Προς το περιεχόμενο

electron visa kai internet (px.paypal)

kostas111

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια πληροφορία πολυ σημαντική για μένα...

Το θέμα έχει ειπωθει και ξαναειπωθεί.. συγνώμη γιαυτό...

διαβασα όμως πολλα και μπερδεύτικα... ασε που πολλά από αυτά είναι

αντιφατικά...

Θα ήθελα λοιπόν να βγάλω μια κάρτα για αγορές από internet και

για λογαριασμό paypal...

Είμαι φοιτητής οπότε έλεγα να πάω σε electron visa..

Θα ηθελα πληροφορίες γιαυτήν.

1.Τη δεχονται τα sites?(σε μερικά όπως το pixmania Που με ενδιαφέρει τη δέχεται)

2.paypal μπορώ να ανοίξω? διαβασα αντιφατικά εδώ...άλλοι λένε ναι άλλοι όχι?γιατί έτσι? έχει σχέση από ποια τράπεζα να τη βγάλω? και αν ναι ποια η καλύτερη?

3.Πήγα να κάνω λογαριασμό στο paypal και είχε κάρτες: visa,mastercard,discover kai american express. Άρα δεν δέχονται electron visa.. σωστά? γιατί άλλοι λένε ναι και άλλοι όχι?

4.Άκουσα για gift card τησ attica. Electron δεν είναι αυτή??

παρακαλώ είμαι σε σύγχηση... Τη βοήθειά σας....

Ευχαριστώ!

Υ.Σ. παρακαλώ μην αρχήσουμε τη συζήτηση γιατί electron και όχι visa... ενδιαφέρμαι για electron που βγαίνει γρήγορα είναι ασφαλής και δεν χρειάζεται εκαθαριστικά κλπ.

Δημοσ.

Φιλε εγω χρησιμοποιω χρονια electon VISA στο Internet και απο διαφορες τραπεζες. Ποτε δεν ειχα προβλημα την βαζω σαν απλη VISA και κανω τις αγορες μου αψογα.

Δημοσ.

Φιλαρακο, εγω χρησιμοποιω την Attica Gift Card και την Eurobank Prepaid Card στο Paypal, οι οποιες δουλευουν μια χαρα.

Η πρωτη ειναι VISA ΕLECTRON, και η δευτερη ειναι VISA (οχι ELECTRON), αν και δεν εχει και πολυ σημασια αυτο, αφου και οι electron περνανε παντου σχεδον σαν visa.

Εννοειται οτι οι δυο παραπανω καρτες δουλευουν χωρις απολυτως κανενα προβλημα και σε αγορες στο net οπου υπαρχει η ενδειξη για αγορες με VISA.

Αυτα,

Διαλεξε και παρε.

Δημοσ.

oso afora thn Eurobank Prepaid Card, einai sigoura visa?

xtes tous phra 2 fores thl.

th mia mou eipane oti eina visa.

thn allh oti einai electron..

sto site tous leei visa...

ti na pistepsw?

an eimaste sigouroi oti douleuei sto paypal

tote eimai sxedon ok..

eimaste omws 100% sigouroi?

Δημοσ.

Η κάρτα για το ΑΤΜ από την Τράπεζα Κύπρου είναι VISA. Αλλά δεν είναι πιστωτική (τραβάει χρήματα ΜΟΝΟ αν έχεις μέσα στον λογαριασμό). Μπορείς δηλαδή να ανοίξεις ένα λογ/σμο (μόνο με την ταυτότητά σου), να ζητήσεις να σου βγάλουν κάρτα για το ΑΤΜ, και να φορτώνεις τον λογαριασμό με χρήματα όταν θέλεις να κάνεις αγορά online (το ξέρω, γιατί δουλεύω στην Τράπεζα Κύπρου και το έχουν κάνει πολλοί πελάτες, και συγκεκριμένα στο PayPal.). Απ'ότι έχω δει, κάνει κάποιες μέρες για να τραβήξει τα χρήματα από τον λογαριασμό (προφανώς για να γίνει κάποιος έλεγχος).

Πάντως, γενικά οι προπληρωμένες κάρτες είναι μία καλή λύση, καθώς δεν χρειάζεται να ανοίξεις λογ/σμο, έχεις συγκεκριμένα χρήματα μέσα (οπότε δεν μπορούν να σου κλέψουν πολλά σε περίπτωση απάτης) και μάλλον βγαίνει πολύ έυκολα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι πληρώνεις κάποια προμήθεια για να την βγάλεις (π.χ. σε μία prepaid των 100 ευρώ, θα έχεις διαθέσιμα 97 ευρώ - το ποσό δεν είναι ακριβές). Τονίζω ότι η Κύπρου δεν έχει προπληρωμένες κάρτες (για να μην πει κανείς ευλογάω τα γένια μου), παρ'όλα αυτά, θα σου πρότεινα να στραφείς σε αυτή την λύση, για να μη μπλέξεις με λογαριασμούς. Καλύτερα πάντως θα είναι να διαλέξεις προπληρωμένη VISA, γιατί είναι πολύ πιο διαδεδομένη από την Visa Electron, και γίνεται δεκτή παντού.

