skiabox Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Τωρα το χειμωνα ξερενεται πολυ η επιδερμιδα των χεριων μου.Φτανει σε σημειο να ανοιγουν τομες καμια φορα και να ματωνουν.Προτεινετε μου καποια καλη κρεμα χεριων!
MagicaDeSpell Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 (τι ζητας και εσυ απο τους αυπνους τετοια ωρα :-D ) να προτεινω neutrogena απο ετοιμα φαρμακευτικα προιοντα. καλυτερα θα ηταν, για τοσο εντονο προβλημα, να πας στον φαρμακοποιο σου η σε καποιο μαγαζι με φυτικα καλυντικα. αυτοι ξερουν πολυ καλυτερα. προτημησε κατι που να εχει αλοη και βιταμινες (καταπραηνουν το δερμα)
ata1983 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και φτάνουν ακόμα και να ματώνουν όπως λες. Για να βρεις την ησυχία σου ξέχνα τις κρέμες από super market ακόμα και αν είναι nivea κτλ. Πήγαινε σε ένα φαρμακείο και πάρε μια καλή κρέμα που δεν θα σου αφήνει και αυτή τη χάλια αίσθηση μετά(της γλίτσας!). Μερικές μάρκες δοκιμασμένες είναι : Castallia, santell, cera di cupra-mani Θα είναι λίγο πιο ακριβές αλλά αξίζει τον κόπο
fireflies Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Neutrogena. Και Herbacin Wuta Kamille. Που είναι σε μικροσκοπικό κουτάκι.
The_Judas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Νeutrogena... απ΄οτι έχω ακούσει τουλάχιστον γιατί οι άντρες δεν χρησιμοποιούν τέτοια φρου-φρου και κρέμες Ρώτησε και τον φαρμακοποιό της γειτονιάς σου θα ξέρει καλύτερα.
grigas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 skiabox μέχρι τα 20 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και με την neutrogena είχα βρει την υγειά μου... (μετά τα 20 τα χέρια μου απέκτησαν τρίχες σαν του ευαγγελάτου οι οποίες τα προστατεύουν και δεν σκάνε....)
KWSN_Men Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 skiabox μέχρι τα 20 είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και με την neutrogena είχα βρει την υγειά μου... (μετά τα 20 τα χέρια μου απέκτησαν τρίχες σαν του ευαγγελάτου οι οποίες τα προστατεύουν και δεν σκάνε....) Που να φτάσεις γύρω στα 30 που ξαφνικά θα αρχίσεις να βγάζεις και άλλες...
sniper_206 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Neutrogena φίλε μου! Κι εγώ την έχω γιατί ξεραίνονται που και που τα χέρια μου και κάνει θαύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.