τοποθέτηση τώρα τα έχω πάνω σε μια ati radeon 9200 και κάνει τρομερή δουλειά αν και δεν είναι για κάρτες γραφικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 βάλε αυτό το είχα σε μια albatron και ήταν στους 30 βαθμούς από 25 που ήταν με το ανεμιστηράκι οποτε πιστεύω τι είναι αρκετά καλώ και εύκολο στην τοποθέτηση τώρα τα έχω πάνω σε μια ati radeon 9200 και κάνει τρομερή δουλειά αν και δεν είναι για κάρτες γραφικών Distixos auto den xoraei giati pefti pano stin karta grafikon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ok για δές αυτό εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ok για δές αυτό εδώ Xaxa. Poli kalo Vatos_locos. Auto oute gia asteio den xoraei sto case. Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 γιατι ? αφου για chipset ειναι τι έχει το case sou ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proton Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 ok για δές αυτό εδώ Πολύ καλό. Απλά να μην ξεκολλήσει και πέσει. Εγώ πάλι έχω βάλει αυτό εδώ και είναι αθόρυβο παρόλο που δουλεύει στις 5000 στροφές. Πιο πολύ θόρυβο κάνει το ανεμιστήρι της γραφικών από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 γιατι ? αφου για chipset ειναι τι έχει το case sou ? Apla den xoraei sto kase. Ta kalodia tou trofodotikou einai poli xontra kai katalabeneis ti ginete eki mesa... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καλό. Απλά να μην ξεκολλήσει και πέσει. Εγώ πάλι έχω βάλει αυτό εδώ και είναι αθόρυβο παρόλο που δουλεύει στις 5000 στροφές. Πιο πολύ θόρυβο κάνει το ανεμιστήρι της γραφικών από αυτό. δέν νομίζω να είναι με adhesive pad αλλά με τα κλασικά clipάκια με τα ελατήρια λόγο βάρους γιατι είναι σχεδόν 200 !! τώρα λέμε ότι οι ανεμιστήρες όσο πιο μικροί είναι τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν σταμάτα για λίγο την vga σου και θα καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonypc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Πολύ καλό. Απλά να μην ξεκολλήσει και πέσει. Εγώ πάλι έχω βάλει αυτό εδώ και είναι αθόρυβο παρόλο που δουλεύει στις 5000 στροφές. Πιο πολύ θόρυβο κάνει το ανεμιστήρι της γραφικών από αυτό. Thelo na dokimaso pathitiki psiksi. Den nomizo na bgainoun pleon mitrikes me energitiki psiksi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proton Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Έχω στο κουτί 3 ανεμιστήρες των 9cm και έναν 12άρη. Αν τυχόν σταματήσω τον ανεμιστήρα της γραφικών πέφτει απόλυτη ησυχία στο δωμάτιο. Και εγώ το ανεμιστήρι στο chipset για αυτό το άλλαξα. Νόμιζα ότι αυτό έκανε τη φασαρία. Τελικά αλλού ήταν το πρόβλημα. Thelo na dokimaso pathitiki psiksi. Den nomizo na bgainoun pleon mitrikes me energitiki psiksi. Αυτό που σου δείχνω πιο πάνω μπορείς να αφαιρέσεις το ανεμιστήρι. Είναι βιδωτό πάνω στη παθητική. Με καλή ροή αέρα στο κουτί δε θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 tonypc για βγάλε μια φώτο το case σου και ρίχτην εδώ να δούμε την κατάσταση πάντως αν έχεις όρεξη και χρόνο τα καλώδια κρύβονται όλα άνετα αν δεις το δικό μου case και κανα 2 άλλα που έχω περιλάβει θα καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.