Δημοσ.

Εχω μια χρεωστική της εμπορικης την emporiki visa εχει κανεις δοκιμασει αν τη δεχεται στο paypal μια αποπειρα που εκανα δεν τη δεχτηκε.

Δημοσ.

φίλε Chupacabra

επειδη δουλεύεις θα ξέρεις 5 πράγματα παραπάνω από μένα..

πάω στην τράπεζα δηλαδή με την ταυτότητα και ανοίγω λογαριασμό

και μου δίνουν αυτή τη κάρτα? χρεώσεις δεν έχει? η κάρτα βγαίνει σε πόσες

μέρες? και τέλος όταν λες παίρνει κάποιες μέρες η ενημέρωση, από όταν βάζω τα χρήματα μέχρι να ενημερωθεί η κάρτα ή από όταν τη βάζω στο νετ μέχρι να πιστωθεί (-χρεωθεί) ο λογαριασμός?

Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια Visa Electron από την Πειραιώς και τη χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια, με ελάχιστα προβλήματα.

Paypal, pixmania, amazon, play.com δουλέυουν μια χαρά.

Μερικές φορές πρέπει να τη δηλώσω ως Visa (παρόλο που υπάρχει επιλογή Visa Electron) για να γίνει αποδεκτή.

Δημοσ.
oso afora thn Eurobank Prepaid Card, einai sigoura visa?

xtes tous phra 2 fores thl.

th mia mou eipane oti eina visa.

thn allh oti einai electron..

sto site tous leei visa...

ti na pistepsw?

an eimaste sigouroi oti douleuei sto paypal

tote eimai sxedon ok..

eimaste omws 100% sigouroi?

Ξανακοιτα το Post μου φιλαρακο.

Εγραψα οτι ειναι VISA.

Εγραψα επισης οτι ειναι δοκιμασμενες και οι 2 καρτες στο Paypal απο μενα.

Δημοσ.

Λοιπόν kostas111, μπορώ να σου πω από την εμπειρία μου με την Attica gift card (Electron), ότι δε θα έχεις πρόβλημα με το paypal, ούτε με διάφορα sites αγορών. Αν πας με την ταυτότητα και το ΑΦΜ σου - και τα χρήματα φυσικά - σε ένα κεντρικό κατάστημα της Attica, θα έχεις την κάρτα μέσα σε 15, και το εννοώ 15, λεπτά. Η ενεργοποίηση της κάρτας θα γίνει σε 24 ώρες. Η προμήθεια που θα πληρώσεις κάθε φορά που θα τη φορτίζεις κυμαίνεται από 1-3 ευρώ ανάλογα με το ποσό. Η επαναφόρτιση της κάρτας γίνεται στο ταμείο της τράπεζας, οποτεδήποτε θέλεις και διαρκεί 2, και το εννοώ 2, λεπτά και τα χρήματα θα είναι μέσα σε λίγες ώρες. Υπάρχει και αυτοματοποιημένη τηλεφωνική γραμμή, όπου μπορείς ανά πάσα στιγμή να ελέγχεις το ποσό που έχει μέσα η κάρτα σου. Με την κάρτα αυτή έκανα λογαριασμό στο Paypal, πολλές αγορές από Amazon και Ebay, αλλά και άλλα sites (βιβλία κυρίως). Με δυο λόγια, κάνω άνετα δικτυακές αγορές. Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και με άλλες τέτοιες κάρτες, απλά σου μεταφέρω την προσωπική εμπειρία μου.

Δημοσ.

Έχω προπληρωμένη κάρτα απο την Eurobank,και είναι VISA (έτσι γράφει πάνω τουλάχιστων),κάνω αγορές μέσω του internet με paypal χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και μήνες.

Δημοσ.
Εχω μια χρεωστική της εμπορικης την emporiki visa εχει κανεις δοκιμασει αν τη δεχεται στο paypal μια αποπειρα που εκανα δεν τη δεχτηκε.

Οχι δεν υποστηρίζει αγορές on-line.

Αν θυμάμαι καλά οι μόνες χρεωστικές electron-visa που μπορούν να χρησιιμοποιηθούν για αγορές στο ιντερνετ είναι της AlphaBank και της Τ.Πειραιώς.

Δημοσ.

Kai ego xrisimopoio XREOSTIKI karta Visa Electron stin Alphabank k so far den eixa kanena provlima. Exo agorasei k apo pixmania alla k apo Ameriki k den eixa provlima. Opoia k na pareis efoson eisai foititis frontise na nai XREOSTIKI oxi pistotiki ;)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...