aspirin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 καλά είναι δυνατόν να αγοράσεις φορητό με καμένα πίξελ? Δηλαδή παίρνεις εκ των προτέρων χαλασμένο πράγμα που κοστίζει 1000+ ευρώ? Έλεος. Εγώ θα είχα κάνει φόνο. Κακώς περίμενες τόσες μέρες φίλε μου. Πωπω τρέλα με πιάνει.
kotetsi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Οι εγγυήσεις (εκτός της LG) ποτέ δεν κάλυπταν ένα ή δύο καμμένα pixel και πόσο μάλλον κολλημένα. Αυτό που θα μπορούσες να είχες κάνει ήταν να έρθεις σε συνεννόηση με το κατάστημα αν δεχόταν να ανοιχτεί επί τόπου το notebook και αν διαπιστωθεί καμένο pixel να γίνει επιτόπου αντικατάσταση του μηχανήματος.
billkout Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 telika den katafera na tous peisw na mou dwsoun allo ... twra prepei na mpleksw me thn sony pou outws i allos den tha vgalw akrh, afou apo ti diavasa prepei na exei panw apo 5 pixels kamena gia na mou allaksoun othoni... TI GADEMIA EINAI AYTH ELEOS
basilis5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 εχω βαιο και ειχα το ιδιο προβλημα τα πιξελ σου μαλλον δεν ειναι καμμενα αλλα κολλημενα δες το προγραμματακι πανω-ειναι ενα βιντεακι και αστο να παιξει ενα ολοκληρο βραδυ πανω στο εν λογο πιξελ αν δεν διορθωθει δοκιμασε να πιεσεις με το δαχτυλο σου ελαφρα την οθονη πανω στο πιξελ εγω ετσι το φτιαξα με το προγραμματακι δεν αλλαξε τπτ
billkout Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 milas sovara? dhladh twra den exeis kamena ( kolhmena pixels) ??? an einai etsi tote me swneis !!!!! tha to dokimasw ki egw elpizw na thn ftiaksw !!!
basilis5 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 δεν εχω οχι!και ενας φιλος εκανε το ιδιο ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ υπαρχει διαφορα μεταξυ καμμενου και κολλημενου,και αν καταλαβα απο την περιγραφη σου,πρεπει να χεις κολλημενα,αλλα δεν ορκιζομαι οσον αφορα το να πιεσεις την οθονη αν καταφτασεις σε αυτη την λυση,θα το κανεις πραγματικα πολυ απαλα,μην επιμεινεις αν δεν διορθωνεται τοτε ισως ειναι καμμενα,οποτε δεν διορθονονται,και με πολυ πιεση μπορει να προξενισεις ζημια καλη επιτυχια
billkout Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 file basilis5 , prospathisa na ftiaksw ta pixels me tous tropous pou mou eipes alla telika den katafera na ta ftiaksw... aporw esu pws ta kataferes.. pantws ta pixels einai to ena kokino kai to allo prasino kai fenonte mono se skouro fonto (mauro), opote den pisteuw na einai kamena alla kolhmena.. pantws euxaristw , an exeis kati na prostheseis, i kapoio allo tropo plz post
Angeldust Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 καλά είναι δυνατόν να αγοράσεις φορητό με καμένα πίξελ? Δηλαδή παίρνεις εκ των προτέρων χαλασμένο πράγμα που κοστίζει 1000+ ευρώ? Έλεος. Εγώ θα είχα κάνει φόνο. Κακώς περίμενες τόσες μέρες φίλε μου. Πωπω τρέλα με πιάνει. Otan agorazeis ena laptop (h mia o8onh) gnorizeis apo prin tin katastasi pou epikratei me tis eggyhseis kai ta pixels. An se xalaei, h diafoneis me tin politiki twn etairiwn, apla den agorazeis h agorazeis LG pou dinei 0-pixel.
basilis5 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 νομιζω δεν ειναι 100% σιγουρο πως θα επανελθει αν ειναι κολλημενο. παντως ειλικρινα εμενα μου εφτιαξε οταν το πιεσα λιγο, οπως και σε εναν φιλο επισης. τι να πω,ισως τελικα δεν ειναι κολλημενα αλλα καμμενα λυπαμαι φιλε
kavalinas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 και εγω ειχα το ιδιο προβλημα παιδια και δεν δεχονταν καμια κουβεντα ειναι λεει και καλα λογικο...τωρα θα δοκιμασω και τους τροπους που λεει ο basilis5 και ελπιζω να ειμαι το ιδιο τυχερος...
arxaggelos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2007 pragmati ta multirama sou to allazoun se 7 meres alla prepei na mhn einai KATHOLOU anoigmeno gia na mporoun na to ksanapoulhsoun. xarhkame poly dhladh... oso gia ta vaio, mhn ta ksanalew, kala xrysa, alla yparxoun kai (poly) fthnoteres lyseis me kalytera specs kai varvata onomata. san polla akouw gia ta vaio teleytaia, aporw giati epimenoun kapoioi oti einai best of the best kai m***kies to'xw ksanapei, an htan fthnotera tha to voulwna. gia ta acer giati den akouw grinies? se telikh ekei ksereis oti an xalasei phres fthno, epaikses ki exases.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.