Προς το περιεχόμενο

W810 - Motorola V3xx - Motorola V3i

fasmatikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά,

ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργιο κινητο και ειμαι αναμεσα στα

SE W810

Motorola V3xx

Motorοla Z3 και

Motorola V3i.

Εσεις τι προτεινεται? Ποιο πολυ από όλα τα με ενδιαφερει να εχει καλο ηχειάκι για να παίζει mp3 και καλή οθόνη. Μάλλον θα το παρω με ΤΙΜ 180... Για πείτε γνώμες ....

ευχαριστω

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά,

ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργιο κινητο και ειμαι αναμεσα στα

SE W810

Motorola V3xx

Motorοla Z3 και

Motorola V3i.

Εσεις τι προτεινεται? Ποιο πολυ από όλα τα με ενδιαφερει να εχει καλο ηχειάκι για να παίζει mp3 και καλή οθόνη. Μάλλον θα το παρω με ΤΙΜ 180... Για πείτε γνώμες ....

ευχαριστω

Eίμαι κάτοχος Motorola V3XX.Είμαι πολύ ευχαριστημένος,φαίνεται πως η Μοtorola έβγαλε ένα σύγχρονο κινητό,εκτός από πανέμορφο.Μπορείς να ρυθμίσεις τη μουσική από τα εξωτερικά κουμπιά και έχει εκπληκτική οθόνη.

Το V3i έχει ψιλοπαλιώσει.Αν θες οποιαδήποτε βοήθεια,μπορείς να δεις και το GRMoto,που έχουμε ότι μπορείς να φανταστείς για Motorola.'Εχω κάνει και ένα video review για το V3XX.

Δημοσ.

Αν θες 3G κινητό,πήγαινε στο V3xx.

Διαφορετικά με κλειστά μάτια το W810 και από άποψη ανάλυσης κάμερας και από άποψη μουσικής(εφόσον είναι walkman κινητό)και από άποψη συσκευασίας.(εναλλακτική το W700 το οποίο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με w810 και σε χαμηλότερη τιμή)

Ακολουθούν Ζ3 και τελευταίο V3i(το Z3 έχει καλύτερη ηχητική απόδοση από το V3i το οποίο έχει ψιλοπαλιώσει όπως λέει και ο Bomber-21).

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...