Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα Ανάκτησης Δεδομένων

TNT-STM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια πανέξυπνη στο γραφείο μου έσβησε δεδομένα που είχα αποθηκεύσει σε ένα CD.. Υπάρχει μήπως κάποιο software με το οποίο να μπορέσω να τα επαναφέρω? :(

Δημοσ.

Αν μιλάμε για cd-rw και αν έχει γίνει ολική διαγραφή (full format αλλιώς), δε γίνεται τίποτα.

Αν πρόκειται για cd-rw και έχει γίνει γρήγορη διαγραφή (quick format αλλιώς) μπορεί κάτι να γίνει με προγράμματα όπως Isobuster, CDRoller, BadCopy Pro κτλ.

Αν τέλος πρόκειται για normal cd και έχει προστεθεί νέο session χωρίς να γίνει import το προηγούμενο, τα δεδομένα σου είναι άθικτα και θα χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προαναφερθέντα προγράμματα.

Δημοσ.
Αν μιλάμε για cd-rw και αν έχει γίνει ολική διαγραφή (full format αλλιώς), δε γίνεται τίποτα.

Αν πρόκειται για cd-rw και έχει γίνει γρήγορη διαγραφή (quick format αλλιώς) μπορεί κάτι να γίνει με προγράμματα όπως Isobuster, CDRoller, BadCopy Pro κτλ.

Αν τέλος πρόκειται για normal cd και έχει προστεθεί νέο session χωρίς να γίνει import το προηγούμενο, τα δεδομένα σου είναι άθικτα και θα χρησιμοποιήσεις κάποιο από τα προαναφερθέντα προγράμματα.

Πάνω στην στεναχώρια μου, δεν ήμουν σαφής...

Βασικά, πρόκειται για CD εγγραφής από Βιντεοκάμερα, είχα γράψει κάποιο πολύ ιδιαίτερο βίντεο και μου το έσβησαν κατα λάθος καθώς πήγαν να το δούν από την κάμερα...Γράφοντας κάτι άλλο (άσχετο) από πάνω...

Μπορώ να δοκιμάσω κάτι από αυτά που ανάφερες?

Σ ευχαριστώ πολύ πάντως...

Δημοσ.

Αν γράφτηκε κάτι άλλο από πάνω, τότε το έχασες για πάντα, δυστυχώς. Και να μην έχει διαγραφεί κάποιο μέρος του βίντεο, ίσως να μην παίζει ακόμα κι αν ανακτήσεις αυτό που τυχόν θα βρεις. Δοκίμασε πάντως, δε χάνεις τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...