Προς το περιεχόμενο

electron visa kai internet (px.paypal)

kostas111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω αυτό περίμενα οτι δεν θα κανει για ηλεκτρονικες αγορες,Ευχαριστω για την απάντηση. Λογικά και εγω θα στραφω σε καποια προπληρωμένη καρτα.

Δημοσ.

παιδια εχω μια καρτα της αλφα μπανκ εδω και αρκετα χρονια με την οποια κανω αναληψεις και καταθεσεις μεσω ατμ.

Πανω δεξια γραφει visa electron,δηλαδη μπορω να την χρησιμοποιεισω για αγορες μεσω ιντερνετ?Κυριως για paypal ενδιαφερομαι...

Δημοσ.

Η προπληρωμενη Eurobank ειναι κανονικοτατη VISA κι ας σου ειπαν οτι ειναι electron, μπερδευτικε ο υπαλληλος, electron ειναι η ATM καρτα τους για κανονικο λογαριασμο στην Eurobank.

Σε σχεση με προπληρωμενες αλλων Τραπεζων, εχει μαλλον τις μικροτερες χρωσεις αφου:

1) Για αρχικη φορτηση 100 χρεωνει 2.

2) Για καθε επιπλεον 100ρικο χρεωνει 1.

Εχε υποψη σου επισης οτι: Δουλευει κανονικα στο net οπως οι καρτες VISA, οχι οπως οι Electron Visa που εχουν πιστωτικα ορια και ενδεχεται (αναλογα το οριο) να μην στην δεχτουν ορισμενα site για αγορες.

Την εχω δοκιμασει, δουλευει μια χαρα για αγορα ανω των 100.

Καλο ειναι να εχεις κι εναν απλο λογαριασμο στη Eurobank για να παρακολουθεις και την προπληρωμενη σου μεσω e-banking της Eurobank (αντικειμενικα απο τα καλυτερα e-banking, για μενα κορυφαιο). Κι εγω μονο για προπληρωμενη ξεκινησα, αλλα εβγαλα και λογαριασμο για να την γεμιζω ανετα οποτε θελω απο το σπιτι. Εχε υποψη σου οτι δεν παιζει γεμισμα μεσω ΑΤΜ για την προπληρωμενη. Μονο η πρωτη φορα γινεται μεσω ΑΤΜ. Τις υπολοιπες μονο απο το ταμειο! Κουφο ε? Γι'αυτο θα χρειαστεις πιθανοτατα και εναν λογαριασμο με e-banking.

Ελπιζω να σε καλυψα.

Δημοσ.
Εγώ που δεν έχω ΑΦΜ μπορώ να βγάλω προπληρωμένη κάρτα;

Χλωμο... Αν και οι τραπεζες κανουν τα παντα να σου πλασαρουν πλαστικο χρημα, οποτε μπορει και να δινει καποια. Παρτους ενα τηλεφωνο.

Δημοσ.

βγαλε ΑΦΜ δεν ειναι δυσκολο. θα το χρειαστεις και στο διπλωμα αυτοκινητου. Δηλαδη εχετε αγορασει απο pixmania με visa electron Alpha Bank; Δεν υπαρχει καποιο κωλλημα στο τελωνειο σχετικα με την εισαγωγη ηλεκτρικων στη χωρα;;;

Δημοσ.

@qspock,

φίλε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.χτες έβγαλα την κάρτα

και θα κάνω κατά 99% αυτό που λες με το λογαριασμό.Μου ακούγετε

πολύ βολικό. Εμένα μου είπαν βέβαια ότι μπορώ να γεμίσω μέσω ATM σίγουρα.

Τώρα τι να πω?πάντως από εξυπηρέτηση, γνώσεις υπαλήλων, επίπεδο γενικά στην τράπεζα eurobank βάζω 0 και κάτω από 0...

@panospc,

μπορείς να βγάλεις και χωρίς ΑΦΜ. εγώ έβγαλα μόνο με ταυτότητα. Μου είπαν χρειάζεσαι και ΑΦΜ αλλά τους λέω γιατί?? και τα μασούσαν.. οπότε μου

βγάλανε....

@Chrisxxx,

δεν έχω αγοράσει με electron στο Pixmania μόνο με visa μια οθόνη. Μια χαρά μου ήρθε χωρίς πρόβλημα, με πολύ λίγα μεταφορικά, γρήγορα και προπαντώς 50 ευρω πιο φτηνά από αυτές που πουλούσαν στην Ελλάδα...

αυτα :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Φιλαρακο, εγω χρησιμοποιω την Attica Gift Card και την Eurobank Prepaid Card στο Paypal, οι οποιες δουλευουν μια χαρα.

Η πρωτη ειναι VISA ΕLECTRON, και η δευτερη ειναι VISA (οχι ELECTRON), αν και δεν εχει και πολυ σημασια αυτο, αφου και οι electron περνανε παντου σχεδον σαν visa.

Εννοειται οτι οι δυο παραπανω καρτες δουλευουν χωρις απολυτως κανενα προβλημα και σε αγορες στο net οπου υπαρχει η ενδειξη για αγορες με VISA.

Αυτα,

Διαλεξε και παρε.

γεια , ειπες οτι εχεις δυο καρτες για paypal αν καταλαβα καλα... σε ρωταω γιατι ειναι να ανοιξω λογαριασμο στο paypal και θελω να δηλωσω μια προπληρωμενη και μια χρεωστικη απλη, γινετε αυτο?

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...