TNT-STM Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μια πανέξυπνη στο γραφείο μου έσβησε δεδομένα που είχα αποθηκεύσει σε ένα CD.. Υπάρχει μήπως κάποιο software με το οποίο να μπορέσω να τα επαναφέρω?
panagos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δηλαδή ήταν γραμμένα σε cd-rw και το έσβησε;; τότε... όχι φίλε δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα.
accipio Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Αν μιλάμε για cd-rw και αν έχει γίνει ολική διαγραφή (full format αλλιώς), δε γίνεται τίποτα. Αν πρόκειται για cd-rw και έχει γίνει γρήγορη διαγραφή (quick format αλλιώς) μπορεί κάτι να γίνει με προγράμματα όπως Isobuster, CDRoller, BadCopy Pro κτλ. Αν τέλος πρόκειται για normal cd και έχει προστεθεί νέο session χωρίς να γίνει import το προηγούμενο, τα δεδομένα σου είναι άθικτα και θα χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προαναφερθέντα προγράμματα.
TNT-STM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Αν μιλάμε για cd-rw και αν έχει γίνει ολική διαγραφή (full format αλλιώς), δε γίνεται τίποτα.Αν πρόκειται για cd-rw και έχει γίνει γρήγορη διαγραφή (quick format αλλιώς) μπορεί κάτι να γίνει με προγράμματα όπως Isobuster, CDRoller, BadCopy Pro κτλ. Αν τέλος πρόκειται για normal cd και έχει προστεθεί νέο session χωρίς να γίνει import το προηγούμενο, τα δεδομένα σου είναι άθικτα και θα χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προαναφερθέντα προγράμματα. Πάνω στην στεναχώρια μου, δεν ήμουν σαφής... Βασικά, πρόκειται για CD εγγραφής από Βιντεοκάμερα, είχα γράψει κάποιο πολύ ιδιαίτερο βίντεο και μου το έσβησαν κατα λάθος καθώς πήγαν να το δούν από την κάμερα...Γράφοντας κάτι άλλο (άσχετο) από πάνω... Μπορώ να δοκιμάσω κάτι από αυτά που ανάφερες? Σ ευχαριστώ πολύ πάντως...
accipio Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Αν γράφτηκε κάτι άλλο από πάνω, τότε το έχασες για πάντα, δυστυχώς. Και να μην έχει διαγραφεί κάποιο μέρος του βίντεο, ίσως να μην παίζει ακόμα κι αν ανακτήσεις αυτό που τυχόν θα βρεις. Δοκίμασε πάντως, δε χάνεις τίποτα.
johnyboy Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 symvouli.min empistevese texnologia kai aftokinito pote se gineka.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.